Ung man skjuten i Malmö

INVANDRARVÅLD. En man i 20-årsåldern har kommit in till akuten i Malmö med misstänkta skottskad.

Ett flerbilsgarage på Von rosens väg i stadsdelen Rosengård har spärrats av och polisen tror att det är där skottlossningen har ägt rum.

Den skadade mannen var enligt polisen vaken och talbar på sjukhuset men ”ville initialt inte alls medverka i utredningen”.

Den nu skottskadade 20-åringen förekommer i tungt kriminella kretsar. Han är själv dömd för brott och förekommer även i polisens spaningsregister och misstankeregister. Han är en av flera misstänkta för inblandning i mordet vid “Zlatantunneln” på Annelundsgatan 2 november i fjol.

7 thoughts on “Ung man skjuten i Malmö

  1. Det är oacceptabelt att det här fortsätter.polisen måste städa rent.dom kan om dom vill och får.gängen måste ringas in,vapen plockas bort.hårda straff.eventuellt militär.vill dan Eliasson nånting igentliigen??

  2. Malmö var staden som vår familj semestrat i varje år, en stad fylld med möjligheter och trevliga människor ……..

  3. då man som nu, helt kroknat på Institution Sverige
    …har man god lust göra exakt som vännen ”chief” i
    den underbara scen som i videon här under…

  4. Stackars akutvårdspersonal. Skall de bli hotade nu igen av den skadades klan? Kan man inte förpassa den skadade krigaren till en avdelning för underkända akutvårdskandidater? Det är inte Sveriges krig helt enkelt.

  5. Hmmm, you wouldn’t cooperate, wouldn’t help the police … then get the hell out of the hospital …. go to your mom, sit in her lap and cry out your pain, bastard !

Kommentera