16 thoughts on “Aftonbladets Anders Lindberg har varit ute och rest

  1. Och Anders som hatar polackerna för att dom inte vill ha det lika ”fint” som i Sverigeistan med skjutningar, våldtäkter och bomber överallt, mötte såklart säkerhetsvakterna med ett leende!

  2. Vad har dom Rökt? Speciellt calle b med tanke på hans skriverier igår om att i Sverige har vi inga problem med invandringen.Våldtäckter,skjutningar,rån,vården i kris,atackerna vid akutmottagningar. Kan någon upplysa han om vad är det som händer i landet.MVH Adolf

    • Visste inte att Excellensen Bildt ocksa fornekade verkligheten i Sverige…skrammande..sedan far man som flygpassagerare finna sig i sakerhetskontroller pa flygplatser?

  3. I herr Lindbergs intellektuella resväska finns blott ett par sura gamla strumpor samt ett par nerskitna kalsonger.

    • Anders Lindberg ska vara glad att han fick lämna Polen.En sån stolle kunde dom ha behållit där.Nej förresten,vi ska inte förstöra Polen med en sån islamist

  4. Jag tycker att Carl Bildt är en av de största skitstövlar som kallat sig svensk. Däremot så älskar jag hans hantering av media och journalister.

  5. År inte den idioten alltid ute och reser? Finns det en mer frånvarande person än Anders Lindberg?

    Naturligtvis läser även Polacker Tidningar, och man behöver inte läsa länge av A.L s drapor för att inse att han är lite kokko?
    Synd att dom inte behöll honom där.

  6. Förmodligen har polackerna läst Aftonbladets översättning, där illegala flyktingar kallades ”turister”…

    Inte alls vad polska nyheter skrev.

  7. TusenTack Pettersson!
    Det var fint att få sig ett gott skratt när man kör igång datorn denna dag.
    Mitt i allt elände och den katastrofala situation vi befinner oss i här i det stora Gökboet Sverige och alla galningar och knäppgökar som får så mycket utrymme i det offentliga rummet och dessutom får betalt via våra skattemedel för att dagligen kabla ut spaltkilometer politisk propgaganda,förhärligande av massimport av grovt kriminella från tredje världen,alla vidriga lögner,desinformation , ensidig partiskhet för en totalt landsomstörtande vansinnespolitik så får vi inte glömma bort att humor trots allt är så oerhört viktigt och sunt för både kropp och själ,man behöver skratta här i dårarnas paradis.

Kommentera