Är Sveavägen 68 sålt av S och sedan köpt billigt av S?

-Pettersson ställer naturligtvis samma fråga som Bali nedan och skulle inte bli ett dugg förvånad för den moraliska rötan i rörelsen är monumental. Stora delägare i Riksbyggen är LO-förbunden Byggnads och Kommunal. 

På Sveavägen 68 i Stockholm ligger Socialdemokraternas partihögkvarter. Undrar om de gillar denna bild av och med några glada Sverigedemokrater. 

2015-08-20_1952

Sverigedemokraterna är idag vad socialdemokraterna var före 1969…

”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden”. Tage Erlander 1965.

11 thoughts on “Är Sveavägen 68 sålt av S och sedan köpt billigt av S?

  1. Skumrask försiggår inom många av de socialdemokratiska ljuskygga verksamheterna …

    Nu granskar vi Socialdemokraterna

    Vad har partiet drivit för politik som man med dagens låga tak kan uppfatta som rasistiskt och främlingsfientligt och vad har deras företrädare ägnat sig åt som inte lämpar sig för politiska företrädare? Just nu finns 168 fall att ta del av.

    https://rosatraktor.wordpress.com/2017/08/31/nu-granskar-vi-socialdemokraterna-s/

    https://sverigeidag.files.wordpress.com/2011/10/jugholt1.jpg

    Nya stinkande saker flyter ständigt upp till ytan ur sosse-kloaken.

    • Ja Göran Persson var en av dom största tjyvarna när han stal 258 miljarder ur pensionsfonderna, och sen har det bara fortsatt,
      är Sossarna i allmänhet kleptomaner?

  2. Socialdemokraterna av idag är en ens skuggan av det parti,som hette så under min uppväxt.Minns under senare krigsåren och fram till mitten av 50-talet,hur folk vallfärdade till deras möten och demonstrationståg.
    P-A Hansson och andra ”högre” ministrar var en typ av popidoler inom arbetarrörelsen. När denne gick bort flaggade h e l a Sverige på halv stång.
    Sedan följde som bekant Erlander och idoldyrkan dog sakta bort.I dag efter att, Palme kursat partiet har vi sett dess nedgång,till numera rena bottennappet Löfvèn.
    En som just nu får samma bu-rop,tomater och olika skyltar riktade/kastade mot sig är Führerin Merkel i Deutschland.Denna farliga kvinna som med sitt falska leende söker lägga under sig hela EU.
    En bild från BZ under hennes valturnè visas upp med röda kort,och höga rop av ”försvinn”:
    http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/09/c007174ff1f-480×270.jpg

Kommentera