Aftonbladets Lindberg fabulerar vidare om SD som ett högerparti

FEJKMEDIA. Sverigedemokraterna har svårt att stå för sin högergir inför sina väljare, skriver Anders Lindberg i en ledare i socialdemokratiska Aftonbladet.

Lindberg, påstår att högergiren följer ett mönster. SD går i praktiken till val som ett stödhjul till Alliansen, och det är känsligt för partiet. Under debatten nyligen med Shekarabi blev det ”uppenbart att SD har svårt att stå för partiets högergir inför sina väljare”.

Eftersom Pettersson inte litar på herr Lindberg så googlade jag lite på hur SD röstat i riksdagen och finner att Lindberg som vanligt far med osanning.

När Sverigedemokraterna kom in i riksdagen hösten 2010 så röstade de i början oftast med alliansen men de senaste åren har SD röstat med regeringspartierna, Socialdemokraterna och Miljöpartiet, betydligt fler gånger än med de borgerliga partierna, och tendensen verkar vara att det skett oftare de senaste åren.

-Pettersson tror inte att Sverigedemokraterna ändrat sig utan att regeringen ändrad sin politik efter SD, men faktum kvarstår, Anders Lindberg ljuger.

ETC

Altinget

SvD 

10 thoughts on “Aftonbladets Lindberg fabulerar vidare om SD som ett högerparti

  1. SD:s bäste valarbetare arbetar upp sig till högform. Lögner slår nämligen alltid tillbaka och det med dubbelkraft.

  2. Tror att denne skribent på Aftonslasken,har en kopia i Brandenburg !
    Där mannen på bilden nedan,inte bara har visa yttre likheter,han ligger på exakt samma låga nivå som Lindberg.
    Mannen ifråga ville gärna bli äppelkung i Brandenburg.Nu fick som alla år tidigare,en yngre flicka denna heders-utnämning som ny äppeldrottning.
    Detta föll inte mannen ifråga i sinn.Denne sökte via domstolar (två olika) få utnämningen ogiltigförklarad,dock förlorade i båda. Denna dagens nyhet skulle kunna vara som hämtad ur Grönköpings Veckoblad,men är sann i motsats till Lindbergs dagliga svammel !
    Titta nu gärna på den ledsne förfördelade äppelkungen från BZ:
    http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/09/93739393_1504771391-480×270.jpg

    • Får samtidigt be om förlåtelse…Brukar normalt inte spexa kring/om förståndshandippade ! 🙂

  3. Jag vill inte påstå att Lindberg är dum i huvudet, men nog har han bra mycket otur när han tänker…

Kommentera