Nytt PK-media lågvattenmärke vid översvämning

Som ni säkert noterat så har PK-media gjort on stos sak av att den tjusiga presidentfrun Melania Trump valt skor som var klart olämpliga att bära i regniga och översvämmade områden.

Enligt PK-media är det en nyhet av världsklass att fru Trump hade olämpliga skor, när hon var på väg att kliva på presidentplanet för vidare befordran till be storm och översvämningsdrabbade områdena.

Tex Aftonblaskan tar upp skovalet Här och    HÄR    SVD HÄR  .

Dock äras den som äras bör!

Den som uppmärksammade denna världsnyhet var den pigge och alerte modejournalisten  Lynn Yaeger  i modemagasinet   Vogue 

Hon är naturligtvis alltid propert o stilenligt klädd!

Lynn Yaeger 

Lynn Yaeger i moderiktig utstyrsel, lämplig  för så kallade Batiktanter

eller om man skall sitta utanför Lidel och tigga

22 thoughts on “Nytt PK-media lågvattenmärke vid översvämning

  1. För att för en gångs skull begagna ett spontant talspråk; den amerikanske presidentens hustru är helt sonika sensationellt skitsnygg – något som retar gallfeber på de minst sagt frånstötande radikalfeministerna, vars akuta brist på klädsmak endast överträffas av deras opolerade uppförande och intellektuella tillkortakommanden.
    Arma lollor!
    Andreas 🙂

  2. Jag förstår inte uppståndelsen? Hon lär väl ha råd med mer än ett par skor, och de lär finnas med i bagaget.

    Om jag anländer till en stad i trätofflor betyder det ju inte att jag har dem på om jag ska gå på dans…

    Men, vad kan man förvänta sig av desperata s.k. journalister?
    De begriper inte bättre…

  3. Hon ser ju ut att vara perfekt för ett medlemskap i vänsterpartiet, nästan lika ful som Kakan Hermansson, fast hon tillhör väl fi sarna?

  4. Hihihi, denna baglady, Lynn Yaeger, påminner litegrann om Gunilla Pontén och hennes lustiga små hattar prydda med rosetter, blommor, fjäder och flor ……

  5. Men gode tid! Jag trodde det var ett skämt först, ser människan ut så och samtidigt kritiserar andra för dålig smak?

    • Men då skrek twittervänstern att ”se sånt svin, hon ville inte förstöra sina dyra fina skor bland katastrofens offer…”

  6. Hon visar bh-bandet så bh,n har hon inte kastat av sig, försöker hon förföra någon stackare ? Någon som har försökt att göra henne lite attraktiv och målat amorbågar på strecket till mun?

Kommentera