Europa kommer att få leva med problemet ”entusiastiska” muhammedaner i årtionden framåt

Europeiska unionens terrorbekämpningskoordinator Gilles de Kerchove säger att Storbrittanien har mer radikaliserade muslimer än något annat land i Europa.

De Kerchove varnade också för att de entusiastiska muhammedanerna kommer att försöka en cyberattack på kärnkraftverk eller flygkontrollsystem inom fem år – möjligen genom att betala ryska hackare att bryta sig in i viktiga datorsystem.

Då han har regelbunden kontakt med säkerhetstjänsten, samt terrorexsperter och regeringar runt om i Europa, uppskattar han att: ”Storbritannien har identifierat mellan 20 000 till 35 000 radikala muslimer, av dessa är 3 000 ”oroande” för MI5, och 500 av dem är under konstant och särskild ”uppmärksamhet”.

”Frankrike har 17 000. Spanien men mer än 5000 . I Belgien har nästan 500 varit i Syrien och det finns cirka 2000 radikal muhammedaner eller fler.

”Jag skulle inte vilja lägga en konkret siffra på den, men i Europa tiotusentals, mer än 50 000.

”Vi måste välja de som vi är mest oroande för, de farligaste, och de ska övervakas 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.”

De Kerchove,  varnar för att  europeiska länder kommer att drabbas fler gånger av muhammedanska terrorattacker som inspirerats av ISIS , fler åtgärder måste vidtas för att förhindra dem.

”Vi måste arbeta mer för att skydda så kallade lätta mål. Bollards och omdesign av gågator är nödvändiga. Det finns en tydlig effekt av imitation i terrorism, och det verkar tydligt att något som Barcelona kommer att hända igen. ”

Han tillade: ” Det kommer att ta tid, årtionden, det kommer inte att lösas om några månader. ”

DailyMail

8 thoughts on “Europa kommer att få leva med problemet ”entusiastiska” muhammedaner i årtionden framåt

  1. Har just hört på TVR att idag inleds en muslimsk högtid kallad för Bayram som betyder offerdagen. Ursprunglingen handlar det om en gammal vanlig tradition: att muslimska familjer offrar en bagge och delar matpåsar med dess kött till fattigare människor. Men i våra tider är det inte baggarna som blir offrade……..
    Ta det som en varning, gott folk, ni som lever och bor i muslimernas närhet!
    Bayram betyder fest, d v s dödande och mord …..

  2. Tusenåriga kriget kom till Europa när godtrogna idioter till karriärpolitiker trodde på lögnerna….. ”radikala muslimer”…. och de ”oradikala” muslimerna törs inte, kan inte eller vill inte rensa ut bland sina egna.

    Salafisterna bygger moskéer hejvilt i Sverige och de välkomnas av politikerna…

    Dessa politiker är totalt IQ-befriade, hur man kan vara så jävla korkad är bortom all fattning.

  3. Reinfeldt blir väl ihågkommen som den första svenska icke vita statsminister som av illvilja ville förstöra ett helt land. Löfven är för dum för att fatta att han tagit över.

  4. Ett nytt fasansfullt fall från mångkulturella Absurdistan.Där ingen illegal, vistas olagligt.Länken nedan till Skånskan,rapporterar om ännu ett fall av groteskt åldringsbrott.Att detta skulle vara utfört av Nisse eller Kalle kan vi utesluta.:
    http://www.skd.se/2017/09/01/95-arig-kvinna-ranad-och-misshandlad/

    Som framgår av artikeln,är detta andra fallet i Malmö under kort tid.
    En 100-årig kvinna var förra offret,och de båda brotten tyder på samband.

  5. Vad säger svenska (S) rasbiologer om arabernas korta ben, platta bakhuvud och kognitiva svårigheter?

    • Mycket intressant fråga och man undrar om det egentligen finns några sådana forskningsambitioner kvar i den etnopluralistiska lekstuga vi kände som Sverige – landet där allt och alla utan åtskillnad sammanblandas och jämställs.
      Eugeniken har för närvarande lagts i en väl emballerad malpåse och förpassats till det socialpolitiska källarförrådet, betraktad som tabuklassad, svårtillgänglig och skuldbehäftad kuriosa.

      Läran om de olika rasernas ärftliga beskaffenheter och de rön avseende rashygien som de facto vetenskapligt bevisats, är något som går stick i stäv med den globaliststrategi vilken nu via värdegrundsdiktatet allmänt tillämpas och som kategoriskt avvisar samtliga fakta gällande de sjukliga karaktärsegenskaper och fysiska defekter till exempel inavel och endogami genererar, samt den samhällsbelastning dylika föreningar representerar.

      Globalismens människoföraktande mål är ju den intellektuellt avtrubbade och identitetslösa mulatten – en manipulerbar byfåne och marionett utan de för den högkultiverade människan utmärkande dragen som stolthet, bildningsambition och andlig resning.

      De kaosproduktiva slamisternas sataniska agenda spelar oligarkerna i händerna och det är just av den anledningen de entusiasmerats att sprida sina samhällsfientliga villoläror inom det västerländska territoriet.
      Inga formativa skeenden utvecklas utan den dolda maktens vetskap och vilja.
      Andreas 😉

  6. Det kommer aldrig att kunna lösas (viljan och kraften finns inte).
    Terrorn (inte bara terrorattackerna utan all annan terror – våldtäkter, drogförsäljning, rån, Dawa – muslimska brödraskapet’s subversiva verksamhet, …) kommer att fortsätta och öka även efter det att Europa islamiserats, efter det att Europa blivit 99-100% muslimskt.
    Så blev det, har det varit och är det överallt och i all tid sedan Islam såg sitt första ljus (dess Jihad startade).

Kommentera