”Det är vår existens som är outhärdlig för jihadister”


av Giulio Meotti  •  31 augusti, 2017

 • De islamistiska attackerna mot Spanien, Finland och Tyskland belyste det centrala problemet: Pacifismen kommer inte skydda Europa mot varken islamisering eller terrorattacker. Faktum är att Spanien och Tyskland var bland de länder i Europa som mest av alla motsatte sig en aktiv roll i koalitionen mot ISIS.

 • Den spanska pressen deltog inte i diskussionen om Muhammedkarikatyrerna; ingen spansk skribent blev anklagad för ”islamofobi” och ingen spansk personlighet sattes under polisbevakning för att ha ”kritiserat islam”. Det verkade som om Spanien inte ens hade något intresse för det som stod på spel vid islamistiska attacker mot Europas existens. Ingen spansk stad nämndes i rubrikerna för sina multikulturella getton, som i Frankrike och Storbritannien. Attacken i Barcelona borde ha satt stopp för denna illusion. Terrorister behöver ingen ursäkt för att slakta ”hedningar”.
 • Den ledsamma slutsatsen verkar vara att jihadister inte behöver någon ”anledning” att döda västerlänningar. De attackerar både Frankrike, som utför militäroperationer i Mellanöstern och Nordafrika, och länder såsom Spanien och Tyskland som är neutrala.

Spanien blev på 24 timmar utsatt för två stora terrorattacker. En terrorcell dödade 15 personer i Barcelona och vid badorten Cambrils. Under det senaste året var Tyskland det andra Europeiska landet som drabbats hårt av islamister. Först körde en jihadist in en lastbil på en julmarknad i centrala Berlin och dödade 12 personer. Sedan mördade en man som drog kniv en person i en attack i en mataffär i Hamburg.

En dag efter blodbadet i Barcelona ägde ännu en terrorattack rum i Turku, Finland. Två kvinnor mördades på ett torg i landets äldsta stad. Jihad – i Finland?

De islamistiska attackerna mot Spanien, Tyskland och Finland belyste det centrala problemet: Pacifismen kommer inte att skydda Europa mot varken islamisering eller terrorattacker. Faktum är att Spanien och Tyskland var bland de länder i Europa som mest av alla motsatte sig en aktiv roll i koalitionen mot ISIS.

Läs vidare


12 responses to “”Det är vår existens som är outhärdlig för jihadister”

 • ladulaas

  Även jihadisterna är bara redskap för de verkliga makthavarna.

  Det är nämligen så här:

  Sverige styrs av en samling människor, som fullständigt saknar känslor för nationen Sverige och för det svenska folket. De är placerade i höga positioner överallt i de svenska statliga och kommunala förvaltningarna, liksom i domstolar, i polis och fr.a. i media. De dominerar alla svenska riksdagspartier. De kallar sig världsmedborgare och vill avskaffa alla nationer och gränser och införa en ny världsordning globalt.

  För att förverkliga sin vision måste de först förstöra Sverige. För att åstadkomma detta krävs en mäktig kraft, som kan genomföra detta mot svenskarnas vilja. Genom att fylla Sverige med människor från främmande kulturer bygger man upp den eftersökta kraften. Man skapar på så sätt en krutdurk, som med tiden kommer att brisera och krossa landet.

  Tidigare invandring från Östasien har inte fungerat, människor från Kina och Vietnam har anpassat sig väl här och håller en låg profil. T.o.m. många muslimer har anpassat sig, eftersom de tidigare flydde från det religiösa förtrycket i Mellanöstern och gladdes åt friheten här. Hm, hur skall man göra då?, frågar sig den svenskhatande globalisten.

  Svaret är enkelt:

  Det gäller att skapa ett hat hos muslimerna mot Sverige. Om man kan förmå de korkade svenskarna att hjälpa USA att bomba muslimernas länder sönder och samman, så vore det väl attan, om inte muslimerna skulle hata oss mera, än de hatar imamerna därhemma.

  Sagt och gjort:

  USA bombar sönder och ockuperar Afghanistan och Sverige skickar hela den svenska krigsapparaten för att hjälpa till att kuva afghanerna. USA bombar och invaderar Irak – med över 1 000 000 döda irakier, varav hundratusentals barn, och många miljoner på flykt. Svenskt flyg hindrar Ghadaffis flygvapen från att bekämpa USA’s islamistiska och terroristiska legosoldaters förstörelse av Libyen, samtidigt som USA bombar sönder den libyska infrastrukturen. USA’s islamistiska legosoldaters härjningar i Syrien raserar detta land och ytterligare miljoner drivs på flykt.

  Därmed hatar alla människor i Mellanöstern européer och amerikaner. Sverige har visat sig stå på slaktarnas sida. Simsalabim: Alla muslimer hatar Sverige och svenskarna.

  Därmed återstår bara två problem: Man måste få hit dessa hatare i stora mängder. Dessutom måste man förhindra att de anpassar sig här.

  Med benägen hjälp av den store ‘filantropen’ George Soros och hans organisationer – t.ex. Läkare-utan-gränser – har Västeuropa och Sverige översvämmats av garanterat hatiska immigranter. Den importen fortsätter med oförändrad styrka och kritisk massa är snart uppnådd.

  SaudiArabiens fundamentalistiska imamer, vilka sedan Muhammeds dagar drömmer om ett världsomspännande Kalifat, är naturligtvis lätta att lura med på tåget. Med ett Europa ned i avloppet, ser de erövringen av vår världsdel som en enkel affär. De hjälper därför gärna globalisterna med att förhindra att invandrarna anpassar sig till västerländska värderingar, varför de bygger tusentals moskéer över hela Europa och skickar hit sina mest fanatiska imamer.

  Med en i grunden satanistisk religion bakom ryggen och med ett genuint sverigehat i varje lem(häpp!), kommer muslimerna att se till att bränder, gangstervälde och gruppvåldtäkter fortsätter att breda ut sig.

  Vad imamerna inte tager med i sina beräkningar är att de fanatiska globalisterna inte har några hämningar med att slakta muslimer. De borde ha förstått det för länge sedan, efter USA’s ständiga massmord på människor i Mellanöstern, men religiösa fanatiker är ju blinda för allt, utom sina dogmer. Ihjälbombade muslimer kommer ju ändå alltid till himmelriket, så ju fler som slaktas desto lyckligare kommer de att bli. Vad globalisterna sedan gör med ett ev. framtida europeiskt kalifat, kommer dock att lämna alla tidigare folkmord långt bakom sig.

  När man väl har lärt sig att – utan massindoktrineringens skygglappar – genomskåda makthavare, är det inte svårt att förstå sig på världspolitikens huvuddrag.

  Tja, så här är det. Visst finns det nationalistiska drömmare, som inbillar sig att vi kommer att kunna vända utvecklingen i vårt land, men sanningen är den att Sverige idag är genomruttet. Den globalistiska rötan har redan ätit sig in i varenda rot och varenda gren av det svenska samhällsträdet, så det finns inte längre något att bygga ett motstånd runt. Då bortemot hälften av de etniska svenskarna är hjärntvättade och – aktiva eller passiva – landsförrädiska globalister, alltmedan de muslimska invandrarna har sin egen sorts globalism i tankarna, så är det bara att – med sorg i hjärtat – se vårt land upplösas och det svenska folket glida in i historiens glömska.

  Adam Weishaupt formulerade globalismens mål och metod redan för snart 250 år sedan. Nu har mänskligheten inte långt kvar, innan det målet nåtts.

  Gilla

  • Geri

   Bättre sammanfattning får man leta efter! Alla borde ta till sig ovanbeskrivna världssituationen.
   Jag vill bara tillägga en sak: det moraliska förfallet i de f.d. kristna samhällena är givetvis en stor faktor i det hela. Uppgiven ska man inte vara – utan föregå med god exempel framför sina medmänniskor – ärlighet, anständighet och mod i alla handlingar, då kan man vända på utvecklingen. Människor behöver bli påminda vad mänsklig anständighet betyder.

   Gilla

 • Lena

  Katie H ställer frågan gång på gång, varför är muslimer i kristna länder ????????????
  Katie H är helt fantastisk, vi borde vara som henne alla västerländska kvinnor……….varför skall hon oftast strida ensam ?

  Hon är kunnig och modig ……kan det vara att vi är motsatsen, riktiga krakar!

  Gilla

 • age

  Muslimer!

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Bara fortsätt vi tål hur mycket som helst avvderas attacker.
  Europäerna är det mest självskade benägna folket på jorden.
  De har ingen som helst tanke på att värja sig mot den islamistiska invasionen.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Om dom inte gillar vårt livstil varför kommer dom Hit? Varför släpper vi in dom Överhuvudtaget? Fortfarande har vi inte vaknat ,tror ni att islam är fredens religion då tror ni fel.Mvh Adolf

  Liked by 1 person

 • Stenbock


  Bild Berliner Morgenpost:

  Fräckheten bland de tillresande parasiterna,söker hela tiden taga nya steg,mot deras hemländers ”tradition och religion”.
  I tyska valet 24 september går nu islamisterna i sitt eget kommunistiska terrorparti till val.PFLP som står för likhet med Absurdska KFML (r)….
  Vad dessa strävar efter känner Petterssons läsare redan väl till.
  Deras väljare finns troligen redan med bland de c:a 110.000 personer från hela klotet,som anses som fara för Tyskland.Att dessa nomader sedan får tillstånd att deltaga i gästlandets demokratiska val,är inget annat än en stor skandal !

  Gilla

  • Stenbock

   PS.
   Lägg märke till de blonda kommunisttjejerna i bakgrunden på bilden.Hur f-n är sådana skapade längst upp ? DS.

   Gilla

   • Joy

    Tragiskt att de inte är mer rädda om sina rättigheter som kvinnor! De ser muslimer som offer för väst, det är bedrövligt!

    Gilla

 • Joy

  Vi är ju infidels och kufrs, hur man nu ska stava det i pluralis, så det är väl klart att de vill döda oss. Jihad är en av islams fem pelare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: