34 thoughts on “Sverige vann dubbelt

  1. De 50 är inte ens förtruppen. De var rekognoseringsstyrkan för att se om det skulle gå. Sverige godtar att de får bidragsförsörjning i åtskilliga år och nu kommer resten samt antagligen ett större antal som t o m beviljats uppehållstillstånd i Finland.

  2. Fler och fler inser nu att slutet närmar sig. Vem vill driva bank i ett U-land ?
    Eller i ett land som inte existerar längre. Steffe har surnat till några gånger på sista tiden. Förmodligen har även han kommit till viss insikt om att marken rämnar under fötterna. Vårt sista hopp blir om 1 år och 2 dagar. Även byfånen blir nog lättad, innerst inne, när han fattat att det stundar en lång semester.

  3. Det står i media att Löfven ryter ifrån mot bankerna.

    Ett avgrundsvrål över sin egen inkompetens när allt glider honom ur händerna. Intäkterna de redan räknat hem glider österut.

    Nu ska de snart pressas till ett ansvarstagande kring kostnaderna för alla arga unga ljugande män från kvinnoförtryckande kulturer. Det är en enormt potentiellt budgetutrymme att kunna återkräva av barnlajvarna vad de kostar oss i skattemedel. De kommer inte att kunna betala men signalen blir rätt hög. Signalen inför nästa val då detta svek ligger som en burka över regeringen.

    • Värst är det för alla unga svenskar som har fått sin skolgång saboterade av gubb-barnen. Och sveket från de som har makten och har använt den på ett sätt som drabbat dem de ska värna om. De har skolplikt och är tvingade att studera tillsammans med dem. De får bara en chans, ett högstadium, ett gymnasium. Och kan få sina studierna förstörda av oro över varför de vuxna inte agerar.

  4. Det är nog ingen som har funderat på vilka transaktioner som går genom Nordea.
    Bla alla bidrag o statliga utbetalningar, löner, fonder,fackavgifter mm.
    Vilket jävla nedköp.
    Men vi bor I landet utan både förstånd och minne.
    Såå var så god Sverige. Demontera ännu en bit av landet, allt för lite bankskatt. Som vi gräsrötter ändå hade fått betala.
    Grattis.

  5. Damen på Ebberöds Bank har åter gjort en lysande affär, slängt ut Nordea och fått betalt med några hundratals oanställningsbara bidragstagare som kommer att kosta samhället multom så länge dom lever,
    det sorgliga är att denna dam även tituleras finansminister här i landet
    Absurdistan?

  6. Lungn ni på Nordea det finns massor av jobb på Migrationsverket.Enkla oxå bara stämpla JA.

  7. Ja man får gratulera regeringen till en riktig högvinst , månne har dom tagit den lotten i sossarnas egna lotteri , ännu en köpare som borde ha kronofogden i hasorna på grund utav sin dåliga ekonomi .

  8. En kommentar jag läste på Thoralf Alfsson blogg, som bekräftar raset.
    Om det är sant, så är Sveriges vårdkatastrof i princip fullbordad.
    ”Jag är specialistsjuksköterska i akutsjukvård och jobbar på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Jag har senaste halvåret velat dela med mig av den katastrofvård som våra patienter får men inte riktigt vetat var (jag vågar inte vara offentlig). Bl.a patienter med stora njur/lever/gastro-tumörer/metastaser som får vänta månader på operation. Så pass länge att när de väl opereras så har cancern växt så mycket att den inte går att operera bort och patienten lämnas att dö med palliativ vård. Vi kallar dessa operationer ”öppna-stäng” och de ökar i en mkt obehaglig takt, just nu ca 4 st i veckan på KS i Huddinge. Vi pratar inte 90-åringar här, utan 30/40/50-åringar.

    Vården är så ovärdig Sverige, och det blir bara värre och värre. Vissa hela avdelningar (högspecialiserade sådana) på KS överlåts helt till bemanningsföretag till multumkostnader där det saknas kontinuitet och kunskap. Personal som slåss på avdelningarna och behöver säras av ordningsvakter, patienter som inte rondas på flera dagar, inställda undersökningar, strukna operationer… Personalen på den intensivvårdsavdelning där jag jobbar har lovat varandra att om någon av oss blir sjuk och måste läggas in ska vi ha vak där vi får bytas av och sitta och vakta vår sjuka kollega, eftersom det är livsfarligt att vara patient på dessa avdelningar.

    Jag har jobbat som sjuksköterska i 10 år och läget är verkligen helt fruktansvärt.”
    http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/09/07/11475864-svt-sanker-sin-trovardighet/

    • Stämmer, har personligen förlorat en närstående pga att ”det saknas vårdplats” och tiden gick och så var det för sent, helt i onödan!
      Och som sagt, vi pratar människor i arbetsför ålder, människor med familj, barn…

      • Så tragiskt, Cinna! Jag saknar ord för vanvettet idag i Sverige. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter.

      • Tyvärr har just vården blivit som du anger, p.g.a. okunniga politiker i regionerna. Allt fler mindre sjukhus lägges ned,och de större är sedan tidigare totalt överbelastade.
        Att sedan riksdagen röstat för fri vård åt illegala,och all jordens befolkning för en 50-lapp,förbättrade ju inte det hela.
        Det är idag lite som ett lotteri,med tyvärr alltför många niter.
        Det måste också vara svårt för läkare,som svurit sin ed att tvingas besluta över,vilka som får en chans att leva vidare.
        Personligen har jag haft lyckan med mig åtskilliga gånger,men hur länge turen står en bi vet man inte.

  9. Det är visst olika syn på vad som är vinst, men vi är ju en humanitär stormakt så ”finns det hjärterum finns det stjärterum”. Som ju ordspråket lyder.

  10. Läst/sett i pk-media att en illegal gränsgångare yttrat; ”Jag åker aldrig tillbaka till Syrien”.
    – Kan motivet vara att han deserterat, svikit plikten att försvara kvinnor och barn. Lösningen är att Syrien hämtar hem honom och hans gelikar, nu när IS blir besegrade. Syrien, Irak, Afganistan m.fl länder behöver sin hjärnkraft länderna ska återuppbyggas,

  11. :-(.. Denna regering är både komisk och farlig för oss Svenskar med så många klaver-tramp som dom har gjort nästan lika många som förra Moderat-regeringen gjorde på åtta år. Våran välfärd och trygghet är på väg att gå åt helvete totalt.

    • Ja den nuvarande regeringen är både komisk och farlig. Farlig i den meningen att alla i den uppträder galet samtidigt. Då ifrågasätter jag
      om inte det är parlamentets teater och en övertänkt strategi i uppträdanden.

Kommentera