T.o.m. hundar är utsatta

Finns det någon som på allvar att landet Sverige är på rätt väg? Nu är t.o.m. hundar och hundskötare utsatta för det nya våldet.

Skottlossning, hot, våld. Så ser vardagen ut för hundskötare på ett av Stockholms hundstall. Tyvärr har vi en regering som förlorat greppet och en opposition som vägrar ta över ansvaret. Framtiden är dyster, mycket dyster.

Expressen

7 thoughts on “T.o.m. hundar är utsatta

  1. Jag tror att det är mest svenskar som vill ha tillbaka sina omhändertagna hundar, eftersom hundar inte verkar vara så populära bland invandrare och särskilt inte bland muslimer som ser dem som orena.

    • Musslorna älskar att ha plågade pitbulls som plågas tills dom blir farliga,jag antar att det är dessa individer som försöker ta tillbaka sina penisförlängare.

  2. Utlänningar med kamphundar , utlänningar som ordnar hundslagsmål , dom tränar hundar för kamp med att hetsa hunden att bita ihjäl en gammal försvarslös hund för att få förtroende. Ohyggliga grymheter.

  3. Importerar man krigiska hetlevrade folkslag i stora mängder ja då blir det ju därefter. Man behöver inte vara en Einstein för att begripa att det blir feta problem. Förmodligen en livstid framöver. Frågan är om det kanske är försent att göra någonting åt detta. Jäkligt sorgligt är det.

Kommentera