Cirkusen med afghanerna fortsätter

INVANDRING. Cirkusturnén med de ljugande afghanska desertörerna fortsätter. Efter Mynttorget och Medborgarplatsen är det nu dags för Norra Bantorget. 

I morgon marscherar cirkussällskapet till Norra Bantorget dit de beräknas anlända klockan 19:30.

Nedan kommer från Ung i Sveriges Facebooksida. 

”Vad den moraliska stormakten Sverige? Nu är det vi som får bygga landet i stället!”

———————————–

”Ung i Sverige på Norra Bantorget

De säger att vi skapar historia med våran strejk. Det vet vi inte ännu men vi vet att vi skapar framtiden.

Vi kommer framöver vara på Norra Bantorget. men vi har fått tillstånd att vara där fram till den 17 september. Det är en seger! Norra Bantorget är en plats där människor samlats genom historien för att lova varandra att hålla ihop och bygga landet. Vi undrar vad som hänt med den moraliska stormakten Sverige?

Vi vill skapa en gemensam framtid för alla människor som bor här. När politiken och samhället sviker och förstör så måste människor vara varandras styrka och stöd. Bara så kan vi vara trygga. Det är vår framtid. Vår strejk har blivit en rörelse.”

-Pettersson undrar hur och när de kriminella antidemokraterna som ligger bakom detta ska bygga landet Sverige? Har de någonsin arbetat och betalat skatt? Vem ger dem rätt att ge bort andras land och pengar till illegala ockupanter? Jag är djupt besviken på myndigheter och politiker som låter denna cirkus fortsätta. Enda fördelen med flytten från Medborgarplatsen till Norra Bantorget är att de kommer några kilometer närmare Arlanda och de borde fundera på att bygga upp ett land som heter Afghanistan…

 

29 thoughts on “Cirkusen med afghanerna fortsätter

  1. I Afghanistan är det lungt i minst 22 regioner av 24,inga krig förekommer i landet, EU-kommissionen har gjort en deal med Afghanistan om återsändning av afghaner, Sverige har också en sådan deal. Alltså inga problem med att skicka dem hem igen.Väldigt många av dem kommer ifrån Iran,de kan lätt ta sig hem dit via Afghanistan.

    Stora flyg/resebolag har resor till landet vilket visar klart på att inga krig förekommer där..
    https://www.chasingtheunexpected.com/wp-content/uploads/2017/05/travel_to_afghanistan_herat_mosque-guide.jpg

  2. Låt gamla tossiga svenskor ockupera dessa hannar (unga flickor slipper kanske då de vidriga typerna) och det blir inga barnbidrag eller flerbarnsbidrag som resutat, inte heller unga flickors framtid som förstörs.

  3. De kommer att söka nya platser att sittstrejka på tills de får stanna? Var inte det hela grejen med detta liksom?

  4. Glöm It-skandalen. Den här cirkusen med dom ljugande Afghanerna är den värsta skandalen Sverige någonsin har haft. Jag och dom flesta hårt slitande Svenskar skäms så in vassen över att det här kan fortgå. Och bli en långbänk dessutom. Helt ogenerat inför öppen ridå. Våra förfäder vrider sig i gravarna.

    • Inte tror jag ”Carl” att vi ska glömma något för det hänger nog ”ihop” allt har en viss mening !!!

      Väntar med spänning på nästa ”speldrag” från de makthungriga !!

  5. Vilka av baaarnens ”insatser” har vi gått miste om, under ”strejken” ? För det är ju så strejk-vapnet brukar funka. Lite åt utpressnings-hållet. Nu är det väl ändå hög tid för Lock-Out-vapnet !

    • Det är nog ingen arbetsgivare som har upptäckt att dom där skithögarna strejkar.Och så lär det förbli i alla tider.

    • Det finns ingen framtid med Allah-människor. Direkt till helvetet utan att passera ”Gå”, som i spelet Monopol.

  6. Nu vill ni bygga Landet! Låt mig gissa nya Sverige blir laglöst,bränder,stena polisen,våldtäckter,rån och massa andra småsaker som jag vill inte ta upp här.Nej tack jag vill ha den gamla och fria Sverige. Dags att vakna nu .Tack för mig.Adolf

  7. Eran enda gemensamma framtid finns i Afghanistan, detta gäller även batikhäxorna, ni blir liksom en skam för Sverige så följ med så slipper vi er.

    • När det nu blir så många barn på Norra Bantorget så måste man väl öppna ett dagis också.

  8. Den där ”strejken” skapar antagligen fler SD-röstare än vad arrangörerna inser, samtidigt som det blir tydligt vilka politiker och andra fånar som inte gillar Svensk lag. Straffet kommer i nästa val även om jag hoppas på att man tröttnar och buntar ihop dem på nästa plan tillbaka hem.

  9. Finns det ingen tuff bonde, som kan ta fram lite grispiss och hälla ut i närheten av eller på Bantorget? Luktar bra skarpt och faller nog inte de små ”barnen” i smaken.
    Att vår så kallade ”regering” ännu en gång uppvisar sitt totala tillkortakommande och sin handlingsförlamning är inget annat än en katastrof. Hela världen skrattar åt oss. Kanske inte så konstigt när det,är clowner som har fått makten!
    Sätt in polisens insatsstyrka och rensa Bantorget. När de är infångade ut med dem till den plats de ursprungligen kom ifrån.

    • Låt barnen vara ifred.

      Dom kanske kan sticka lite LO-pampar på väg till ”jobbet”

      Tycker Norra Bantorget är en bra vald plats.

  10. Undrar varför de är då beroende av andras samhällen om de nu har den kapacitet de påstår sig ha. Käbbel.

    Sorgligt att unga människor inte har viktigare saker att utveckla. Har dom in talanger att träna upp?.jobb att sköta. Studier att beta av.

    Det är tydligen så att vänstern attraherar lågutbildade? De är mottagliga för vad för skit som helst? Bla bla bla mest. Svetsarkäbbel.

    När de inte får vara kvar på Norra Bantorget kan de dra vidare till Reinfeldts gata i stan inte långt från där de nu ska vara.

    Är det inte hör nånstans Petter Stordalen lagt stora belopp på ett nytt hotellkomplex? Han pratar ofta om att tillvarata multikulti. Han kunde bjuda in dem att bo på hotellet. Då vore det en skitsak för polisen att beta av några fulla flygplan.

    Förstår inte varför cirkusen pågår.

    Sedan kommer kung Bore.

  11. Hoppas nu innerligt att vintern kommer rekordtidigt med ett långvarigt oväder av sällan skådat slag.

  12. När man tror att vansinnet nått botten,sjunker det fortfarande än djupare…
    Uppbackade av absurdska PK-pressen och deras vänsterextrema idioter, får dessa stort utrymme i statligt styrda vänster-medier ;(.

  13. De kan väl bygga sitt eget land, Afghanistan! Det behövs troligen mängder av människor som jobbar och gör rätt för sig där.

  14. Det intressanta med denna samling är ju att:
    – väldigt få är under 18
    – väldigt få är flyktingar enligt FN-definitionen
    – väldigt få har inte sökt och fått avslag..

    Den moraliska stormakten Sverige finns inte längre, den är nedmonterad av politiker och B-kändisar, där lycksökare som uppehåller sig olagligt i Sverige, våldtar, mördar, bränner, hotar, kastar sten medan ett allt mindre antal ursvenskar sliter och betalar skatt för att finansiera vansinnet…

    Lycksökarna slipper undan straff, de anses vara offer, medan de som blivit utsatta för övergrepp begår självmord i förtvivlan.
    Detta medan svensken jagas för att ha kört 76 på 70-väg och haft skyltar om loppis…

    • Fredde ,

      jag vill bara säga JIPPII det är bra att de som är med visar sig tydligt
      kan inte säga annat……..

      Verkligheten och sanningen kommer springande ,,,,,,,,,,,,

Kommentera