Sverigedemokrater ”hängs ut” för donation till laglig donation

HATMEDIA. Idag hänger hattidningen Expressen och bidragssnyltande ETC ut Sverigedemokraten Fredrik Franzén som lämnat ekonomiskt stöd till Nordiska motståndsrörelsen. Dagens ETC skriver att sammanlagt 14 kommunpolitiker från SD har gett ekonomiskt stöd till den nationella organisationen.

– I början när jag engagerade mig politisk så ville jag stöda alla nationalistiska krafter och jag var kanske inte fullt så nogräknad som jag borde ha varit, säger Fredrik Franzén.

Enligt Dagens ETC ska Franzén ha gjort två transaktioner till Nordfront, 500 kronor den 27 september 2012 och en annan transaktion den 8 juni 2013. Det var samma år som han engagerade sig allt mer i SD i Järfälla.

-Pettersson undrar om det är olagligt att stödja NMR? Om inte, vore det inte bättre och viktigare att jaga dem som hackat NMR och offentliggjort namnen?

Tydligen är det i hatmedias ögon värre att stödja en nationalistisk rörelse än att vara grov kriminell invandrare eftersom media hänger ut personer som inte begått brott för sina åsikters skull.

ETC har även kunnat identifiera bland annat två allianspolitiker och en vänsterpartist men dem får vi inga namn på.

OM ETC på bloggen: Socialistisk bidragsentreprenör och konkursmakare får 1.088 kronor per vänsterextrem tidning

6 thoughts on “Sverigedemokrater ”hängs ut” för donation till laglig donation

  1. Om det hade varit ett rättvist samhälle hade polis utrett detta…men icke !! Polis bankar nationalister sönder och samman såg jag på ett filmklipp från Sthlm …skriver ständigt nya anmälan om HMF……usch…jag har förlorat förtroendet för polisen…

Kommentera