17 thoughts on “12-åriga och treåriga flickor våldtagna, men polisen hinner inte med, trots namn och adress på misstänkta

  1. Bra av den som har översatt det här klippet till engelska, måtte nu bara inte fler babbar komma hit, nu när det sprids att Sverige är ett dårhus !

    Bra joakim lamotte, du kämpar för svenska flickor och ge inte upp vi är många som står bakom dig !

    Det här borde alla i riksdagen ta del av………….vilken skam ni har skapat !

  2. Polisiära underlåtelseförsyndelser av denna kaliber ingår i det multikulturalistiska infernots strävan att normalisera pedofili och därmed på sikt häva detta vidriga brotts kriminella status, till moraliskt defekta MENA-förbrytares och övriga psykopaters fromma, varav ett icke ringa antal står tillfinnandes inom de europeiska samhällenas makthierarkier.
    I USA finns till och med organisationer vars lobbyister driver detta skändliga anslag fullt öppet.

    Globalistoligarkernas skräckkabinett rycker i marionettministärernas trådar och dessa krumbuktar sig och kulbytterar enligt den dolda maktens koreografi – därav rättsstatens kapitulation inför den importerade kriminaliteten.

    Hollywoods hypersexualiserade ungdomskultur där pop- och pedofilkulturen utgör det ultimata nedbrytningskonceptet då det gäller att manipulera unga, lättpåverkade människor i intryckskänslig ålder, alstrar självdestruktivitet, osunda vanor och identitetsförvirring, vilket är ett av de anonyma tyrannernas främsta vapen för att eliminera alla moraliska betänkligheter.
    Social ingenjörskonst med utpräglat diaboliska förtecken.
    Andreas.

  3. Underbemannade för visso, men vad prioriteras, något måste väl ändå en underbemannad kår syssla med. Kanske de följer ”chefens” direktiv om att jobba med tramset hets mot folkgrupp och ledsna journalister som blivit emotsagda på nätet.

  4. Jag använder aldrig svordomar, och tycker själv att det svärs för mycket i radio och TV nuförtiden, men……. FY FAN!

    Jäkla Reinfeldt, Löfvén och övriga cyniska politikeräckel som ställt till det så här. De borde alla stå som definitionen av ondska i Nationalencyklopedin och omyndigförklaras för all framtid. Vad är de för sorts känslokalla människor egentligen? Aliens? Bort, bort, bort med dem alla! In med dem på Beckomberga eller annan plats där dessa psykopater bäst hör hemma. De utgör en allvarlig fara för rikets säkerhet och själva existens!
    Förutom medborgargarden skulle det idag behövas folkliga medborgardomstolar och medborgarpoliser! (+medborgarementalvårdare åt våra politiker? SD undantaget).

    Grrrr!

  5. Varje dag drivs stora spikar in i den svenska kistan. Våra politiker verkar bekymra sig över ingenting annat än att deras arvoden kommer att minska om det inte går bra i nästa val. Vad som sker med Sverige bekymrar dem föga eftersom i deras dimmiga värld så är allt bra.
    Hoppas att alla förstår vilka politiker jag menar.

  6. Det är mot detta riksdagen jobbat hårt med i minst 30 år och nu har de även tillsatt en rikspolischef, som verkar hålla på med att konservera katastrofen i hela landet. Vilken skandal…. och vem vet att det inte kan vara toppen av ett isberg?

  7. Mia ! Jag hoppas du lyssnar på detta. Detta röstar DU/NI för !!! Det är många ansvariga i detta land som borde titta sig i spegeln !!!

    • ”Mia” och hens gelikar tittar sig i spegeln – SveTsaren är dras spegel:

      Mia

      21 07 2017 at 11:59

      Det är din dag idag.
      Grattis på 60-årsdagen, Stefan!

      Gilla
      3 103 Betygsätt

    • Glöm inte heller alla sosse/ljuge/bolsjevik/marxist/kommunist/röding/socialist-svin-demoner med rösträtt som röstat fram förstörelsen av vårt land. Det är ju inte bara de med sina efterkommande som nu går ett helvetiskt öde till mötes. Även nationalsocialister och andra nationella som aldrig röstat för lögnen och ondskan kommer ju drabbas av det ”demokratiska” h-e som Sverige/Europa onekligen blivit och det eskalerande h-e som framtiden nu bär med sig. Och de är helt oskyldiga. Jag tror att det enda som kan styra upp detta nu är totala inbördeskrig i alla europeiska länder där de förstnämnda tas om hand / interneras med sterilisering och straffarbete på livstid och dödsstraff för alla politiker och deras tjänstemän tillhörande den gruppen.

    • Ja vad ska man säga om detta .Det är för jävligt. Man saknar ord.Detta är ett sånt sjukt land så det finns inte motsvarighet i världen.

Kommentera