Ordningsvakter på akuten i Malmö: ”Vi sätter våra liv i fara”

INVANDRARVÅLD. Pistoler, knivattacker och en enorm stress. Nu larmar även ordningsvakter om situationen på akuten i Malmö. – Det är allt från skjutna gängmedlemmar och knivslagsmål i väntrummet till folk som kommer in med dåliga föräldrar och reagerar på att de får vänta för länge, säger en ordningsvakt.

– Vi har blivit attackerade med knivar och vi har sett folk med pistoler. Vi sätter våra liv i fara, berättar en annan.

-Pettersson noterar att ingen säger att det alltid rör sig om invandrare när det är gäng, detta trots att alla vet att det inte går att lösa ett problem utan att berätta vad problemet är…

Mer på SVT…

Här försöker ”bortalaget” storma akuten på Karolinska i Stockholm. Bilden från norska Aftenposten.

12 thoughts on “Ordningsvakter på akuten i Malmö: ”Vi sätter våra liv i fara”

  1. Jävla blattar som bidragit till det här landet, med vadå..?? Fullständigt jävla nada. Men ska gå före i kön, före sådana som kanske jobbat ett helt liv. Då kommer Ahmed med bruschor och kräver att få gå före och visar pickadollen. Vad händer Sverige..??

  2. Malmöbor ! Enda möjligheten för bevarandet av er stad är valet sept 2018, röstar ni inte på SD så är ni och er stad glömda för all framtid.

      • Mångkultur m Socialdemokraterna i Malmö! Halleluja….. Förlåt, dog av och pga en muslim….. Sveriges tredje största stad, i vår kristna värld, långt ”ifrån den muslimska världen*, i Europa, i Scandinavian! Vänta, de är ju här, de fredliga och humana!!!!!

  3. Ni som röstar 7 klövern vill ju ha det här, hoppas ni har friska barn, föräldrar, släkt och vänner som aldrig behöver uppsöka akuten
    Rösta SD

Kommentera