Idag 16 år sedan

Idag är det 16 år sedan de mer entusiastiska utövarna av den ”fredliga och humana” hade en av deras största framgångar. Nästan tretusen döda (2997)! Inte dåligt av ett gäng ”fredliga och humana” att lyckats mörda så många på en dag.

Idag 5840 dagar senare, rapporterar sajten TheReligionOfPeace  31711 av muslimer utförda terrorattentat sedan 9/11 2001. Dvs. 5,4 terrorattentat per dygn sedan 9/11. Inte dåligt för ett gäng som gärna kallar sig de ”fredliga och humana”!

Cirka 200 personer som var instängda av eld och rök var så desperata att de kastade sig ut mot en säker död, det är mycket litet skrivet om dem, ett sällsynt undantag i DailyMail .

14 thoughts on “Idag 16 år sedan

  1. Detta är nog den första gången när jag inte håller med dig Petterson . När det gäller den tragedin som hände i USA den dagen så är det väl tämligen klargjort att det inte var ett resultat av Usama Bin Laden utan dom skyldiga är nog att söka mera i närområdet . Anledningen till detta ondskefulla dåd var troligen att få anledning till att få öka sin militära närvaro i Mellan Östern och sanningen kommer nog förhoppningsfullt fram någon dag i framtiden .

    • ”Klargjort”??? Hur då? Kom inte med sådana korkade konspirationsteorier om du inte kan bevisa något. Du och andra som tycker likadant kan ju inte ha alla ”hästarna hemma” så att säga.

      • Oj då här trampades det på många ömma tår jag har en fråga till er troende , hur kan det då komma sig att Usama Bin Laden inte var efterlyst av FBI , dom lär ha fått den frågan svaret dom gav vi har inga bevis emot honom .

    • Nu var det i detta fall inte Pettersson utan en av hans medhjälpare,
      ( i Fjärran Östern) som lagt in detta minnesvärda reportage.Att det sedan figurerar olika versioner,är ju inget ovanligt i sådana extrema fall.
      Om du nu Stig,vill tro på annat förfarande än det jag tillfälligtvis,såg live direkt på TV,står detta dig fritt.Kan intyga att det kändes inom mig,när jag såg detta stora flygplan berått styra in i WTO.. Inte minst med tanke på alla de stackare som satt i kapade planet.Därtill dessa människor som i sin förtvivlan,kastade sig ut genom fönstren (från bränder) på de mer än hundra meter höga byggnaderna.

    • Det är ännu MÅNGA frågor som saknar svar. Ett par är hur kunde all armering bli till pulver och varför rasade det tredje tornet utan att bli träffat av något flygplan?

      • Ja du Hans ta bara den frågan om vad som hände vid Pentagon , troligen en av världens mest kameraövervakade byggnader och ändå kan dom inte prestera några bilder på det så kallade ”flygplanet”. Samma sak med det så kallade ”flygplanet” som slog i backen man fann inte någon kroppsdel efter någon människa . Och slutligen som du påpekar hur kunde de två tornen bli till damm , samt vad fick byggnad nummer 7 att rasa , sammantaget är det synd att många på den här sidan inte har studerat det hela mera ingående till vad som verkligen hände utan låter sig duperas . Men det är som det är sagt det är bättre att vara lyckligt ovetande istället för olyckligt vetande . Vänligen Stig .

      • Era stackars vilseledda dårar. Det är ju tur att småpojkar som ni har era små konspirationslekar, för vad skulle ni annars ta er för. Väx upp!

Kommentera