Argumenten tryter för inrikesministern

INVANDRING. Det verkar som argumenten tryter för inrikesminister Morgan Johansson (S). SD är rasistiskt punkt slut. Exempel behövs inte. Markus Wiechel, är Sverigedemokratisk politiker och riksdagsledamot. Wiechel sitter i riksdagens Utrikesutskott och är sedan 2016 Sverigedemokraternas utrikespolitiske talesperson tillika utskottsgruppledare.

-Pettersson kan dock berätta för herr Johansson att allt beror på invandringen, inte enskilda invandrare,  utan på de som vansköter landet med en alldeles för stor invandring. Är det så svårt att förstå Morgan?

Den svenska befolkningen beräknas öka med omkring 1,5 procent per år de närmaste åren. Det är en rekordartad ökningstakt som endast förekommit under några enstaka år på 1800-talet. Det skriver SCB.

Enligt beräkningar från SCB kommer det att bo 740.000 fler i Sverige år 2015 än vid utgången av 2020 vilket innebär att folkmängden väntas uppgå till 10.590.000 personer.

Sveriges befolkning var 31/12 2015 – 9 851 000 och beräknas till år 2025 öka med över 1,2 miljoner till drygt 12 miljoner invånare.

Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, brottsligheten, allt!

  • När ska Morgan och de andra fatta det? Eller fattar de men är för fega att ta tag i problemet. Det planeras att till år 2025 byggas 700 000 bostäder. Få tror att det lyckas, men om det lyckas räcker det bara till dagens behov och 2025 är vi 1,2 miljoner fler.

Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimsk arabland och vilka ska vi hjälpa då och vem ska hjälpa oss?

Snart försörjs 1 miljon människor i åldrarna 20-64 år med bidrag, då är inte de som gått i pension eller de som studerar medräknat. Vakna Morgan! Sluta med ditt rasistsnack…

 

25 thoughts on “Argumenten tryter för inrikesministern

  1. Invandrarnas fel??? Ja till stor del, men dom största idioterna finns i Sossepartiet (Morgan Johansson inte glömd) som med helt huvudlösa bidrag förser dessa med argument som att det är bara att jävlas med samhället så putsar dårarna ut högre bidrag.. Istället för att sänka bidragen och ställa lite krav på individerna eller så ut. Det går ju bra
    att låta fattigpensionärer leva i armod.Eller hur MORGAN J.??

  2. Sossen Morgan Johansson är ju en av företrädarna, för det mest enfaldiga parti vi har i Sverige.

    Hans kommentar till Ebba och KD, är ju ett övertydligt bevis på det.

  3. Säg att en halv miljon människor går på bidrag. Om var och en får 5 kr blir det 2.5 miljoner.

    Säg att 5 miljoner ska försörja samhällets yngsta, äldsta och sjuka. Säg att det går bra. Sedan kommer det en halv miljon till som dessa ska försörja.

    Säg att dessa 5 miljoner bidrar med 100 kr var. För de övriga 4 miljonerna att leva av. Det blir 500 miljoner fördelat på 4 miljoner människor. Det blir 125 kr till var och en. Men så kommer en miljon till helt oorganiskt. Lika många som bidrar men fler ska dela på det.
    500 miljoner delat på 5 miljoner blir 100 i stället för 125. En minskning med 20%.
    De som bidrar blir allt ovilligare att bidra och därför är det bara 4 miljoner som bidrar med 100 kr var. Så ska 400 miljoner delas på 6 miljoner. Det betyder nu 67 kronor till var och en. Samtidigt ökar andelen som kommer och vill ha utan att bidra. En miljon till. Totalt 11 miljoner. Av dessa som skall bidra med medel minskar motivationen och bara 3 miljoner bidrar med 100 kr var. 300 miljoner att fördela på de 8 miljoner som nu lever av bidrag som är 38 kr. Många av de 3 miljonerna tröttnar och flyttar. Bara 2 miljoner kvar som bidrar och de 200 miljonerna fördelas på de 8 miljoner som är kvar. Då är det 25 i bidrag. De som har bidrag blir griniga för att de inte får mer och lämnar skitlandet. Förstör lite på vägen i besvikelse över den ekonomiska misär som alltid tycka uppstå kring dem. 2 miljoner bidragstagare drar vidare till länder som avlönar dem bättre så att de kan utöva sin religion i fred (?). Då återvänder de som flyttade ut. Tillbaka till ruta 1.

    Nog borde det finnas en pendel i denna galenskap som gör att det blir en rekyl och människor lämnar frivilligt.

    I en pendel skiftar energin mellan kinesisk och potentiell. Lite som ett gummiband som spänns och lagrar potentiell energi för att slå tillbaka med kraft. Som i artärer med elastisk vävnad i kärlväggarna. Det finns överallt i naturen.

    Men då får man sluta ge gödning till den skit man inte vill ska fortsätta och rikta om kraften.

  4. En inrikesminister av ovan förevisade kaliber följer nitiskt det värdegrundsmanuskript han fått sig tilldelat, utifrån vilket hans samtliga logikresistenta pekpinnar komponeras – därav den undermåliga kvalitéten.
    Den statiska fastlåsningen vid bekvämlighetsinvektivet ”rasist”, detta frekvent missbrukade begrepp, visar de styrandes tragikomiska fantasibrist.

    De intellektuellt, mentalt och sexualmoraliskt invalidiserade fotsoldater Johansson och hans gelikar importerat, har ett både nedärvt och socialt programmerat karaktärsdrag i form av den samhällsfarliga asocialitet dessa grupper representerar. Den teorin stärks till fullo av de senaste årens flagranta ökning av de allt råare våldsbrott som begås i Sverige och där den retirerade rättsstatens lagstridiga dramaturgi utgör ett direkt incitament för allt grövre brottslighet.

    Addera därtill den icke studiemässiga och dokumenterat arbetsovilliga läggningen och vi har globalismens underbegåvade och därmed politiskt manipulerbara ideal för hur det nya dysfunktionalitetssamhället kommer att gestalta sig i en icke avlägsen framtid, inom denna gigantiska lekstuga för experimenterade psykopatpolitiker och deras adopterade skötebarn.

    Aldrig förr har vi haft en sådan variationsrik och bottenlös källa av lyteskomik att ösa ur. Frågan är bara när den oförvägna komiken bryter sig loss ur sitt fängsel och återvänder från den påtvingade exilen i den tabuetiketterade källarskrubb till vilken den förpassats av de humorbefriade feministhysterikorna.
    Andreas.

  5. Hittade ikväll en historia i Kronen som är lika låg som vår inrikesminister…
    I USA kan som bekant allt omvandlas till pengar dock det utbud,som sker i nästa vecka måste vara något unikt.Adolfs H`s gamla kalsonger från 1930 (2 styck) kommer att auktioneras ut.Beräknat pris för de båda plaggen ligger på 30-40.000 kronor !!! Vidare saluförs en signerad ”Mein Kampf”,men den lär bli billigare:
    http://imgl.krone.at/Bilder/2017/09/09/affe5c82677263e57c94d3ec3d06d927__hitler-unterhose_1-s1260_jpg.jpg

  6. Vi måste förstå Morgan Johanssons argument. Han är tidigare ”journalist” på nedlagda Arbetet. Så lärde man sig i den kåren att hata andras åsikter.

  7. Och inte blandar Mållgan äpplen och päron friskt. Invandrare är alla som inte är svensk som flyttar hit. Men det är oceaner mellan de som kommit hit för att jobba och gör det och de som kommit hit för att bli försörjda. Om jag bodde i ett skitland och militanta religiösa extremister började ta människor i min närhet av daga för nöjes skull så att jag måste fly för mitt liv till ett land som haft fred i sekler hade jag varit tacksam om de gav mig skydd. Skulle de dessutom ge mig tak över huvudet, kläder på kroppen och mat i magen skulle min tacksamhet inte ha några gränser.

    Anser man sig ha köpt en livslång all-inclusive så kanske man känner sig lite bitter. Men då ska min inte klaga på ”hotellkedjan” utan på ”resebyrån” som marknadsfört något de inte haft. Migrationsverket och allsköns andra myndigheter som har bidragsblanketter på allehanda levande och utdöda språk borde kunna sätta ihop en ”introduktionsvideo” som förkunnar att är du inte lydig och tacksam skickar vi tillbaka dig till Långtbortistan efter det att vi informerat den lokala ”milisen” att du kommer.

    • ”Argus”!
      I min värld, Sverige, är alla intelligenta, fredliga, arbetsvilliga och ambitiösa människor vänner i en grupp, som heter Sverige. Då har det ingen betydelse var människorna i gruppen råkar vara födda.
      Alltså; ”Invandrare” är de som försöker (och ofta lyckas) att utnyttja gruppen Sverige för egen vinning.

      Har jobbat ett långt arbetsliv med många, födda på annan plats än Sverige och har mycket positiva erfarenheter av det.
      Jag antar att du är en del av gruppen,Sverige.
      =Kul, vi gör vårt bästa för gruppen tillsammans.

  8. De kommer aldrig fatta något.Dom är ju sossar
    Och har bara två saker i huvudet makt och pengar.Så är och har alltid varit i alla tider.

  9. Man satte in hundar och helikoptrar vid gränsen med Serbien för att upptäcka illegala migranter. Idag har man fått tag på två gummibåtar med drygt 200 st som kom från Turkiet över Svarta havet. En blev strandad utanför fiskarbyn 2 Mai, turkarna fick ta tillbaka den andra båten.
    Tänker inte Sverige hämta några ? Vi har så det räcker åt alla godhetsknarkare som älskar illegala – zigenare såsom turistasylanter.

  10. Morgan Johansson: ”Ni gör invandrare till syndabockar för alla problem som finns i samhället. Det är rasistiskt.”

    Nej, Morgan. Det är inte rasistiskt. Det är fakta.

  11. Snälla Morgan Johansson ! Är du född utan ögon , öron eller hjärna ??? Det har väl ingen ting med rasism att göra vad som händer i vårat samhälle . Problemet än ni styrande i detta land . Det är ni som är orsaken till detta förfall . Om det nu är så att invandrare är största orsaken till problemen , som ni har tagit hit men förnekar att det är så . Då tycker jag ni ska lägga upp svart på vitt o visa det också . Visa brottstatistiken , visa vad som är orsaken till alla blåljus utryckningar , visa bidrags brotten , visa statistik på hur många % i våra fängelser som är invandrare . Vi vill ha tillbaka det Sverige vi växte upp i !!!!

  12. När Morgan sträcker sig för att nå högre nivåer tappar han lätt fotfästet. Det gungar lite för honom.

  13. Inrikesminister Morgan Johansson (S) har själv i generella termer gjort invandrare (de asylsökande) till syndabockar för problemen som finns i samhället p g a den svåra bostadsbristen mm i Sverige.

    https://meritwager.files.wordpress.com/2016/06/img_1554.jpg

    Så gör också civilminister Ardalan Shekarabi (S) på finansdepartementet där finansminister Magdalena Andersson (S) är chef …

    http://left4photo.com/uploads/3/8/7/1/3871576/7347425.jpg

    Därmed kan dessa tre (S)-ministrar tveklöst betrakta sig själva som rasister enligt inrikesminister Morgan Johanssons och alla de övriga ministrarnas definition … inklusive statsminister Stefan Löfven (S).

    Eftersom stora problem och allvarliga brister i Sverige finns även inom …

    Rättsväsendet (inkl Polisen)
    Försvaret
    Hälso- och sjukvård
    Utbildning- & skola
    Arbetsmarknad
    Infrastruktur (Vägar, järnvägar, telekommunikationer mm)
    Pensioner- & äldreomsorg
    Flykting- och integrationsfrågor

    … så kan vi där finna många fler regerings- och myndighetsrasister som alla försummat sitt tunga ansvar fatt å dessa verksamheter att fungera tillfredställande.

  14. Vi tänker olika kulturer , olika religioner , olika uppfostran , olika värderingar , olika av allt utom just ras .
    Morgan och alla andra som snackar rasism och rasist tänker olika raser .
    Det gör inte vi .
    Alltså är då Morgan och hans gelikar RASISTER ?
    Jag anser det .

  15. Detta är väl inget nytt så fort argumenten tryter och det gör dom snabbt så är det rasist fascist nazist. Så enfaldigt så blommera vissnar. Dessa stackars fantasilösa sossar dom blir mer och mer desperata.

    • Ja Sveriges alla problem orsakas av invandringen.Sen hör det inte dit att det finns skötsamma invandrare.Problemet är ändå att det är invandringen som har orsakat Sveriges problem

    • Använder man samma lögner gång på gång så kanske dom blir sanning till slut. Så verkar i alla fall 7-klövern resonera.

  16. Hade invandringen skötts på ett förnuftigt sett utan alla dessa politiska övertoner så hade landet inte haft de problem som finns idag. Politikerna, journalisterna och resten av etablissemanget bär i det fallet den huvudsakliga skulden.

  17. Det är mycket konstigt att kriminaliteten ökade och kommer att öka bland Svenskar bara för att det kom invandrare till landet.
    All kriminalitet i denna muslimska diktatur beror på att vi inte har haft någon regering i Sverige sedan 1969 då vår senaste statsminister avgick.
    Den individ som nu springer omkring och kallar sig för Sveriges statsminister gör sig hela tiden skyldig till grova brott.
    Det är han som är hjärnan bakom alla brott i Sverige i dag.

Kommentera