Sanering av zigenarläger en hälsorisk

ZIGENARE. Det är inte så lite fel att våra politiker och journalister kallar professionella tiggare för EU-migranter. Dessa människor saknar uppehållsrätt i Sverige med eller utan tiggeriförbud, det är dessutom ett hån mot de riktiga EU-migranterna som kommer hit för att arbeta i byggsektorn, på restauranger, butiker m.m.

Nåväl, zigenarna som alltså felaktigt kallas EU-migranter kräver en hel del av oss skattebetalare. De kan inte ens städa efter sig på de platser de bor olagligt.

Att sanera tiggarlägren kostar inte bara pengar – det kräver också speciella försiktighetsåtgärder.
– De som hanterar det här får ta sprutor för att inte riskera att bli smittade av sjukdomar, säger Per Nilsson på tekniska avdelningen i Hässleholm.

Personalen som hittills i år sanerat inte mindre än sju olagliga boplatser i Hässleholm tvingas gå runt i mänsklig avföring, avfall och allsköns bråte. De vaccineras därför mot olika typer av sjukdomar.

Även närboende drabbas emellanåt av sanitära olägenheter – och problematiken tycks inte minska, tvärtom. Nu slår tekniska nämnden larm om såväl den tuffa arbetsuppgiften som de skenande kostnaderna.

Inga ekonomiska medel har nämligen anslagits till att riva zigenarnas olagliga boplatser. Pengarna måste därför tas från den ordinarie driften, på bekostnad av annat.

Hittills i år har rivningar och saneringar kostat kommunen 180 000 kronor. Totalt under 2017 beräknas summan uppgå till 200 000 kronor.

Norra Skåne

-Pettersson säger att det är märkligt. Lagstiftning finns och för skötsamma människor finns det arbete…

10 thoughts on “Sanering av zigenarläger en hälsorisk

  1. Vid ingången till ett bibliotek jag ibland besöker sitter alltid en zigenerska med sin mugg + plakat med hjärteknipande text. För att tjäna en slant trycker hon på dörrknappen så att dörren öppnar sig vare sig man bett om det eller inte. Men jag tänker att jag har inte bett om hennes tjänst och pengar ger jag inte så jag väntar tills någon annan kommer som hon öppnar dörren för och så slinker jag in bakefter.
    Röda Korset(eller om det var Lions) på platsen där jag bor försökte med samma taktik i matvarubutiken. De stod i änden på varubandet och packade ner mina(och andras) matvaror i kassar utan att jag bett om det och utan att ta hänsyn till den ordning jag ville ha. Pengar skulle de ha för den ”hjälpen” också! Jag sade att jag återanvänder mina gamla kassar och sedan packade jag om allt själv i de kassar jag brukade använda.
    Samma tiggeri med användande av tjänster man inte bett om.

  2. Vi Svenskar är lurade, fullständigt förda bakom ljuset. Det finns en dold agenda hos våra s k ”politiker”. De bryr sig inte om oss (medborgare, skattebetalare, pensionärer, barn, ungdomar, oavsett ålder), de låter allt förfalla till förmån för andra länders ansvar! De suuuuger sakta men säkert varenda skattekrona av oss för att bekosta eländet utan att avkrävas ansvar själva.
    Dessa s k ”politiker” får en minnesbyst på sina HK för ”väl utfört arbete” och beskrivs som ”samhällsbärare” vilket är galet då VI IDAG, IGÅR, IMORGON, I FÖRRGÅR, ja, Ni förstår, ser konsekvenserna av galenskapet de tillåts utföra, varje eländiga dag!!!
    SD har under många år INTE hycklat utan varit öppna med konsekvenserna av denna förkastliga ”invällarpolitik”.
    Alla begår fel, ingen är fullkomlig. Men våra s k ”politiker” utför medvetet en massa idiotiska beslut som INTE gynnar oss medborgare.
    SD förtjänar, med ALL RESPEKT min enkla röst vid nästa val. Jag är förbannad, förtvivlad, ledsen, ja alla känslor på samma gång, när jag inser hur lurad jag är sedan vår s k regering/riksdag lurat mig. Sjuklövern däremot står för ALL HYCKLERI – tillsammans!
    Tacka sjuklöverns förljugna ”politik” för att de sänker oss Svenskar!
    Jag är rädd, j-ligt rädd!

  3. Vi ägnar vår tid på jorden åt att slösa bort den på genomförandet av dödsdömda idéer. Drogögon mitt i ansiktet?

  4. EU omfördelar pengar från EUs rika länder till EUs fattiga länder, men pengarna hamnar i fel fickor
    Definition på u-hjälp. Saxat; ”Fattiga i rika länder skänker pengar till rika i fattiga länder”.

  5. Släng ut dom.Jobbar dom inte då skall dom inte vara här enkelt smärtfritt.Tack. Alla länder i Europa har slängt ut dom,varför skall Sverige göra tvärt emot andra länder.Upp till kamp Svenskar. MVH Adolf

  6. Kan inte eller vill inte svenskarna fatta att tiggeri är zigenarnas yrke, att parasitera är deras sätt att leva ? De lever sådär där de finner bra mark och naiva människor/godhetsknarkande människor att lura.
    V g och sluta anklaga Rumänien för att inte vilja göra någonting åt saken. Zigenarna arbetar aldrig, de vill bara försörjas, precis som muslimerna, vare sig papperslösa eller ej.

    • Mimi N.
      Just så är det och det är inte vackert, sluta med att lägga slantar i deras muggar , för varje slant ytterligare ett elände detsamma gäller muslimerna !
      Muslimerna är tyvärr redan en ”adel” så funktionärerna ( forna tiders FOGDAR ) ser till att trälarna betalar !

  7. Helt oacceptabelt skicka fakturorna till Rumänien eller Bulgarien för bövelen. Dags för Svenska folket att stå rakryggade. SD 2018!!!

  8. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt! Ut med dessa tiggare. De är sannerligen inte Sveriges ansvar. Jag blir irriterad över att skattemedel som alltid ska gå till utlänningar och inte till svenskar

Kommentera