White people, here are 10 requests from a Black Lives Matter leader

What the american BLM activist requests are also things that the muslim economical migrants requests (among a lot more) in Sweden/Europe:

https://www.leoweekly.com/2017/08/white-people/

P.S.

The demanded destiny for ”whites” in US and Europe seems to be (pushed/demanded also by ”our” politicians and media) :

Work your ass off, put off with imported criminality and then give away everything you own including your culture and your country and vanish.

 

 

11 thoughts on “White people, here are 10 requests from a Black Lives Matter leader

  1. Att värdera en människa efter hudfärg eller kön är naturligtvis helt förkastligt. Vad man har innanför pannbenet är däremot mycket relevant. Att då ständigt ge sig på Vita Medelålders Normalpippade Män, avslöjar ju tydligt en primitiv och infantil brist på hjärncell.

  2. Här är mina tio önskemål till alla som inte har här att göra :
    #1. Åk hem
    #2-10. Se #1

  3. ”White Supremacy”

    Kanske beror på att det mesta har tagits fram av ”vita människor”. Det finns en naturlig koppling mellan hudfärg och ”överlägsenhet”. ”Vita människor” har en naturlig koppling till områden där föda inte finns i överflöd runt knuten utan kräver odling, kreativitet och samarbete. Det danar individen och samhället i en uppåtgående spiral där varje generation blir lite bättre än den tidigare i motsats till ”matsamlarna” som saknar framåtskridande på grund av avsaknad av utmaningar.

  4. Om det är med människan som med alla andra djur att man mår bäst av att vara tillsammans med dem man förstår och känner igen?

    Då har vi den genom tiderna mest inhumana regering en befolkning kan ha.

    Inte ens krig har som syfte att förstöra förutsättningarna för den egna befolkningen.

    Jag är verkligen djupt okunnig i hur krig genom åren drabbat men känner intuitivt att det oftast handlat om att försvara intrång från främmande folk som skadar landet eller åt andra hållet att söka utöka tillgången på naturresurser.

    Alla djur har en sund försvarstaktik när deras grupp hotas.

    Like likes like.

  5. Är lynchning fortfarande betraktad som brott ? Det är dags att tänka om och rätta på felet. Hoppas ni fattar vad jag menar.

  6. Varför förutsätter negrer alltid att de ska få saker gratis?

    Varför gör inte japaner det?

Kommentera