De afghanska männen vill flytta till Stockholm City

INVANDRING. I morgon klockan 22 går tillståndet ut för sittdemonstrationen på Medborgarplatsen. En ansökan om att förlänga demonstrationen har lämnats in och den behandlas just nu av polisen. 

– Tillståndet ska omprövas och då sa de att de vill flytta härifrån. Vi har erbjudit dem en rad andra alternativ men nu vill de flytta till Norra Bantorget, säger Stockholmspolisens presstalesman Kjell Lindgren.

Stockholm Direkt

-Pettersson menar att nu har de ljugande afghanska desertörerna fått framföra sina synpunkter så det enda erbjudande de borde få är att åka till Afghanistan och demonstrera där…

Tiden är med ett stopp och priset avser Tur och retur och det ska det naturligtvis inta handla om. En enkelbiljett kostar drygt 4000 kronor.

14 thoughts on “De afghanska männen vill flytta till Stockholm City

  1. Detta handlar inte om någon DEMONSTRATION, utan det är helt klart en OCKUPATION av allmän plats.

  2. Ligger inte Medborgarplatsen på Södermalm? Då är de ju redan hemma, hemma hos sina försvarare, journalistvänstern.

  3. Här kunde ju Janne SAS Carlzon ordna en eller flera flygturer.?

    Eller det är väl bara att de hänvisar dem till en lokal lämplig för att avsluta deras Sverigevistelse?

  4. Dom kan väl sitta på ett plan några timmar och sen dividera vidare med sina familjer hemma.

  5. ”Vi har erbjudit dem en rad andra alternativ men nu vill de flytta till Norra Bantorget, säger Stockholmspolisens presstalesman Kjell Lindgren.”

    Dags att byta namn på polismyndigheten till ett mera passande: ”Dagispappan”, lika gott som något annat.

  6. Skulle inte förvåna mig att de får som de vill, att flytta till Norra Bantorget…. Låt dom sitta på Riksbron i stället, så kan riksdagsmännen ofta få se folket de tycks ömma så mycket för….

    • Flytta in på LO borgen så får idioten Karl Petter Thorwaldsson träffa sina kompisar som ska rädda välfärden.

    • Eller varför inte framför ingången till riksdagshuset så att de s.k. politikerna måste klättra över dom för att komma in.

  7. Det enda ställe dom ska flytta till är till Afghanistan!
    Att figurer som inte har någon rätt att vara här får sitta och ställa krav är helt otroligt och kan endast förekomma i detta idiotstyrda land.?

  8. Schyffert, Arnstad, Lindberg och Malena har öppet hus i helgen. Bara att kliva på hos ” de goda”.

  9. Det är klart att ”barnen” ska få flytta , varför inte till slottsbacken så kan dom vinka till kungen samt alla turister kan ta selfies , och tänk så högtidligt det bli när vaktparaden travar förbi . Nä allvarligt talat så har den här parodin pågått alldeles för länge det är dags att packa ihop och lämna landet , och om dom tar med sig var sin blomsterhattsfruntimmer samtidigt så gör dom åtminstone något gott för landet .

  10. Det är klart att barnen inte vill utvisas till Afghanistan, de flesta kommer enligt uppgift från Iran tillhörande en grupp kallade hazarer. Så sades det från början. I den allmänna villervallan kan det tänkas att de blev utbytta mot riktigt äkta afghanbarn. Ingen vet, Stockholms styrande vet inte, alla inklusive Kling och Klang är saligt ovetande. Kan ingen fråga Lindberg eller Arnstad om råd.

  11. De ska flyttas ut ur vårt land med det snaraste innan godhetsapostlarna får migrationsdomstolen att ändra tidigare beslut.

    • det är redan ändrad de vill bara vänta på att dammet läggar sig och så få de stannar i all tysthet

Kommentera