Vi bygger landet

-Pettersson är lite imponerad av de ljugande afghanska illegala desertörerna som flyttar från torg till torg till torg och hela tiden bryter mot Sveriges lagar ostraffat. De har lärt sig att utnyttja systemet väldigt fort och sedan pratas det om att de har svårt att integrera sig. 

Det känns tryckt att de tänker ”Bygga landet” så vi äldre kan dra oss tillbaka och njuta av ålderdomen.

På bilden Fatemeh Khavari och en liten. Vem det är vet jag inte men han är säkert ett ensamkommande barn som vandrat ända hit alldeles ensam. Kul att de hittat ett riktigt barn i varje fall.

Stefan K undrade hur i inlägget nedan hur  Fatemeh Khavari som är talesperson för #Ung i Sverige och för de demonstrerande afghanhanarna försörjer sig.

En ledtråd är att Swishnumret #Ung i Sverige använder för alla donationer går till Fatemehs bror, Murteza Khavaris privata konto. Det är alltså ingen ideell förening som står bakom utan en afghansk yngling som tar hand om pengarna. Vad han sedan gör med dem vet vi naturligtvis inte.

  • Vem vet vad pengarna går till egentligen?
  • Redovisas donationerna korrekt från ett privat konto?
  • Hur försörjer sig familjen Khavari, det bor fyra vuxnapå samma adress som brodern.
  • Numret där man donerar saker är oregistrerat hos Eniro.

 

 

 

 

27 thoughts on “Vi bygger landet

  1. Det tackar vi för.

    Speciellt då Fatemehs bror, ”byggmästaren” Murteza Khavaris, som genom sitt privata konto sätter igång alla byggprojekt.

  2. Får jag tipsa om Rektor Hamid’s blogg:
    https://twitter.com/rektorhamid
    Överst: ”Som ni vet så driver jag ett studentboende ute på afghanska landsbygden. Häromdagen åkte jag ut för att träffa dem och fråga om önskemål.” Bild.
    Han är afghan, men har växt upp i Biskopsgården (Gbg).
    Hoppa snabbt ned till (den första) bilden av Hamid. Går du sedan uppåt kan du i de korta ’kommentarerna’ läsa hans tankar om Biskopsgården.
    Men nedanför bilden kan du läsa aktuella ting om Afghanistan (1 sep och äldre). T.ex.:
    ”Spännande. Som afghan som faktiskt varit i Afghanistan får man inte ha en åsikt om asylsökande, då blir man påhoppad av antirasister.”
    ”Ska man ha folk från krigsdrabbade områden så borde de från provinser som Helmand och Nangarhar ha förtur. Där råder fullskaligt krig. — Därifrån kommer i princip inga av de som sitter vid Medborgarplatsen och demonstrerar. ” O.s.v.

  3. I Afghanistan förekommer inga krig-flyg/resebolag gör reklam för resor dit vilket visar på inga krig förekommer i området. EU har gjort en deal med att återsända afghaner(många kommer ifrån Iran) hem igen. Sverige har också avtal med landet och bör följa EUs linje. Pakistan har redan skickat tillbaks flera hundra tusen varav de sista måste lämnat landet före Dec 2017.
    –EU signs deal to deport unlimited numbers of Afghan asylum seekers–
    https://www.theguardian.com/global-development/2016/oct/03/eu-european-union-signs-deal-deport-unlimited-numbers-afghan-asylum-seekers-afghanistan
    ”här beskrivs landet som intressant resemål”
    https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=1070×10000:format=jpg/path/scb3c95bbd722dc02/image/id544eb2f2e3b608b/version/1451487963/overlooking-kabul-city.jpg

  4. Det är svårt för västerlänningar att se skillnad på folk utseendemässigt då vi tittar på andra folkslag.

    Är detta en och samma person ?
    https://www.google.se/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.etc.se%2Fsites%2Fall%2Ffiles%2Fatoms%2Fimages%2F2017%2F08%2Ffatemeh-khavari-_mg_3781.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.etc.se%2Finrikes%2Fhogerextrem-attack-stoppar-inte-sittstrejken&docid=8X2MetmeT1zqxM&tbnid=oLWmAhz_dodtzM%3A&vet=10ahUKEwjc6uLjm4bWAhWDIJoKHWBMD5wQMwglKAAwAA..i&w=1350&h=900&client=firefox-b&bih=706&biw=1467&q=Fatemeh%20Khavari&ved=0ahUKEwjc6uLjm4bWAhWDIJoKHWBMD5wQMwglKAAwAA&iact=mrc&uact=8

  5. Refuseers
    Refused
    ”From Old French refus ”waste product, rubbish; refusal, denial, rejection,” a back-formation from the past participle of refuser ”reject, disregard, avoid” (12c.), from Vulgar Latin *refusare, frequentative form from past participle stem of Latin refundere ”give back, restore, return,” literally ”pour back, flow back,””

    Det är inte refugees vi ser, det är refusees.

    Afghanistan kan bilda grupper ”Refusees welcome Kabul”. Eftersom det kommer att bli fler som ska återvända så kan de ju hjälpa till och välkomna varandra på plats. Det borde redan finnas ett gäng refusees på plats i hemlandet som kan ge dem free hugs.

    Inom fysiken fusion, fiser, fuse (eng join) förena.

    Så refuse är en återförening. Dessa människor ska återförenas på plats med sin släkt och sina landsmän. De är refusees – inte refugees.

    Refusionen av ansvarig myndighet tycks ha mist sin kraft. Ygeman har inte varit rätt man för uppdraget. Här har Löfven fallerat i förmåga att tillsätta för uppgiften kompetent person.

  6. Jag är helt säker på att ett land som de har medverkat till att bygga ……..där vill inte jag vistas.
    Titta på länderna som de kommer ifrån, vilka fantastiska föredömmen, så varför flyttar de ?
    Lämnade de all skit bakom sig vid lämnandet, nej jag tror att de tog skiten med sig !
    Dukade bord är ju alltid bekvämt särskilt för de som inte har ”förmågan”.

    • Mitt i prick

      Men hjärnan är plastisk och gynnas av rörelsefantasi. Fantasi avseende hur man rör sig. I en kultur där männens rörelsemönster över lång tid begränsats till sexuella övningar med stark våldskultur samt ett upprepat panndunkande blir det inte stor rörelsefantasi och hjärnan har inte så stor chans att utvecklas. De håller varandra hårt på plats. Varken skrattar, dansar eller sjunger med variation och äkta inlevelse. Hela deras rörelse är en manifestation av att bevara gamla tider och en stel liten begränsad värld. Kvinnors klädnad och det våld som riktas mot dem både sexuellt och i övrigt vittnar också om hur minimal denna rörelsefantasi kan tillåtas vara. Så de begränsar själva de få chanser de har att utvecklas. Stryper sina egna möjligheter.

      Men vi kan inte gå deras vandring åt dem. De får själva hoppa och leka sig fram till utvecklingen av ett kreativt inre universum. Det är inte ok att försöka stjäla andras liv. Det fungerar inte så. Nervsystemet är individuellt och om de vill lyckas är det hög tid att de tar tag i sina liv och jobbar på att stimulera sina egna förmågor i stället för att krympa dem. De får så att säga skylla sig själva.

  7. Bygga landet, nonsens! Yttrandefriheten är under nedmontering.
    Under augusti stängdes fem svenska alternativa poddar. Vänsterextrema får dock orörda fortsätta. Var finns det svenska bygget? Afghanerna som påstår sig ”strejka” eller ”demonstrera” äger inte rätt till någondera.
    Den i närmast hjärndöde försäkringskassepolisen Eliasson måste tas om hand av psykiatrin.

  8. De spelar billig teater för vinningens skull – bedragarna ! De borde kollas av skattemyndigheten som annars är jättevaken när det gäller hederliga fattiga svenskar som skall beskattas hänsynslöst. Råder också skatteverket under Löfvens odisputabla auktoritet ???

    • Dra in hela klanen Khavaris uppehållstillstånd och utvisa dem bums.
      Hur kan någon vara så dum och sponsra dem med pengar !!! Bedragare hela bunten.

  9. Förhoppningsvis bara batikhäxorna som följer uppmaningen och några hjärnskadade B-artister för vänstermupparna har väl inget att ge de bara tar från slavarbetarna det äkta folket.

  10. Ja dom har ju kåta batikhäxor och batikfikusar som hjälper dom här barnen.
    Utvisa packet även batikhäxorna och batikfikusarna.

Kommentera