Musik till fredagsölen

Ett spöklikt namn och ett band som stundtals är spöklikt ett visst band från Irland.

Kan det vara något en fredag när hösten stormar in över Sverige?

Sveriges nya exportsuccé Ghost får inleda i en mjukare variant än vi är vana vid.

Lite tyngre tongångar från ett band som stundtals låter likt Thin Lizzy. Dead Lord och ”Kill Them All”.

8 thoughts on “Musik till fredagsölen

  1. Ghost är alltid en njutning.

    Men det finns bara ett Thin Lizzy.

    Från Thunder & Lightning plattan kommer låten ”The Holy War”.

  2. Stefan K !! Jag gillar det här!! Men är det någon som känner till DET SKÖNA GÄNGET MAVERICKS ??

  3. Suck, läkaren var tydlig vid sista kollen. Det är för lite blod i alkoholomloppet. ”Alkoholist? Jag? Nej, alkoholister går på möten och sånt. Jag går på på fester.” Dra ner? Ja, kanske det. ”Men Gud vad tradig du blitt sen jag slutade dricka.”

  4. Så har man kommit undan ovädret med blotta förskräckelsen. Alla texaner ställer upp och hjälper till. Mitt företag har gjort som alla andra, att de anställda tar med sig varje dag förnödenheter så vi har kunnat skicka flera trucks med konservburkar och plastad pasta, kläder och porta-pottis till hjälpcentrana i Houston, tack Gud att vi är torrskodda i norra Texas. Men nu ställer Harvey till problem i Tennessee med tornadoes och regn.

    På väg, snart tillbaka i Tyskland… från on the road again på US superslabs till originalet – Autobahn…. inget går upp mot halvsunkig Rasthof med en torr Schnitzl som man sköljer ner med en Claustaler. Eller tre.

    • Jag såg på alternativ media från USA att de som demoniserats av ljugemedierna i USA under och efter de av Soros finansierade och framprovocerade kravallerna i Charlottensville, dvs de som utmålats som ”nazister”, ”rasister”, ”kkk-anhängare” och andra nationalister är de som verkligen osjälviskt ställt upp vad gäller att hjälpa alla under katastrofen med allt de kunnat uppbringa. Vänster/sosse/rödingsvinen har som vanligt hållt sig undan när det verkligen gäller. De är verkligen som utsprungna ur Hin Håles rövhål dessa socialdemokratiska parasiterande undermänniskor.

Kommentera