Glöm inte rösta i Kyrkovalet

– Pettersson är ateist, men är medlem i Svenska kyrkan och vill påminna om kyrkovalet på söndagen den 17 september. Jag ber er att tänka efter, det är lätt att slänga in handduken och låta andra sköta ruljansen, men kyrkan är en del av vår historia vare sig vi vill det eller inte.

Var med och påverka, rösta i Kyrkovalet som äger rum den 17 september 2017. Du kan förtidsrösta på platser i hela landet mellan 4 och 17 september.

Svenska Kyrkan är våra förfäders kyrka och tillhör vår tradition. Rösta och gör Sverige lite mera svenskt. Alternativet är inte bra…

Om valet på Svenska Kyrkan…

16 thoughts on “Glöm inte rösta i Kyrkovalet

  1. Församlingstidningen kom förra veckan, denna gången inplastad med en valsedel instoppad från alla partiet som ställer upp i församlingen UTOM SD:s! Slumpen eller?

    • Jag tycker du ska klaga till kyrkans organisation i den kommun du tillhör! Det är grovt!! Dom får göra om det igen – och göra det rätt!

      • Jag ska kontakta SD lokalt först och kolla eftersom det var samma personer som kandiderar i kyrkovalet.

  2. Har aldrig röstat i ett kyrkoval men nu ska det ske.
    Kyrkan har tyvärr kraschat i vänsterdiket.
    Tvivlar på att kyrkan går att rädda kanske därför Antjekrists hejdukar plockat ned korsen i kyrkan och hyllar sina muslimska fränder.
    Ser jag inte en omedelbar förändring på tonläget från svenska kyrkan så blir det adjö.

      • Det är sant men jag har väntat länge och tålmodigt och det enda som skett försämringar.
        Jag tycker svenska kyrkans uppförande mot svenska folket är milt sagt oförskämt.
        De har och fortsätter att stödja regimen i vårt land och verkar ha tappat allt förstånd. Svenska kyrkan är aktiva i förintelsen av Sverige. Det förlåter jag inte, så som sagt omedelbar ändring av tonläge.
        Tänkte skriva att jag är troende men min tro vacklar och jag känner att jag är redo för nåt mycket vettigare Asatron kan vara svaret.

  3. Jag är inte troende men fortfarande medlem i Svenska kyrkan, därför kommer jag att rösta. Kyrkan är så tydligt influerad av dårar på höga poster samt politiker som är där och kladdar med osunda värderingar och vurm för islam. Byt i tanken ut alla kyrkor du ser mot moskéer och fundera ett varv till. Är du medlem och tänker skita i att rösta så hoppas jag att du ändrar dig, det är allt, du gör som du vill.

  4. Jag är ateist men kallar mig agnostiker då jag respekterar den naturvetenskapliga traditionen om tesers bevisande och motbevisande. Svenska kyrkan gick jag ur när jag blivit myndig och vill inte gå med igen då jag inte håller med den och kan inte heller då jag inte är konfirmerad.

  5. Ja jag håller med, kyrkan tillhör min historia/förflutna….men absolut inte min framtid, så ni som inte gått ur gör det omgående och spara lite slantar.

  6. Kyrkovalet blir nog mest en indikation på hur riksdagsvalet kommer att se ut. Massiva kampanjer mot SD, mediedrev, lögner, hot och förmodligen lite fusk med gömda valsedlar m.m.

Kommentera