Majblommans pengar gick till burkinis för barn

ISLAM. För en vecka sedan skrev vi om att Hässleholms kommun köpt in Burkinis till småflickor. Det var lite fel, det visar sig att det är Majblommeföreningen som köpt in och lånat ut till skolorna. 

I Hässleholm har skolever kunnat låna heltäckande baddräkter, så kallade burkinis, inför simundervisning. Det efter att Majblommeföreningen köpt in tre exemplar som skolorna haft hand om att låna ut.

I veckan meddelade kommunen att skolorna inte längre ska stå för utlåningen, eftersom man påverkats av den kritiska debatten. I fortsättningen får elever som vill använda burkini själva ordna det.

-Pettersson undrar hur svårt det kan vara för kommunen och Majblomman att förstå att småflickor ska leka och ha skoj även när de lär sig simma. Tioåringar ska inte behöva oroa sig över att visa hud.

Det är otroligt att vuxna i Sverige ägnar sig åt grov sexualisering av små flickor för att blidka muslimska medeltidsprofeter…

Majblomman svarar inte på frågor…

Majblomman har kommenterat…

Om Majblomman på bloggen…

Vänsterpartist vill köpa in tio burkinis till simhallen

21 thoughts on “Majblommans pengar gick till burkinis för barn

  1. Här köps inte flera blommor. Allt är skändat i riket utom kriminella IS anhängare. Dom vaggas till sömns av fanatiska Vänster sympatisörer dvs S,Mp o V

  2. Minderåriga räknas som vuxna. Då går åldern UPP ! 30-åringar räknas som barn. Då går åldern NER ! Kärringar i övre medelåldern, med behov av pensions-pengar räknas plötsligt som urgamla. Då går åldern UPP igen ! Maken till TRAMS ! Omvärlden skrattar brallorna av sig.

  3. Mia, Försök att förstå. Burka, burkini, nicab och allt vad det nu heter, har egentligen inte något att göra med klädsel. Det är helt enkelt en fråga om FÖRTRYCK från mannen/mullorna mot kvinnorna och tydligen även BARNEN.

  4. Vi svenskar verkar vara världsmästare i godhet och bekräftelse-behov. Det ordnas insamlingar och galor till både kreti och pleti. Allt för att ge sken av att vi är något som vi ej är. Sen visar det sig allt oftare att syftet är att höjdarna vill sko sig. Eller att ändamålet är något helt annat än vad som sagts. Dessutom blir det ju väldigt nedlåtande mot den slutliga mottagaren (om nu sådan finnes) att vi utgår ifrån att de är helt handlingsförlamade själva, och ej istånd att klara sig själva.

    • Likadant. Slutköpt! Jag kräks över de kvinnor som hjälper till att förstärka islams kvinnoförtryck.

  5. Vad är det för jävla pedofil-fasoner; att se småbarn som sexobjekt. En vedervärdig inställning som ska bestraffas hårt ! Usch och Tvi !

      • Mia;
        Så enl. din mening skall dessa småtjejer behandlas som sexobjekt !!
        Eller varför anser du att de skall ikläda sig ett tält ?

      • Pettersson skriver 10-åringar och centurion kallar den småbarn, därför förklarade jag att det handlade om elever på högstadiet.
        Och det får du till att jag tycker de ska ikläda sig tält.
        Jag tycker ingen ska behöva klä sig så.

        Men nu krävs det att de gör ett simprov för att få ett betyg i idrott och det är tydligen viktigt att inga betyg saknas när de ska söka till gymnasiet.

      • Mia ! Om du nu tycker ingen ska behöva klä sig i dessa dräkter men ändå försvarar att det krävs för att få betyg . Hur förklarar du det ??? Gärna förklarar vad du tycker som är bra med våran regering och vad som funkar bra i vårat land ??? Förklara gärna hur du tror närmsta 10 åren kommer se ut i vårat Sverige ??? För du måste ju ändå tro på det du röstar på !!! Förklara gärna med vad du ska säga till barn och barnbarn också , för det kommer du/ni garanterat att få göra !!!

  6. Här är en bra anledning till att jag inte köpt en majblomma på minst 10 år, stackars barn som tror att nåt gott blir gjort när dom säljer dessa blommor.

  7. Det är val om ett år. Vi får hoppas att väljarna ser till att byta ut Hässleholms kommunalpolitiker, som bestämt att dessa pengar skulle användas till att köpa bikinis.
    Och varför köper man inte vanliga baddräkter och badbyxor till alla andra besökare?
    Nyadeln behöver inte ta för sig, de serveras av våra politiker.

    • Jag också, age! Inte trodde jag de stödde kvinnoförtryck! Jag kan förstå deras agerande på sätt och vis, men det är de muslimska föräldrarna som sätter barnen i kläm, inte svenskar! Det går aldrig att vinna över islams utbredning i Sverige, det är kört!

Kommentera