Äldre kvinna rånad på sin bil – hotades med motorsåg

INVANDRARVÅLD. En kvinna i 70-årsåldern har förts till sjukhus i ambulans efter att ha misshandlats och rånats på sin bil i Spånga, nordvästra Stockholm. Kvinnan ska ha hotats av typ män beväpnade med någon form av tillhygge.

Enligt media var gärningsmännen beväpnade med motorsåg. Detta vill dock inte polisen kommentera.
– Enligt tidiga uppgifter är det två personer som har sparkat henne och sedan stulit bilen och kört iväg, säger polisens presstalesperson Carina Skagerlind.

Polisen

-Pettersson ser inget signalement men kvinnan var nog blind…

Men det blir lönsamt på sikt…

9 thoughts on “Äldre kvinna rånad på sin bil – hotades med motorsåg

  1. Jaha-en motorsågsrån igen. Mest troligt är det någon ligister från Storuman som fått en snedtändning i kräftskivan igen.
    Det har hänt förr men numera anmäler man bara dylika missdåd lite oftare …

  2. För varje enskild attack som utförs av den importerade våldkriminaliteten riktad mot civilbefolkningen står en medskyldig regeringsmedlem.
    Dessa illdåd skall aldrig glömmas!
    Andreas.

  3. Vi har fortfarande inte fått något svar från Mia vad som är bra i vårat land eller vad som är bra med våra styrande ??? Det Mia och likasinnade har röstat på och fått detta rike o rasera fullständigt utan att känna något ansvar är horribelt . Man vill kräkas när man hör dessa försvars tal . Jag kan lova att någon gång i framtiden kommer varenda svensk vilja ställa frågan till dom !!! Hur kunde ni ?????

    • Lägre brott än att överfalla och skada äldre damer,finns väl inte i vår svenska kultur…Alltså återstår endast någon av 7-klöverns importer,såvida det nu inte är ”en fattig EU-medborgare”,som jobbat över på kvällstid !

      • Läste med förvåning över denna hemska brott i Spånga.Nu har ett liknande skett i Skånska Tyringe där några ”berikare” ringde på hos en 92-årig dam och påstod sig komma från hemvården.Efteråt upptäckte hon att hennes smycken,och andra värdesaker var försvunna.I detta fall instämmer jag med Mr Q.Det måste vara zigenare som var i farten i Skåne.

  4. Vet att det måste vara nån som just ”tagit motorsåg´s körkort” för att kunna ta ett av regeringens ”enkla jobb” !!!

    • ”Mia” ? Hen är upptagen med att se på SVT – säsongstart för Doobidooooooo !!! Väldigt intellektuellt, de passar så bra ihop som ler och långhalm …..

  5. Ja, vad har vi för val i Sverige numera?
    Detta kommer från Blueshift:

    ”När inbördeskriget till slut bryter ut i Sverige kommer det bero på en av två saker:
    1.Globalisterna, som i dag innehar regeringsmakten, tar av sig handskarna och eskalerar det krig man på lägre värme redan bedriver mot Sverige och dess ursprungsbefolkning – ett krig med många fronter.
    En fascistifierad och militariserad poliskår och kontrollerade fronter som våldsvänstern, islamska terrorister och organiserade kriminella gäng.

    2.Globalisterna förlorar nästa riksdagsval och går till attack i virtuellt underläge.
    Virtuellt för att även om den officiella makten då tillhör någon annan finns globalisterna och deras hejdukar kvar i sina positioner inom bland annat statsförvaltning och media”

    Janne

Kommentera