Det brann i ett tält i natt i Malmö

Brand i tält”, i Malmö min födelsestad. Och vad handlar då detta om, för den oinvigde ter sig polisens rubrik förmodligen märklig och kanske kryptisk.

Rubriken kunde också varit, ” Brand i de ockuperande obstruerande arabernas tält på gräsmattan vid Agnesfridsvägen (mittemot Migrationsverket)” Men men, man mörkar och gör fortfarande mycket för att vi inget ska veta och förstå hur illa det är i vårt eget land.

Eget och eget, vårt land har blivit till allas land att ta för sig av, ta våra lägenheter, ta våra barn, gå före våra äldre, få ett hittepåjobb, svensk betala och håll käft.

Nu drog jag iväg med tankar om verkligheten som vi inte ska se men som vi både ser och upplever varje dag. Avsätt din regering innan den gör sig av med dig!

Nu till Agnesfridsvägen i Malmö, jag har varit där förr, jag har sett vilka dom är och vad dom gör. Dessa utländska arabiska muselmanherrar, sitter, ligger, står och går omkring i till synes sysslolöshet, de grillar, dricker kaffe och röker så det står härliga till, dom vill ha vårt land, dom borde resa hem.

När natten är i ankommande går ett flertal av dom till en villagata i närheten och tar sina bilar och drar iväg, några av dom lägger sig för att sova i tält och under presenningar, man eldar. Vem satte fyr på tältet? Jag gissar om att det var deras eget slarv med elden, vi får hoppas att polisen eller statsmedia utreder och kommer med sanningen.

Lögnsve…..jag menar sydsvenskan låter meddela att ”……Polisen kunde med hjälp av en tolk förhöra de män som varit i tältet när det stacks i brand. Männen uppgav att en eller flera personer satt fyr på tältet och sedan sprungit från platsen…..”  Och jag undrar, varför sprang inte ockupanterna efter, och tog fast dom, eller prylade upp dom?? Skumt!

Här kan du läsa ett reportage som jag skrev för två år sedan, och är det inte samma muselmaner nu, då är det andra, det finns hur många som helst. Belysande bilder i reportaget tagna av mig.

2017-09-10 02:43, Brand, Malmö Brand i tält, Agnesfridsvägen.
Polis, räddningstjänst och ambulans åker till Agnesfridsvägen med anledning av en brand i ett tält på platsen. Tyg och pressening skadades och två personer uppges ha andats in rök. Ambulanspersonal kontrollerar personerna på plats och det är oklart om dessa fått åka med in till akuten. En anmälan upprättas om mordbrand.
Organisation
Polisen Skåne
Text: Kim Hild. Publicerad: 2017-09-10 06:38.

8 thoughts on “Det brann i ett tält i natt i Malmö

  1. 30% vill fortfarande ha Stefan Löven och de som ställt till detta…..Inget vettigt alternativ till ledare finns idag förutom Jimmy Åkesson….TRAGISKT! Vårt folk och Sverige skulle behöva en stark ledare typ Clint Eastwood eller liknande som drog ner byxorna på och avslöjade den politiskt korrekta maffian som vill förstöra vårt land! Idag är det svårt att se denna ledare….

  2. Ockupationstrupperna ska ut men vi kunde börja med att sluta finansiera dem.

    Vuxna friska män ska arbeta. Kan de inte ordna jobb själva ska de arbeta åt samhället för bidragen eller återvända hem.

  3. Vilket land vi har fått! Det går bara utför, precis som Reinfeldt med anhang ville. Social ingenjörskonst rewinded.

Kommentera