Är det fullt i psykvården?

SJUKDOM. Här ser vi beviset på att svensk sjukvård är under isen. Varför finns det ingen plats åt Heinrich Arnstad döpt efter nazisten Heinrich Himmler? Mins jag inte fel så kommer dessutom namnet Arnstad från den tyska staden Arnstad där Heinrich Arnstads förfäder roade sig med att förinta den judiska ohyran…

 

23 thoughts on “Är det fullt i psykvården?

  1. Idag meddelar Radio Sörmland att den 14-åriga flickan i Eskilstuna tagit sitt liv. Det är hon som skickats runt i Sverige för att få lämplig vård. Till sist gav alla upp och hon skickades hem till Eskilstuna. Hennes föräldrar ville ha henne inlåst på grund av hög självmordsrisk. Vad gjorde vården i Eskilstuna? Dom släppte ut henne och idag är hon död. Jag blir både arg o ledsen. Skulle ett helt land inte kunna hjälpa en 14-årig flicka? Nu skyller ”mördarna” på att dom inte fick hålla henne inlåst. En dåres försvarstal således. Jag skäms men har dom ansvariga den empatin? Jag tvivlar i detta psykiatrins ULAND!

  2. Fullt i psykvården? Det är ännu värre. Det finns INGEN! Igår fick jag kontakt med en KD-politiker som tyckte mina tankar om detta var lysande. Har sagt länge nu: Tar något parti tag i denna fråga får dom min röst.

  3. Leker man med pilbågar i vuxen ålder och ser nazister i var buske är man mogen för vård. Ett råd till pajasen Arnstad ”Väx upp och bli en man”

  4. Jag är ganska säker på att Fjärtrik Ass-stad har en extremt liten k*k. Med all säkerhet en s.k. mikropenis på max en handfull cm vid stånd. Kvinnor (och alla andra) har nog inte bara skrattat åt honom med kläder på.

  5. Det räcker med en flyktig blick på Henrik så ser man att han är ganska skör mentalt. Han lär behöva vård så småningom

  6. Finns ingen känd metod att bota dylika psykiska tillstånd, annat än köra över lille Heinrich med stridsvagn.

  7. En verklighet i dagens Sverige är ju att det nuförtiden finns fler människor med psykisk ohälsa, utanför psykvårdens ”väggar”, än det finns innanför.

    Apropå Henrik Arnstad, så känns han inte igen på öronen…………

    Så en svensk klassiker, som ställer rätt diagnos på Henrik.

    ”Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord”.

  8. Hela landet är ett dårhus, det gäller för våra grannländer att skydda sig så gott de kan och medan tid är.

  9. Henrik Arnstads sjukdomssymptom tycks ha blivit kronisk.
    Den stackaren är i stort behov av professionell hjälp för sina fobier.

  10. Karlfan blir bara märkligare. Trodde att han redan hade tappat greppet om sig själv men tydligen finns det lite mer att ta av.

    • Denna man är hjärtligt välkommen till södra norrlands inland !!!
      Tror att han skulle göra en stor insats här !!!
      Tack och välkommen till det verkliga Sverige !!!!

  11. Den där stollen ser ju rasister och nazister i varenda buske. Stollen borde bältas med tvångströja i gammal god tradition.

  12. Heinrich Arnstad grubblade och grubblade och i maskopi med asiatgökungen Tobias Hûbinette kläckte ur sig en till galen idé som twittrats ut i vida världen.

  13. Irritabelt nog är undertecknad skrivbordskrigare förhindrad att ge den abnorme Arnstad en välförtjänt käftsmäll via Twitter, enär excellensen Löfvéns personlige rådgivare av någon outgrundlig anledning därstädes blockerat @mmsoxford .

    Vilka namn prinsparet väljer åt sin telning torde icke vara något som angår ovan nämnde komediant, vars glansperiod en vacker dag skall vara tilländalupen. Ju förr desto bättre!
    Att på detta smaklösa sätt angripa namnvalet medelst den befängda allusionen att det skulle vara de nationalsocialistiska preferenserna som styrt beslutet, är inte bara ett tecken på en kapital omdömeslöshet – det är också en direkt och omotiverad skymf mot prinsen och hans gemål.

    Vad den ständigt lika briljante Pettersson beträffar skall han ha en eloge för sin oförtrutna forskarmöda i jakten på fakta och sanning. Att jämföra dessa extremt åtskilda kombattanter, vore att anställa paralleller mellan en klassisk akademikers retorik och det imbecilla bräkande som gestaltade flydda tiders drängstugekommunikation.
    Andreas.

Kommentera