Fru till polisman utsatt för kidnappningsförsök

BROTTSLIGHET. Allvarligt brott mot anhörig till polisanställd. På förmiddagen den 12 september utsattes en anhörig till en polisanställd för ett misstänkt människorov. Den drabbade kunde själv larma polis.

Händelsen inträffade i södra länsdelen och föranledde att beslut om en så kallad särskild händelse fattades.

Brottsplatsen har undersökts av tekniker, omfattande förhör har hållits och ytterligare informationsinhämtning pågår. En förundersökning är inledd gällande försök till människorov och leds av åklagare. I nuläget kommer ingen mer information att lämnas på grund av förundersökningssekretess.

Polisen

-Pettersson tyckte sig höra Jerzy Sarnecki säga att fruar till polismän har alltid kidnappats i Sverige, det är bara anmälningsbenägenheten som ökat.

Magnus Betnér låter också hälsa att fruar, män och barn till polisanställda ska inte vara oroliga och ingen annan heller för Sverige har aldrig varit tryggare, så sov lugnt…

8 thoughts on “Fru till polisman utsatt för kidnappningsförsök

  1. Sånt här måste alltid ge livstids fängelse och livstids utvisning, annars har vi snart inte bara en otillräcklig polis, utan en obefintlig.

  2. Ahhh detta löser polisen med lite kaffe å bulle, men mest troligt är det väl ”fake news” som man säger borta i amerikat.

  3. Ja visst är det märkligt? Sverige är ju så säkert.

    På aktuellt idag fick Nina Runge förklara att polisens brist på tid handlar om felprioriteringar och för lite pengar. Det konstaterades att skjutningarna är det som tar alla polisens resurser och därför blir våldtäktsmålen liggande i högar. Jag undrar vilket folk det är som tar polisens resurser? Nina och polisen borde vara tydliga med vilka som begår dessa brott.

    • Dags att göra kriminolog till en skyddad titel. Att Nina Runge och Jerzy Saneski får kalla sig kriminolog vore skrattretande om det inte var förödande för samhället och de dessutom lever på skattepengar.

Kommentera