En vecka i det socialdemokratiska kalifatet Malmö – i Framtidslandet

INVANDRARVÅLD. Det mångkulturella och konkursmässiga socialdemokratiska paradistet Malmö går back med 14 miljoner om dagen. Över fem miljarder om året som Sveriges övriga skattebetalare får ställa upp med. 

• ”Tonåringar häktade för en serie brutala knivrån…I flera av de fall som vi ska titta närmare på har rånarna använt kniv och även utsatt offren för våld och hot”

• ”En kvinna i 50-årsåldern rånades under tisdagskvällen i sitt hem på Limhamn i Malmö. Två för henne okända gärningsmän ska ha trängt sig in i hennes bostad och bundit henne om händer och fötter med tejp”

• ”95-årig kvinna rånad och misshandlad. Flera män bröt sig in till den sovande närmare 95-åriga kvinnan vid halv fyra tiden natten mot torsdagen. I en och en halv timme höll de kvinnan fången medan de sökte igenom villan i Malmö efter värdesaker. –Det är en avskyvärd händelse den här kvinnan utsatts för”

• ”Falsk hemtjänst stal nycklar till äldres hem. Medan flera av dem låg och sov kunde sedan två personer smyga runt och stjäla både pengar och uttagskort. – I något av fallen var den utsatta personen närmare hundra år”

• ”Kvinna med barnvagn rånad i Malmö. En av de fyra ynglingar som utförde rånet hade kniv, skriver polisen på sin webbplats”

• ”En man i 30-årsåldern lockades i söndags i en fälla i centrala Malmö. Han tvingades ner i ett källarutrymme där han misshandlades för att uppge koden till sitt bankkort…en av gärningsmännen sköt honom med en elpistol, som skickar ut hög spänning i den som träffas”

”En polispatrull som gör en fordonskontroll på Frihamnsviadukten får en glasflaska kastad mot sig från en förbipasserande personbil”

”Polis uppmanar brottsutsatt familj att flytta från Malmö” 

”Allmänfarlig ödeläggelse, detonation i bil”

”20-årig man skjuten i garage i Rosengård, svårt skadad men överlever”

Tänk på att listan är långt ifrån komplett. Jag vill inte skriiva en bok.

-Pettersson undrar Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då?

Vi är på väg i stora delar av landet. Sverige – Framtidlandet.

 

14 thoughts on “En vecka i det socialdemokratiska kalifatet Malmö – i Framtidslandet

  1. Det som är förvånande, är att skatten är så pass låg i Malmö. 2016 under 32 kr, medan norrlandskommunerna som går back ligger på 35kr.
    Höj kommunalskatten till 35kr i Malmö också. Varför ska vi andra Svenskar betala deras skatt?

  2. Hon behöver inte betala för några ”käringresor” till ghambia för att få skrika ut sina känslor.
    ”Nöjesparken”, Malmö är väl full med ”stånd” för prickskytte?

  3. Varför höjer inte Malmö kommunalskatten istället? Till runt 40:-. Malmö och några till får alltså suga ut landets glesbygder, som ursprungligen skulle erhållit dessa medel, som ersättning för att kolonialmakten i Stockholm beslagtar vinster från glesbygdernas exploatering. Sverige skulle kunnat haft en lika levande landsbygd som Norge eller Finland, när Sverige istället utarmar de områden som kan skapa marginalerna som klarar vår livsmedelsförsörjning.

    De bidrag Malmö och likställda kommuner får (S-styrda förståss) motsvarar KORRUPTIONEN, då all invandring kostnadstäcks via andra statliga intäktskällor?!

  4. Stockholms finansborgarråd, Karin Wanngård kallade norske integrationsministerns besök i Rinkeby för, att sprida nidbilder om sveriges finaste bostadsområden. Ungefär så uttryckte hon sig.
    En rappare hade rappat om Rinkeby, men hade inte mandat av de härskande gängen att uttala sig om ”deras” ort och blev misshandlad och nedpissad och filmad.
    https://ledarsidorna.se/2017/09/sverigebilden-rinkeby-och-malmo-bilden-som-sprack/
    Det är ju inte kritiker som sprider de negativa bilderna, det klarar de kriminella gängen utmärkt själva. Den här patetiska mörkningarna från ansvariga politiker leder till katastrofens rand om det inte snabbt får en vändning.

    • Var det hans tumme där på bilden ?!? Jag som tittat och undrat länge vad det var för nånting …..

  5. Varsågoda, jag återkommer med gårdagens kommentar om Malmö:

    Mimi N.

    03 09 2017 at 16:34
    Malmöborna borde ta och slita Jameh-fruntimret och hennes invällaranhang från stadshuset och kasta dem ut ur Malmö. Sedan ta och bygga om staden till det som en gång varit – en vacker plats bebodd av svenskar, de enda i sin fulla rätt att bo där.
    Gilla
    61 0 Betygsätt

Kommentera