Allt är borgarnas fel

HATMEDIA. Arlandarånet ägde rum den 12 juli 2002. Rånarna kom över 44 miljoner som aldrig har återfunnits. I somras preskriberades rånet och Leo Carmona, känd från hiphop-gruppen Kartellen, erkänner att han var delaktig i rånet och att det förstört hans liv. Nu sitter han inne på Skänningeanstalten i Östergötland där han avtjänar ett livstidsstraff för anstiftan till mord.

Den 17 september 2006 var det riksdagsval och socialdemokraterna förlorade efter 12 år vid makten och den borgerliga alliansen tog över.

Enligt Aftonbladet är borgarnas skattesänkningar som inleddes 2007 orsaken till kriminaliteten, gängvåldet och skottlossningarna på våra gator. Det är faktiskt så att Arlandarånet 2002 berodde på borgarnas skattesänkningar 2007 enligt Aftonbladet och absolut inte på invandringen av hundratusentals dysfunktionella människor. Det är faktiskt så att om vi bara höjde skatterna rejält så skulle araber och afrikaner sluta skjuta på varandra…enligt Aftonbladet…

9 thoughts on “Allt är borgarnas fel

  1. Alliansen skattesänkningar gav också arbetande förortsbor mer i plånboken. Aftonbladet har börjat valrörelsen.

  2. såtevida borgarnas fel att de inte kastade ut packet 2008
    …är väll dagens pang-pang som avses, i så fall har AB
    helt rätt för en gångs skull…fast säkert är de för hjärn-
    döda att begripa vad de själva skriver!

  3. Vem f.n släppte in slödder och löskefolk i landet om inte – Palme?

    Är han av chilenarna som ”flydde” från Pinochet?

  4. Om Leo Carmona redan år 2002 var tvärsäker på att borgarna skulle vinna valet år 2006 och börja genomföra skattesänkningar (t ex jobbskatteavdragen) år 2007 … Ja då skulle han kunnat agera på många lagliga sätt för att tjäna ihop till sitt levebröd. Ett par exempel:

    1) Försökt sälja informationen för en stor summa pengar till den sittande rödgröna Göran Persson-regeringen före valet år 2006 och då förhindrat att Alliansen vunnit valet och därmed omöjliggjort deras skattesänkningar som skapade den höga kriminaliteten.

    2) Spelat på vadslagning och vunnit en otrolig stor förmögenhet som gjort honom ekonomiskt oberoende för resten av livet.

    Det är ju buslätt att ändra historiens gång genom att i efterhand fabulera ihop vilka rövarhistorier som helst.

  5. Ser ut som en av Aftonbladet eller Expressens vanliga inkvoterade krönikörer. Har du sett en babbe – har du sett alla.

Kommentera