Musik till fredagsölen

Hårt och lugnt är menyn till kvällens öl.

H.E.A.T. och Manimal är banden.

Det är bäst att börja lugnt så att ni inte sätter ölen i fel strupe. Det gör vi med H.E.A.T. och deras ”Redefined”.

Följt av hårdare tongångar så att ni får in helgkänslan. Manimal och ”Invincible”.

8 thoughts on “Musik till fredagsölen

  1. Kan tycka lite ibland att det är lite för lite rysk musik här på bloggen. Gillar man inte musiken kan man alltid härföras av dom vackra damerna utan burka eller annat kvinnoförtryckande plagg på sig. Starka unga tjejer som inte tar någon skit från Menaiter.

    https://youtu.be/IwpDzJE4fc8

  2. Så vad passar bättre som en lusing rett i flabberiet på twitter-vänstern än min vän i Donegal, Ms. Ailish McBride

    Det är vänsterns fel att alkoholförbrukningen är så hög i västvärlden nu för tiden. Att döva smärtan är också kostsamt. Om man inte handlar i border-shopparna på väg hem. Saßnitz

  3. Jag lyckades inte få biljetter till country festivalen i Gstaad nu till helgen men efter en härlig stämningsfull lokal country festival i Niederschlesien…. så sidder man nu ’himma’ i ett jävligt blött Skåne som värms bara av känslorna från ens barn. Det är samma värme mellan människor som kan torka ut Texas’ översvämmande områden.

    En hög andel (75%) vita visavi New Orleans (30%) visar sig vara en av nycklarna till försumbar plundring, snabb räddning och direkta, effektiva förberedelser för reparationer. Kalla mig KKK, who cares.

    Rekommenderar starkt att country-älskare besöker nån av de många country-festivalerna i Tyskland och Schweiz. Eller om ni är lopp, finns alltid Killhult i gränslandet mellan Skåne och Halland.

    Så skrua åu kapsylen, luta dig tillbaka i tjäslången, blunna å njut en stund.

    • O ja som trodde du sad i Texas och öste vann….Då faur ja lägga in en himlands bid ( från Lendle) åd daj:

      • Nä, vi förblev rätt torrskodda. Är bara på blixtvisit, signerat legalt dokument i München (sålt familjeföretagets filial), sen musikträff i västra Polen och nu i Skåne… och kan betrakta Irmchen på avstånd… den vänder kanske och kan ev drabba oss men en fet jävla vänsterkrok

  4. Vad hände år 1973….???

    Bland annat detta………….

    4 april –World Trade Center i New York invigs.

    6 april –Sveriges riksdag antar en terroristlag som ger möjlighet till utvisning av utlänningar som antas tillhöra organisationer som arbetar med våld [. Beslutet föregås av hård debatt.

    25 augusti – I Mariehamn spelar Finland och Sverige 0-0 i vad som är båda ländernas första officiella damlandskamp i fotboll.

    11 september – En militärjunta, ledd av Augusto Pinochet, störtar Chiles president Salvador Allende i en blodig statskupp

    6 oktober – Fullt krig utbryter i Sinaiöknen och på Golanhöjderna när Egypten anfaller Israel, mitt under Jom Kippur.

    25 november – En ny militärjunta griper makten i Grekland och störtar regim efter 6 år av Georgios Papadopoulos regim.

    6 december – Bensinransonering och andra energibesparande åtgärder beslutas i Sverige till följd av OPEC:s produktionsminskning och prishöjning på olja när Sveriges regering lägger fram ett krispaket. OPEC vill stabilisera oljepriset och tvinga västvärldens stater att få Israel att lämna ockuperade områden.

    Dessutom släppte Chicken Shack albumet Unlucky Boy och jag blev finnig tonåring. Clerasil var ett måste. Men hjälpte nog inte så mycket….trots allt.

    Men vad gjorde det….. när 70-talets musik var så fantastisk på alla vis.

    Ännu har inget decennium varit i närheten av det som producerades på 1970-talet. 5 ”mellis” för en tia var också helt OK.

    • Nej det visste jag inte.. Men vet du vad som skedd för 495 år sedan just på dagen 8/9 ?
      Jo då återvände Magellan till Portugal och berättade (det inte ens idag Islamisterna känner till) att, jorden är rund !!!
      Efter tre års seglas runt klotet,upptäckte han till sin förvåning detta ! Något vi skall fira med bl.a. en ung Tom Jones:

Kommentera