Fricampare!!! Medias språkbruk till för att dölja sanningen

FEJKMEDIA. Vi är vana vid att media softa kallar kriminella invandrare för ungdomar, kriminella araber och somalier för Eskiltunabor eller Malmöbor. Illegala invandrare som olagligt uppehåller sig i vårt land kallas inte brottslingar utan ”papperslösa” trots att de har papper på att de ska lämna landet. Zigenare blev romer som blev tiggare och EU-migranter men det handlar fortfarande om zigenare. 

  • Högerextremist/nazist är alla som är emot massinvandringen av muslimer. Motdemonstranter kallas de vänsterextremister som är för kriminalitet och invandrig av dysfunktionella.
  • Alternativt media = media som inte tycker som Aftonbladet, benämns ofta Hatsidor respektive hatbloggar.
  • Busungar = beväpnade unga invandrare.
  • Det fria ordet = censur av oliktänkande.
  • Främlingsfientlig = ordet är ju närmast lagstadgat att använda enligt direktiv som läckt ut från från SR:s högsta topp. Alla som kritiserar den nuvarande invandringspolitiken är per definition ”främlingsfientliga”, dvs. rasister i 08-journalistkårens värld.

Det var bara några exempel. Fler finns i ”Ordbok i nysvenska”.

Ett för mig nytt ord har dykt upp i Östergötland. ”Fricampare” det handlar om människor i det är fallet resandefolket från Irland och England, ”irländska Travellers” eller Pavees som är kriminella, förstör och skräpar ned men det kan lika gärna gälla zigenarna som uppträder på liknande sätt.

 

10 thoughts on “Fricampare!!! Medias språkbruk till för att dölja sanningen

  1. Vad har vi poliserna Till? Ut med dom,beslagta deras bilar husvagnar ,kör dom till Danmarks bron sedan kan dom gå därifrån.Mvh Adolf

  2. I en normalt fungerande rättsstat med seriösa ambitioner på att upprätthålla lag och ordning samt se till den allmänna säkerheten, uppställs inga konstruerade hinder för att låta rättvisan ha sin gång.
    Således inget för det laglösa och polisiärt handlingsförlamade kriminalparadiset Sverige att reflektera över.
    Inom den humanitära stormaktens hank och stör går ju som bekant det mesta an som inte strider mot värdegrundens oheliga evangelium.
    All-inclusive-konceptet i ett nötskal.

    Det strategiskt konstruerade ordet ”fricampare” existerar inte annat än i de globalistprostituerades sjuka fantasivärld. Väl finns något som benämns som fribytare – det vill säga piratrövare med officiellt tillstånd.
    Andreas.

  3. Hörde nu på finnkampen att Kajsa Begkvist bad om ursäkt för att hon sagt finnar. Oj Finländare skall det heta. Puuh man tar sig för pannan finns det nån gräns för alla dumheter.

  4. Att säja att jag blir trött till följd av ockupationen av fånar som inte har bildning nog att ta in information det är att visa förrakt mot den stress som per automatik infinner sej då jag får upprepad information om dårarnas framfart i Fjollträsk. Sätt in militär o ut med skojarna. Dom har inget att tillföra.

  5. Om man är både främlingsfientlig och kändisfientlig är man då helt enkelt fientlig eftersom det borde täcka in alla?
    Och den som är fientlig mot de fientliga är de fientligfientliga?

    Och de som inte är kändisar är de dom som är främlingar na. Så alla som är okända är främlingar? Men om då kändisarna är fientliga mot de främlingar (dvs icke-kändisar) som är främlingsfientliga så är de ju själva främlingsfientliga.

    Det är nåt i logiken som brister.

    Och när övergår människor från att vara främlingar till att bli kändisar? De som sitter på trappan har ju nu figurerat i pressen och är inte främlingar längre, mera åt kändishållet. De som är fientliga mot dem blir de automatiskt kändisfientlig i st f främlingsfientliga? Och är det mer ok?

    Är det bara kändisar som kan vara fientliga? Och är det därför som de ensamkommandes nya position som kändisar statusen att kunna vara fientliga mot befolkningen? Och där majoriteten är främlingar? Varför kan de vara främlingsfientliga utan att kändisarna uppmärksammar det?

    Den gyllene regeln tycks vara att de främlingar (skattebetalarna) som betalar för främlingar och kändisars uppehälle inte har rätt att vara fientliga mot något? Varken mot kändisar eller främlingar? Medan främlingar och kändisar har rätten att vara fientliga mot alla som har rimliga och väl underbyggda argument eller för den delen mot de som uttrycker sig med varierande ordförråd men där andemeningen är att de inte vill delta i den här charader?

    Regeringen är sin egen värsta fiende. De har snart utplånat sig själva.

  6. De kunde väl ha testat vattenkanoner fyllda med svinpiss på Medborgarplatsen först och sedan till ytterligare användning i andra sammanhang och i andra områden. Tror det skulle ha en mycket positiv effekt..

  7. Reagerade själv på samma sätt på torsdags-morgonen. Fick nästan kippa efter andan. Men slasktrattarna måste väl försköna verkligheten, för att hålla krutet torrt om SD vill hyra lokal. Då först kommer invektiven till pass.

Kommentera