Historiens största bedrägeri fortsätter, 83 procent av de testade ”barnen” är vuxna

INVANDRING. Rättsmedicinalverket har sedan i mitten av mars utfört medicinska åldersbedömningar i asylärenden. Här presenterar vi statistiken till och med 31 augusti.

• Antal ärenden från Migrationsverket: 7 898
• Antal skickade utlåtanden till Migrationsverket: 4 107
• Av de rättsmedicinska utlåtanden som hittills är utfärdade, är 146 asylsökande av kvinnligt kön (3,6 %) och 3 961 asylsökande av manligt kön (96,4 %).
• I 3 415 ärenden bedömer Rättsmedicinalverket att utförd undersökning talar för att den undersökta är 18 år eller äldre (93 asylsökande av kvinnligt kön och 3 322 av manligt kön).
• I 44 ärenden bedömer Rättsmedicinalverket att utförd undersökning möjligen talar för att den undersökta är 18 år eller äldre (endast för asylsökande av kvinnligt kön, bland annat på grund av tidigare skelettmognad).
• I 621 ärenden bedömer Rättsmedicinalverket att utförd undersökning möjligen talar för att den undersökta är under 18 år (9 asylsökande av kvinnligt kön och 612 asylsökande av manligt kön).
• I 27 ärenden har någon bedömning av den undersökta personens ålder inte varit möjlig att göra eftersom visdomständer saknats och det inte varit möjligt att göra en magnetkameraundersökning av knäleden (endast asylsökande av manligt kön).

RMV.se

-Pettersson säger att fortfarande sitter lögnarna på Norr Bantorget och ljuger med stöd av vänsterextrema kriminella antidemokrater.

Kostnaden hittils för de 3500 avslöjade bedragarna är redan mer än hela Afghanistans utbildningsbudget. Undrar om Malala är imponerad, över desertörernas mod.

Kostnaderna för bedrägerierna är nu uppe i sex miljarder kronor och det med marginaler. Man kan också säga att det motsvarar besparingarna på 400 BB av Sollefteås storlek.

 

26 thoughts on “Historiens största bedrägeri fortsätter, 83 procent av de testade ”barnen” är vuxna

  1. Hörde på radion ett samtal där en svensk man berättade att det inte är farligt att åka till afganistan.mannenhade nån tjänst inom migrationsverket.till sist frågade reporten mannen var han befann sig nu? Då svarade han att han var i KABUL!!då sitter alltså hundratals afganer och sittstrejkar för att de påstår att det är för farligt att resa till afganistan.sammtidigt har sverige personal iafganistan som dessutom säger att de kan resa tillbaka.

    • 10 000 som fyller 18 år i år.

      10 miljarder/år i 2 år har de kostat oss minst. 99:orna från Afghanistan.

  2. Minns ni ? Han sa:¨ Sverige har varit naivt¨. Jasså, jävla pajas och landsförrädare. Men varför fortsätter stollerierna ? Har han inte fattat ? Har han inget lärt sig av de öppet erkända misstagen ? Njuter han av att blåsa oss ? Han måste bort. Han har förstört det vi andra byggde upp.

  3. Varför kommer inte någon från Afghanistans ambassad och pratar med dem. Hjälper dem att förstå att de är här olagligt och att de behövs hemma.

  4. Att bedrägerifarsen på Norra Bantorget överhuvudtaget kan fortsätta är nog den sista spiken i kistan. Det är inget mindre än statsterrorism utfört av polisen och dom galna politikerna som begår lagbrott på löpande band.

  5. När skall vi få slut på svindlerierna. Fint att det finns ett så stolligt land som alla kan lura skjortan av. Hurra för dårarnas paradis, Sverige.

  6. Hoppas Hanif kan bereda vägen för att dessa ställs inför rätta. Det borde vara myndigheters skyldighet att agera gentemot bedrägeri.

    Kan inte Afghanistan ha någon skuld i att de inte ingriper mot att deras medborgare planerar så omfattande brottslighet mot en annan befolkning? Hets mot folkgrupp (svenskar) är en vindpust mot denna orkan som svept in över oss. Alla som inte agerat med borde förstått att de var vuxna borde bli återbetalningsskyldiga.

    Läste nånstans att 16 av 23 st på ett boende visade sig vara vuxna och ett par av dem var far och son.

    Hur kommer finansministern att hantera detta potentiella reformutrymme?

  7. Några av ”87:orna” måste väl ändå ha IQ över sitt skonummer och därmed vara kapabla att förstå en del av verkligheten.

    Tala och skriv med korta ord och meningar med max fem ord så finns en möjlighet att någon i ”87-gänget” förstår vad som pågår och som väntar.

    (mina texter är oftast inte anpassade till dessa lågstadiemänniskor,
    de klarar troligen inte att läsa en blogg)

  8. Mia ! Du påstår att du inte något att stå till svars för inför våra barn och barnbarn !!!! DU/NI röstar för detta !!!! Hur många av våra barn tror du redan råkat ut för misshandel , rån , sexuella trakasserier eller våldtäkter av dessa ljugande män ??? Det är rent sagt för djävligt vad våra barn och barnbarn ska ta över !!!!

    • Jag har skrivit ett svar till dig under rubriken ”Ökad invandring leder inte till ökat antal brott” som du inte verkar ha läst.
      Läs det istället för att bara kasta ur dig påståenden på andra håll.

      • Vadå för svar ??? Det kvittar hur du vänder och vrider på dina argument . Du/Ni har röstat för detta enorma broblem som aldrig kommer att kunna repareras . Därför kommer aldrig våra barn och barnbarn få den trygga uppväxt vi hade !!!

  9. Och mig som Svensk jagar ”Staten” på varenda surt förvärvade kronor för att bekosta eländet vi massimporterar, Skatt!! Mina föräldrar är fattigpensionärer och får vända på slantarna efter ett hårt yrkesliv. Fy Fan!
    Val Nästa År, SD får garanterat min Röst!! Tack!

    • Jo så är det Carl… På alla fria medier,har vi sedan denna folkvandring drabbade oss,ifrågasattes hur dessa ”barn” kunnat orka och hitta Sverige,enda upp vid/till polarkretsen. Varje normal person insåg,att dessa ”små” inte vandrat genom 9 länder,för att slutligen profitera på oss.Nej sanningen är att de s.k. ”styrande” avsiktligt orsakade oss,denna dödliga epidemi !

  10. PK bara älskar att betala sin skatt till bidragsparasiter och skiter fullständigt i sina egna gamla nära o kära, grattis idioter. Hoppas den mkt gode Anders på aftonslasken drabbas stenhårt, han leder ” Alla ljuger” ligan glasklart tätt följd av Karin från serien ”Paradiset Rinkeby”.

    • Bedrägeriet ska pågå så länge svenska folket tillåter, d v s för evigt !!
      Svenskarna kommer inte att protestera.

  11. Sverige är ett land som massimporterat valboskap från världens mest dysfunktionella länder. När börjar miljarderna att rulla in? Det har ju varit moroten i samhällsdebatten i snart 20 år.

    • Inga miljarder kommer att rulla in. Det kan gag garantera dig. Snarare kommer miljarderna att rulla ut.

  12. Du glömde skriva, att om man talar om denna, och andra uppenbara sanningar – ja då är man rasist och saknar existensberättigande.

  13. When judgement day comes I’m gonna make sure Im wearing my SD t- shirt just so God knows I have already been through hell…..

Kommentera