Ensamkommande fick gratisbiljetter – 12 anmälningar om sexuellt ofredande

INVANDRING. ”Ensamkommande flyktingbarn” fick gratisbiljetter av kommunen till Skärgårdsfesten i Karlskrona. Det resulterade i 12 anmälningar av sexuella ofredanden. Det har aldrig tidigare förekommit, enligt arrangören.

”Vi måste erbjuda dem gynnsam fritid”, säger Helena Lithander på Karlskrona kommun som tycks befinna sig i ett totalt förnekelsestadie. Övergreppen ska ha skett när Arash Labaf – en svensk-iransk popstjärna som enbart sjunger på persiska – uppträdde.

VD:n för företaget Paraply Produktion AB som Karlskrona kommun upphandlade för att arrangera Skärgårdsfesten medger i en telefonintervju med Samhällsnytt att sexuella ofredanden aldrig tidigare förekommit på festivalen i samma omfattning som i år. Enligt VD:n är detta däremot ett bevis på att tryggheten i själva verket har ökat på festivalen – därför att de drabbade personerna inte är rädda för att anmäla brotten. Arrangören medger även att övergreppen har skett främst under uppträdandet med Arash på Stortorget samt i Höglandsparken under en annan konsert.

Arash Labaf är en svensk-iransk popstjärna bosatt i Malmö. Han är relativt okänd i Sverige – bland annat därför att han sjunger nästan enbart på persiska. Däremot är han omåttligt populär i Iran och andra länder som har dari, turkiska eller persiska som språk, exempelvis Tadzjikistan, Uzbekistan med flera. Mot bakgrund av att de flesta av ‘ensamkommande’ afghaner är födda eller har bot en längre tid i Iran är det inte förvånande att Arash är ett stort namn bland dem.

Samnytt

 

16 thoughts on “Ensamkommande fick gratisbiljetter – 12 anmälningar om sexuellt ofredande

  1. Lithander i Karlskrona fokuserar sig på att tillhandahålla en gynnsam fritid för den importerade kriminaliteten, och gynnsam i detta bedrövliga sammanhang betyder att de socialt dysfunktionella MENA-aktörerna givits enastående tillfällen att ägna sig åt favorithobbyn, nämligen sexuella övergrepp.
    Allt för att de intellektuellt rullstolsburna nytillskotten i Löfvéns gigantiska kuriosasamling skall trivas!
    Andreas.

  2. ””””..det är bara media som belyser våldtäkter och tafsandet mera”””…. ”så har det alltid varit”””…”män tafsar alltid på kvinnor”….. SUCCK
    TYA!

  3. Svar till sign.”Jag” :I princip alla delar din åsikt, men de knyter hellre näven i fickan än att skapar opinion för något de innerst inne tror på. De offrar hellre sin sanna övertygelse än riskerar sin karriär. Saklig och väl underbyggd argumentation kan aldrig bli fel. Var dig själv, men respektera att andra åsikter finns. Ha klart för dig att svensken alltid har haft ett gigantiskt behov av ett präktigt, sliskigt godhetsknarkande. Go for it !

  4. För varje våldtäkt går BNP upp. Då kan Magdalena låna lite till och förvandla den ökade skuldbördan till inkomster. Buissness as usual.

  5. Klart att invällarna inte ska behöva betala för att begå sina övergrepp på kvinnor det måste vi skattebetalare stå för.

  6. Förbannade batikhäxor som förstör min hemstad, ni är inte värda skiten under mina skor.
    På den gamla goda tiden så fanns bara en massa militärer, sjömän som soldater lite stök vid muck men oftast bra grabbar….man blir gråtfärdig.

  7. Att tvinga skattebetalare att finansiera sexuella övergrepp – är det ett försök att stimulera svensk ekonomi?
    Varför är de kvar i landet?
    Idag 1 år till val.
    365 dgr tills dagens regering kommer att få en annan sammansättning.

    • Vi, Svenskar, är en parentes, en minoritet för våra s k ”politiker”! De byter ut oss till förmån för ”hudingar”
      Bättra på sina…..
      Var är Mina Muslim? Lever hon på skattemedel?

  8. En stilla undran. Har det någonsin hänt att svenska tonåringar bosatta i Karlskrona fått gratisbiljetter till en skärgårdsfest?
    Om inte, borde några i Karlskrona högljutt protestera.

    • Jag protesterar hejvilt och gör vad jag kan, värvar dom jag kan värva.
      Jag försöker även tipsa om alternativmedia så som Pettersson,Samnytt,Thoralfsblogg folk behöver få lite sanning….och röstar själv på SD off course.!!!…Så lite gör jag.

  9. ”Öppna ERA hjärtan!”

    M tar inte avstånd från det uttalandet!
    M kommer inte att växa så länge de inte gör det.
    M deltar i invasionen av vårt fosterland.

    • Vi som tilltalas av SD och deras politik vågar inte ge uttryck för det i vardagspolitiken (absolut inte jag, direkt, som tillhör mtall)! Jag önskar gärna delta politikskt men vill INTE utsätta min familj! Jag är oerhört kluven!

Kommentera