SD = Sweden Destroyers

Mohamed Nuur (S) och Kahin Ahmed (M), två Stockholmspolitiker med somalisk bakgrund anser att somalier får utstå afrofobiska handlingar från olika håll.

Givetvis ogillar man att SD belyser den katastrofala asylpolitik som nästlar sig in i minsta vrå av vårt samhälle.

Främlingsfientliga krafter sprider sig i Sverige och rasismen har blivit vardag. I vardagsspråk vet vi att kritik mot svensk invandringspolitik är synonymt med främlingsfientlighet och rasism. Å andra sidan vet vi inte om de somaliska politikerna Nuur och Ahmed syftar på den antisemitism som frodas i muslimskt dominerande förorter eller hatet mot svarta som arabiska migranter ger uttryck för.

Ingen vettig människa förnekar att det finns rasism i Sverige och då syftar jag på rasism i ordets rätta bemärkelse. Orden ”svartskalle” och ”svennehora” får symbolisera detta, liksom den svåra misshandel en svart man blev utsatt för av araber i Rosengård för något år sedan.

Fast i ett land där varje litet kritiskt eller negativt ord om asylinvandring och islam görs till rasism, har ordet blivit ett av de mest urvattnade i det svenska vokabuläret.

Om Nuur (S) och Ahmed (M) vill locka svenska medborgare att rösta på deras partier, eller möjligen skrämma bort dem vet jag inte. Tusan vet om de själva vet. Det jag vet är att somalier har en del att fundera över och ordet självkritik borde nyttjas lite oftare av den grupp som kanske är minst villig att integrera sig i det svenska samhället.

SD = Somali Disaster

Stockholm Direkt

8 thoughts on “SD = Sweden Destroyers

  1. Nuur och Ahmed bör omedelbart förpassas ut ur Sverige, dessa är inte möjliga att assemiliseras.

  2. Pettersson refererar till 2 Somalier i var sitt svenskt parti. Somalier är klanfolk. De skulle aldrig ansluta sig till 2 olika partier, SÅVIDA DE INTE I VERKLIGHETEN ÄR AGENTER ÅT MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET. Se upp S resp M, ni är infiltrerade? Ja, i o f s kanske S följer Barcelona-avtalet resp det hängavtal de har.

    • Givetvis kan somalier vara med i två olika partier. De behöver inte tillhöra samma klan. Men det enda och viktigaste partiet för de flesta av dem är islam.

  3. De gånger ordet rasist används så är det bara för att man uttrycker kärlek till sitt fosterland som man blir kallad för det.
    Eftersom jag är Sverigedemokrat ut i fingertopparna måste jag säga att jag har inget emot invandrare som har flyktingstatus och som arbetar och gör rätt för sig, samt betalar skatt och lever efter Svenska lagar och förordningar. Vad dom gör i sina hem skiter jag i, det är deras ensak.
    Tyvärr så är det så att sådana invandrare uppgår till max 5% av dom som kommit hit. Resten är ekonomiska snyltgäster som måste förpassas tillbaks till var dom kom ifrån.

  4. Remarkabelt hur smidigt de sverigefientliga och samhällsomstörtande importaktörerna förmår slänga sig med begrepp de i praktiken saknar erforderlig insikt och kunskap om.
    Med tanke på den cerebralt underkapaciterade inre fiendens obegränsade tolkningsutrymme och migrantpolitikens dokumenterade skadeverkningar, synes det som om den ”afrofobi” som står tillfinnandes inom den humanitära stormaktens ockuperade territorium icke på långt när varit tillfyllest och proportionerlig.
    Andreas.

Kommentera