”Vi har förlorat vår anständighet”

INVANDRING. Emerich Roth och Petter Jenner frågar sig i gårdagens DN om ”Vi har förlorat vår anständighet” när Sverige fortsätter att stänga dörren för människor som befinner sig i nöd. 

-Pettersson undrar om Roth och Jenner inte vet att vi har tagit emot flest asylinvandrare av alla jämförbara länder per capita.

Men jag håller med om att ”Vi har förlorat vår anständighet”.

  • Vi tolererar att folk ljuger oss rakt upp i ansiktet om ålder och bakgrund.
  • Vi tolererar gruppvåldtäkter, skottlossningar, bilbränder och annat våld.
  • Vi tolererar kaos i skolor och på sjukhus.
  • Vi accepterar kvinnovåld och förtryck.
  • Vi accepterar att folk som kommer som gäster för att söka skydd i vårt land struntar i våra lagar och värderingar.
  • Roth och Jenner har rätt ”Vi har förlorat vår anständighet”. Vi har förlorat den på grund av att vi släpper in människor som inte vet vad anständighet är och i många falla sätter dessa människor framför våra egna…

35 thoughts on “”Vi har förlorat vår anständighet”

  1. Utan invandrare skulle busstrafiken ändå flyta på fint p.g.a färre människor, färre chaufförer och fler bussar hade inte behövts. Likadant med vården, färre personer som överutnyttjar, medför mindre patienter och mer tid för dessa trots minskad personal. Ett plus i sammanhanget är att säkerheten i vården ökas genom att färre misstag begås när alla talar begriplig svenska.
    Det här gäller i stort sett allaområden i samhället. Vi hade varit rikare och fattigpensionären hade lyst med sin frånvaro.
    Vi klarade ju en gång i tiden av att introducera potatisen utan att importera hela Sydamerika, samma sak med de första pizzorna som bakades här utan importerad bagare.
    Jenner och Roth är bara två misslyckade posörer som tjänar pengar på att då och då poppa upp i slaskpressen med sina hatiska tramsbeskyllningar om rasism antisemitism.

  2. ”Hur långa skulle inte köerna till vårdcentralen och folktandvården bli?”

    Den som till äventyrs har besökt en vårdcentral eller tandläkarmottagning i landstingets regi skulle lätt få för sig att de hamnat i en annan del av världen – om det inte vore för personalen. Kvoten mellan patienter och personal från Långtbortistan skulle bli odefinierad då division med noll i aritmetiken är just det. Den enda kända personen från Långtbortistan inom tandvården blev känd för att inte vilja följa elemtära hygieniska regler. Artikelförfattarna måste antingen vara fysiska praktexemplar som inte varit sjuka de senaste tjugo åren eller besitta extremt låg iaktagelseförmåga.

  3. Fel. De här två artikelförfattarna saknar förståndet att begripa att denna värld är kraftigt överbefolkad vilket leder till folkförflyttningar vilket leder till kraftig överbefolkning i de världsdelar där befolkningen har varit förhållandevis låg vilket leder till svåra ekonomiska problem för dessa, nu mera demografiskt obalanserade områden vilket leder till än mer inhemska ekonomiska problem i det att ett land, den så kallade suveräna staten skall betala sina räkningar med pengar…
    Det Går Ej Att Betala Sina Utgifter Med Känslor.
    Hur mycket man än kan vara samt handla obalanserat, släppa fram samariten i sig…fosterlandet går alltid i första hand. Alltid.

    Jag har, i hela mitt liv, varit helt emot utlandsbistånd. Anledning:
    Förstod i tonåren att den största delen av människosläktet utanför Europa inte klarar av det balanserade samhälle vi en gång hade i Sverige och i västeuropa.

    Den enda möjligheten, tyvärr försvann kolonialväldet, är att dessa folkslag reduceras med de naturliga sjukdomar som finns: Pest, Kolera, TBC, Tyfus, Gula Febern…innan den vita människans inträde i, främst Eden(Afrika) var ju lågtekniska krig den reducerande faktorn samt de naturliga svältperioderna.

    Att jag beklagar koloniernas frånfall är att det inte fanns någon återgång när man en gång introducerat västvärlden i ovärlden.

    Allt ovan låter ju jävligt syniskt, eller hur?
    Icke desto mindre är det hela en rätt enkel tågordning, ordnad av Moder Natur själv.
    (den som vill öva på att tänka själv: Fundera över varför mer än en miljon svenskar lämnade Sverige för den amerikanska kontinenten…)
    Facit: Landet Sverige var överbefolkat redan runt år 1900.

    Nu börjar den sorgliga resten av det en gång fungerande landet Sverige att närma sig 10 miljoner.
    Det är minst tre miljoner människoindivider för mycket.

  4. Många beskrivningar – same old shit. Sociala turister, Asylsökare, Invandrare, Lycksökare, Bedragare, Islamister, Kommer hit för att FÅ ett bättre liv, Terrorister…Hemvändare, IS-krigare, Berikare, Pensionsräddare, Fricampare, Tiggare, Romer, Kaos-blattar, etc. Men man ska ju inte dra alla över en och samma kam-så för H-E kalla ICKE dessa halvfigurer för FLYKTINGAR ! Endast c:a 6% kan, med någon form av ANSTÄNDIGHET, kallas Flyktingar.

  5. Emerich Roth, ta du och åk till ditt rätta hemland Israel och lobba för massinvasion där istället, och låt oss svenskar avgöra vad som är rätt eller fel i vårat land. Hur många flyktingar har Israel mottagit i år? Jo, och du, ta Barberare Spectre med dig!😠(youtube) ”europe must become multicultural”

  6. Tack för din artikel du är syret, luften, andningshålet i detta unkna land som stinker mer o mer för varje dag man backar för Islam ivrigt påhejade av ca 80% PK.

  7. Roth och Jenner har delvis rätt. Vi har förlorat förståndet, därför att vi prioriterar främlingar före vårt eget folk.

    • Tack för din artikel du är syret, luften, andningshålet i detta unkna land som stinker mer o mer för varje dag man backar för Islam ivrigt påhejade av ca 80% PK.

    • ”asked for forgiveness at his trial in Germany today.

      Self-pitying Hussein Khavari”

      Någon har lurat i dem att det är bara att be om ursäkt och gråta lite?

      Khavari?

      Fatemeh Khavari heter han/hon/hen som ska bygga landet och bli statsminister i Sverige?

      Är de släkt? Eller är Khavari lika vanligt som Damberg, Reinfeldt eller Wall-Enberg?

  8. Man kan ju undra vad dom menar med anständighet när Sverige fortfarande är det land bland jämförbara som tar in mest från MENA länderna. Tack vare Reinfeldts uppgörelse med MP om anhöriginvandringen.
    Utan någon plan eller ekonomi för att hantera den.

    • Jag tror inte att det handlar om anständighet utan det handlar om att stora delar av det Svenska folket har mist förståndet.

  9. En typiskt oseriös artikel.
    Sverige har aldrig förlorat på arbetskraftsinvandring såväl kvalificerad som okvalificerad så långt är det rätt.
    Det som sker i dag är något helt annat.
    Man jämför äpplen med päron. Tidigare invandring har i huvudsak kommit från Norden och övriga Europa med ungefär samma värderingar som övriga Sverige och aldrig i sådana tal utan arbete.
    Explosionen av muslimer från MENA länderna som kommit efter arbetskraftsinvandringen är något helt annat.
    Vi har offantliga problem i dag som bara växer och växer och en gemensam nämnare för dessa är islam.

  10. Detta snömos i ingressen ovan tar priset i lögnaktighet och rena larvet. Hur orkar de sitta och skriva ihop sådan svada? Ser de sig aldrig i spegeln? Ett samvete verkar de inte besväras nämnvärt av.

  11. Om nu varenda regering sen 1970 försökt lösa knäckfrågan integration utan några större resultat, då är det enligt mig och mitt sunda bondförnuft inte särskilt smart att ytterligare spä på dom problem vi redan har med ännu fler kriminella invandrare. Det håller helt enkelt inte. Att kriminella invandrare i princip tillåts härja fritt här i Sverige är inget annat än en stor jävla skandal!!! Det blir ändring på det efter valet 2018.

    • Instämmer till fullo, man kan tillägga att den sadistiska våldsideologin som uppmuntrar djurplågeri, bränder och våldtäkt på kvinnor har vi fått gratis på köpet tack vare politikerfrälset!

    • Anständigheten försvann ungefär när man blev tvungen att köra skottsäker bil till ica för att handla efter 18.00 på kvällen.

  12. Precis som Emerich folk vill ha sitt land Israel vill vi svenskar ha vårt land. Vad jag vet så krävs det inga DNA tester för att kontrollera etniska ursprung vid ansökan om medborgarskap i Sverige.

    Men men vi kanske ska tänka om och se Israel som en förebild.

    Då kanske även Emerich blir nöjd?

  13. Jag är utled på fd. lägerfångar…jag har hört deras ältande och gnällande i 70 år……Jaaa jag vet hur fruktansvärt det var ..men sluta för fan att dra in saken i DAGENS SVENSKA politik. KÄFT EMERICH !!!

    • Neej du lille vän! Jag tror inte alls att du vet hur hemskt det var i lägren under WWII. Men det vet jag en del om. Min gammelmormors syster satt i ett arbetsläger i cirka 8 månader på grund av att hon hade opponerat sig mot en del politiska bestämmelser på hennes arbetsplats. Hon var maskinskriverska, och även små till synes obetydliga protester mot politiken på den tiden kunde få hemska följder. Hon och två av hennes kvinnliga arbetskamrater blev fängslade och skickade till ett ”arbetsläger”. Gammelmormor syster klarade sig, men hennes två kollegor dog av antingen kolera eller tyfus. Så sluta snacka SKIT larslind. För du vet inte ett jävla dugg om hur det var.

      • Wow, snacka om idioter. Får jag tummen ner för att min gammelmormors yngsta syster satt i ett koncentrationsläger och överlevde detta HELVETE. Ni som gett tummen ner för detta måste ju vara förintelseförnekare som är skitsura för att det på denna blogg finns folk som har överlevande släktingar bland dessa utsatta människor. Men nej, jag är inte arg, egentligen tvärtom. Jag tycker synd om er. Vänligen Skåningen.

  14. Jag tycker vi vänder på kuttingen. Vi slänger inte ut alla invandrare, men vi slänger ut de invandrare sominte vill följa våra lagar, regler och normer.
    Hur många våldtäkter slipper svenska kvinnor och flickor? Vi kanske till och med kan stryka ordet gruppvåldtäkt från vår ordlista.
    Hur många svenska elever slipper bli underkända i skolan för att helt plötsligt räcker skolans pengar.
    Hur många miljarder sparar vi i uteblivna socialbidrag och meningslösa utbildningar och låtsasjobb till dem som kommer hit och bara vill ha bidrag.
    Många miljarder att spara på rättsväsendet och polis. Vi kanske inte längre behöver ha polisskydd på sjukhusens akutmottagningar.
    Jag kunde nog sitta hela dagen och räkna upp argument för dessa kriminella invandrare ingen i väelden vill veta av.
    Men man ska också säga inte ont ska falla över dem som kommer hit i ärliga avsikter och jobbar och bidrar till vår välfärd. Och har en önskan om att leva i en fredlig demokrati med tillhörande normer.
    Men så är det tyvärr med vänstermupparna och verklighetsbeskrivning. De är blinda för baksidan av invandringen.

    • Sedan kan vi även slänga ut invandrare, första, andra och tredje generationens, som visserligen håller sig inom lagens hank och stör men konspirerar mot svenska folket. Jag tror att det skulle bli tomt på vissa medias redaktioner, inte minst på DN:s.

  15. Skönt att man har slutat ta in main stream media numera, man behåller kompassen oc förnuftet intakt och blodtrycket ok.

  16. Ja se murvlar, vilka dj¤la pundhuvuden. Pannbiff med lök finns fortfarande. Vad har hemmafruar och högertrafik att göra med asylturism?
    Äter de här herrarna bara tacos, tapas, halalgris och hamburgare tro. Allt de räknar upp har försvunnit utom utlänningarna och pannbiffen.

  17. Läste om dessa båda knallkorkar i går, dom måste leva i ett parallell samhälle som inte ser eller vill se vad dårskapsinvandringen lett till,
    att någon får betala ett högt pris för att Sju klövern fått för sig att vi har försörjningsansvar för all världens människor, som innan dom kom hit har passerat genom tio länder, trots att det är första land som gäller, ja det lotsas dessa två fjantar inte om.

    Det är patetiskt när två godhetsknarkare talar om anständighet, när dom samtidigt inte lotsas om att antalet inhemska fattigpensionär slår rekord för varje år, med pensionärer som inte får månaden att gå runt, som avstår medicin till förmån för mat på bordet, som avstår besök hos tandläkaren för att man inte har råd, som hellre lider i tysthet än går
    till en vårdcentral , som ofta är besatt av icke betalande besökare, detta kan man benämna med att samhället och sådana som dessa två saknar anständighet, som inte lotsar om detta..

    Det finns hundratals andra saker där man ser att samhället håller på att rasa ihop därför att alla tillgängliga resurser satsas på den heliga invandringen, och så har dessa två figurer mage att gnälla om att det satsas för lite på andra länders problem??

Kommentera