Ensamkommande vill ha mer bidrag

INVANDRING. – Pettersson är inte förvånad. Det måste komma som en chock för det stackars curlade ”flyktingbarnet” att fylla 18 år och bidragen inte räcker till allt han vill ha. Sedan kan man naturligvis undra hur han har lyckats spara ihop ett kapital? 

Jag hoppas verkligen Mörbylånga kommun ställer upp så han inte får intrycket av att han måste arbeta för att försörja sig i flathetens land…

23 thoughts on “Ensamkommande vill ha mer bidrag

  1. Den inhemska befolkningen får lära sig att spara resp hushålla med det man har. Det kallas integrering.
    Så kliv ned från din höga häst grabben, och använd dina besparinger du också, annars var dina ”behov” inte särskilt viktiga.

    Alla vi i verkligheten vet samtidigt att de ensamkommande vadar i pengar om de anses vara runt 18 år.

  2. Reblogga detta på indenblog och kommenterade:
    Inget nytt. Jag känner t o m till – väl bekant – med en man, född o uppvuxen i Sverige, svenska skolor som anser att Försäkringskassan ska ge honom bostadsbidrag för att betala hans del av hyran i mammans bostad, fastän han själv inte betalar något för sitt boende. Förklaringen är ingen annan än de signaler sosseregeringen sänder. Till saken hör att föräldrarna kommer från Eritrea o fått bidrag under 30 år o fortfarande saknar förmåga att göra sig förstådda på svenska (sonen talar förstås flytande svenska men har inget förstått av samhällets uppbyggnad trots åtminstone 10 år i skola). Bor mitt i Sthlm.

  3. Ge barnafadern en BI-kupa och invänta DRAG-et. Ev. honung kan han skicka hem till sina fyra fruar…Det blir så här när man blir som trött…

  4. Ja jobbat i 43år ! nu sjukersättning ( kronisk värk ) 8600mån !! men jag är ju bara en SVENSK och till belastning för samhället !!

  5. När gnällbarnen fyllt 18 år så ringer en klocka likt Pavlovs hundar vill ha
    mera, vill ha mera.Hunden dräglar efter alkohol och vuxen vill ha bidrag
    och mer bidrag och ännu mer bidrag, så man kan ta en semester och hem-
    tur till fosterlandet. Och alla anhöriga ska med tillbaka helst. Afganistan
    är västasiens fattigaste land med inkomst per månad 600kr/capita. Undra på att hitta-på knep att få vara i Sverige måste slå igenom. Masspykosen
    frodas på N Bantorget.

    • Stackars ”barn” på N Bantorget har numera undervisning i svenska, t.ex. ”vi kräver, svennehora, polishora, bidrag, asyl, svenskarna är skyldiga att ta hand om oss, osv”. Men i deras vokabulär ingår inte: Tack.

      • maar
        Egentligen så bygger de tillvaro här på en ostabil grund, det sker snart när korthuset rasar………..då kommer sanningen fram ett ostoppbart vredesut……………….

  6. Bra!
    Jag ska kasta bort mitt pass, söka upp invällarverket och säga att jag är 17 år och från afganistan, att jag inte vet vilka som är mina föräldrar och inte var och när jag är född, jag talar inget språk och kan inte läsa och inte räkna men jag vill ha en ny bil, en ny iPhone 7, eller 8, ett hus, en stor garderob full med kläder, fast tid hos tandläkarn och vårdcentralen, en advokat och en börsmäklare, som gör affärer åt mig och som räddar mig när jag rånat eller dödat någon svenne eller våldtagit en svennehora.

    Det här är bara mina små krav. de riktiga krav kommer när ”vi” tagit över svennelandet.

    Vänta bara, det kommer att bli bra!

    • Vem gillade inte det som skrevs måste väl våga stå för sina åsikter och skriva vad är felet! Så som Age gjorde och alla förutom du inte tyckte…. vill inte du bli nedröstad?

      • Hen är ju nedröstad varje gång hen sätter sina skitidéer på pränt. Vi vet mycket väl vem hen är och vad hen är för något ….

      • Jag förstår att du syftar på mig.

        Jag hade inte ens läst inlägget när nedåttummen var på plats och jag röstar praktiskt taget aldrig ned någon över huvud taget.
        Istället för att köra med nedåttummar skriver jag ett argument om kommentaren.

  7. Ja, denne unge (?) man skulle jag vilja ta i örat! Jag arbetade från det jag var 17 och betalade själv mitt hem och körkort! Samhället, dvs alla som arbetar och betalar skatt är inte skyldiga honom ett. Jäkla. Dyft!

  8. Självklart ska de ha mer bidrag! Tänk bara hur dyra telefonerna, märkeskläderna och BMW-bilarna har blivit.
    Jag tycker att man ska höja skatten till typ 75% för vanliga löntagare och sluta kasta pengar i sjön i form av pensionsutbetalningar och sjukersättningar och annat onödigt.
    Då finns det pengar till att betala ordentliga bidrag!

    • Varför inte låta svenskarna arbeta i sitt anletes svett och ta 100% i skatt, dela ut till de som aldrig lyft ett finger för att bidraga…….i ett dårhus är allt möjligt !

      • Det är mera än 100% i skatt vi betalar, fast retroaktivt.

        Vår kära regering LÅNAR för att ha råd med detta.

        Dina barn får betala detta, förutom nu 1000 talet skattehöjningar.

  9. Vill man ha pengar får man jobba eller göra affärer.Det fick vi göra när vi var barn.Jag är 70 år och har jobbat i nästan 60år.Det finns alltid möjligheter man kan inte bara gapa och få allting .Trevlig söndag Adolf

  10. Det är förbaskad tur att jag har lågt blodtryck, att behöva se i skrift en sådan skamlig text kan ta livet av en med högt blodtryck !
    Ut med skitstövlarna !

Kommentera