Fick lillfingret avklippt av invandrare i Oxelösund

INVANDRARVÅLD. En man har häktats misstänkt för en grov misshandel i Oxelösund i förra veckan. Enligt åklagaren har brottsoffret på något sätt blivit stympad. Mannen begärdes häktad på måndagseftermiddagen vid Nyköpings tingsrätt. Han misstänks ha utsatt en person för ”synnerligen grov misshandel” i Oxelösund måndagen den 21 augusti.

Målsägande vände sig till polisen i fredags och gjorde en polisanmälan. Enligt åklagare Emma Olsson har offret på något sätt fått sin kropp stympad, men vad det innebär vill hon inte gå in på.

Mannen är häktad på sannolika skäl, vilket är den högre misstankegraden. Han förnekar brott.

Åklagaren vill inte kommentera hur brottsoffret och den misstänkte eventuellt känner varandra.

– Jag kan inte uttala mig om detaljerna, men rubriceringen är ju synnerligen grov misshandel, säger Emma Olsson.

-Pettersson noterar att den som i lokala medier kallas ”Nyköpingsbo” och är misstänkt för att ha klippt av fingret på offret för en obetald skuld hör hemma lite längre bort än Nyköping, han är medborgare i Bosnien och Hercegovina, född där 1981…

Mål nr: B 2407-17

11 thoughts on “Fick lillfingret avklippt av invandrare i Oxelösund

    • Kurt:
      Tillhör du dem som känner oro för inkassobolagen ?
      Själv läste jag just om en annan,än hemskare nyhet.IS-terroristerna planerar nu att sabotera olika Europeiska järnvägslinjer,genom att skada rälsen.Vidare uppger BKA (tysk kriminal-avdelning) att faran för sådant sabotage,sedan länge är högst aktuell.
      Vad gäller risken för något sådant i/till Sverige tror jag inte vi behöver var oroliga för.Hur skulle det se ut om inte förbindelsen över bron fanns att tillgå för deras terror-medlemmar ?
      Hade igår förmånen,att tvingas umgås med sådant idel berikande folk,i en överfylld vagn.Inser nu om allt färre inhemska,väljer detta tågresande.Det finns trevligare vägar in och ur landet.
      Dyr biljett i ett ”snabbtåg” som därtill höll still i Malmöregionen,cirka en timma !!! Bild från Krone:
      http://imgl.krone.at/Bilder/2017/08/30/IS-Moerder-wollen-Zuege-in-Europa-entgleisen-lassen-Erstrebenswert-story-585994_630x356px_90c6596a3e242eec8fbbc6985226bf37__is-zu-attacken-s1260_jpg.jpg

    • De kommer inte göra mycket i Sverige, de vill inte kapa kvisten de sitter på. De är inte lika korkade som våra politiker

  1. Surah 8:12

    Remember thy Lord inspired the angels (with the message): ”I am with you: give firmness to the Believers: I will instil terror into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them.”

      • Ulli
        Jag tänkte också på bataclan, vi är troligtvis i en mycket värre situation än vi kan föreställa oss.

  2. Det låter, som en av dessa primitiva maffiaceremonier. Med tanke på den utbredda brottsligheten i landet måste Sverige tänka om rejält. Det går inte att importera fler och fler in till den stora kriminella spelplanen.
    http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/oklart-hur-m%C3%A5nga-som-har-f%C3%A5tt-hj%C3%A4lp-att-l%C3%A4mna-kriminaliteten-1.4581167
    Utvisa alla kriminella och ta tillbaks svenskt medborgarskap om det finns.
    Dags att börja med enkla lättförstådda metoder. Stäng migrationsverket och sluta behandla dem, som tagit sig genom hela Europa, för flyktingar från krig och förföljelse, eftersom det till 99 procent av fallen inte är sant.
    Svenska medborgare har inte bett om alla dessa problem så flytta inte mellanösterns dysfunktionalitet till Sverige. Här måste generella lösningar användas tills ordningen är under kontroll. Inte bara institutioner utan även människor går sönder på löpande band.

    • Folkvandringen från Menaländerna har pågått länge, det är bara takten som ökat. Vi fick ungefär samma typ av människor hit genom balkankriget. Det är kört för Europa, vissa länder klarar sig bättre och de har inte släppt i större antal.

Kommentera