Israel betalar miljonskadestånd till Ship to Gaza


ISLAM. I juni 2012 inledde Ship to Gaza en seglats mot Gaza. Fyra månader senare bordades och beslagtogs fartyget Estelle av israelisk militär på internationellt vatten i Medelhavet. Nu döms Israel till att betala skadestånd i miljonklassen till Ship to Gaza.

Pengarna betalades ut för några veckor sedan och är resultatet av en femårig rättsprocess. I augusti förra året fastställde Israels högsta domstol att det inte fanns någon rättslig grund för beslagtagningen av V/S Estelle. Efter en förlikningsprocess för att fastslå ersättning kom så beskedet om skadeståndet, berättar Dror Feiler, ansvarig för juridiska frågor för Ship to Gaza enligt SvD.

Det måste vara ett verkligt nederlag för Dror Feiler och hans Islamist / kommunistvänner…

De har försökt att stämma Israel i ett flertal olika länder, Sverige, Sydafrika m.fl. men ironiskt nog är Israel det enda landet som är en ”rättsstat” för dessa rättshaverister.

Dror är född israel men bytte bort sitt medborgarskap till svenskt på sjuttiotalet. Kandiderade till riksdagen 2010 för Vänsterpartiet.  Han fick många personröster av lattemaffian på söders höjder, men kom ej in.

Feiler borde börja gosa med PRO snarare än med PLO med tanke på sin ålder.

– Petterssons har haft en hel del på bloggen om Dror Feiler och Ship to Gaza…För mig är det obegripligt att de svenska kommunisterna står på de högerextremas islamisternas sida. Men det kanske inte är så konstigt, de hängde med Hitler under kriget så…

Ett skepp med nyttiga idioter…


One response to “Israel betalar miljonskadestånd till Ship to Gaza

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: