Finansminister Andersson: ”Åkesson ingen seriös politiker”

INRIKES. Finansminister Magdalena Andersson (S) ger inte mycket för SD-ledaren Jimmie Åkessons krav på att statsminister Stefan Löfven bör avgå. Åkesson framförde kravet efter uppgifterna om att Löfvens statssekreterare Emma Lennartsson fått information om säkerhetsproblemen vid Transportstyrelsen mycket tidigare än vad hon medgett.


Åkesson ifrågasätter att informationen inte skulle ha nått statsministern och anklagar Löfven för att ”ljuga svenska folket rakt upp i ansiktet”.
– Det här visar att Jimmie Åkesson inte är en seriös politiker, säger Magdalena Andersson och fortsätter – Jag vet att Stefan Löfven aldrig skulle ljuga svenska folket rakt in i kameran, han är en väldigt hederlig person.

-Pettersson minns mängder med socialdemokrater som bedyrade att Olof Palme var hederlig när han ljög det svenska folket rakt i ansiktet och socialdemokraterna har en tradition av att inte fara med sanning så varför skulle Stefan Löfven vara annorlunda. Han är politiker och f.d. fackpamp och vi vet att traditionens makt är stor så det finns ingen anledning att tro att Stefan Löfven inte är som de andra i den självutnämnda socialistiska aristokratin. Den skamfilade – för att inte säga ruttna – moralen inom socialdemokratin är långt ifrån någon nyhet. Nedan några få exempel över den socialdemokratiska moralen.

Den moraliska rötan i rörelsen, del 1 av 8

Den moraliska rötan i rörelsen del 2 av 8

Den moraliska röran i rörelsen del 3 av 8

Den moraliska rötan i rörelsen del 4 av 8

Den moraliska rötan i rörelsen del 5 av 8

Den moraliska rötan i rörelsen del 6 av 8

Den moraliska rötan i rörelsen del 7 av 8

Den moraliska rötan i rörelsen del 8 av 8

36 thoughts on “Finansminister Andersson: ”Åkesson ingen seriös politiker”

  1. Löfven tillhör gruppen socialdemokrater, som antagit sanning och verklighet till sina fiender. Vet inte hur många gånger jag konstaterat, att Löfven inte har några svårigheter med att stå och ljuga svenska folket rakt upp i ansiktet, trots att M Andersson försöker påstå något annat.
    Vi behöver därför en ny, sverigevänlig regering, som talar sanning.

  2. Den som på fullt allvar officiellt förmår hävda att regeringschefen är en hederlig person, har med all önskvärd tydlighet bevisat att hon består av samma genomruttna patologiska virke som den hon söker försvara.
    Andreas.

  3. Läste just i en spalt att någon tjänsteman på regeringskansliet hade råkat läcka ett mail. Det innehöll krav på akuta sparåtgärder för samtliga departement. Anledningen var de skenande kostnaderna i samband med den omfattande migrationen. Sverige går som tåget. Ladorna är fulla. Vi lånar enorma summor. Skatterna höjs. Pensionärerna svälter. Barn-barnen gråter. Det egna folket kuvas. Muhammed har all inclusive. Snart spricker hela skiten…eller jag…

  4. Svetsministern är ju helt jävla dum i precis hela huvudet… Med hans idiotpolitik så blir det inte minus 40 miljarder till välfärd… Med hans politik försvinner välfärden helt och hållet…

  5. Nejdå, sossarna skulle aldrig få för sig att ljuga.

    T.ex. gick de inte alls till val 2014 med löften om att inte röra skatten på bensin och diesel…

    Eller just det: det var ju precis det de lovade.

    Resultatet blev höjning varje år efter valet, plus en årlig indexhöjning i framtiden.

    Så seriösa är sossarna, vad har du att säga om det, sagotant Andersson??

  6. Maggan Andersson skulle bli en utmärkt sagotant på något dagis. Då skulle hennes talanger komma väl till pass vilket inte de har där hon befinner sig nu. Ett jobb hon säkert skulle bli populär på också vilket inte är fallet nu.

  7. Denna skata ska bara ta och hålla foderluckan stängd, hon som är så jävla korkad att hon sätter för fönsterna på sitt tjänsterum, så att inte någon från SD kan titta in??? (Precis som dom skulle vilja det)?

  8. Hon tycker alltså att Sveriges enda politiker värd namnet inte är seriös.
    Han är ju partiledare för Sveriges enda politiska parti och dessutom är han det ensam. Det andra partiet som till 100% ägnar sig åt lek i sandlådan har ju i dag 8 st. språkrör som dessutom aldrig är överens om en enda sak utom att de skall mobba Sverigedemokraterna.

  9. Problemen med Östersjön vill skojarna tydligen gå till botten med, men när det gäller landets problem så skiter de fullständigt i hur det går, bara de kan sitta kvar vid köttgrytorna.
    Nu har f.ö, ”den store ledaren” gått och gömt sig igen, varje gång det hettar till så smiter fanskapet undan sitt ansvar.

  10. Vi har ladorna fulla är okså lögn.Vilka Lador? Vi har mer än 1000 miljarder i statsskuld ,hur kan man ha ladorna fulla.Statskuldväxlar eller lögner som finns i överflöd .Magda ljuger okså som husse byfånen.Ändå betalar jag 30 % skatt på min surt förvärvade pensions besparingar som jag har slitit ihop under 60 års arbetsliv.Har man ladorna fulla då skall man inte pungslå oss gamlingar. Tack för mig ADOLF

  11. Ljugerierna kommer tätt nu. Såg på nyheterna att såssarna ska försnilla ytterligare 2 miljarder på att rädda östersjön. Jo, tjena´. Allt vad s.k. miljösatsningar heter har bara ett syfte : Att rädda kvar MP över 4%-spärren. Mijlön kan ju knappast intressera med tanke på importen av
    sopbergs-individer. Det ser ju förjävligt ut där de drar fram. Undrar förresten om den påstådda globala uppvärmningen kanske bara är en anpassning till muhammed´s behov av ett varmare klimat.

  12. Åkesson ingen seriös politiker…. Men det är ju tur att (S) har det då. Kan ju nämna Löfven, Bodström, Palm, Ygeman, Johansson, bara så där i förbifarten. Kan säkert komma på mer om jag får tänka efter lite.

  13. ”Stefan Löfven aldrig skulle ljuga svenska folket rakt in i kameran, han är en väldigt hederlig person”. Har man hört på fräckheten !
    Själva påståendet är en grov lögn. Kommunisterna såsom socialdemokraterna uppfann lögnen, deras existens är per definition en bluff, deras tungor och läppar är perfekt konstruerade för att uttala desinformation, påhitt och framför allt : mened – det är röda politikernas specialitet. De är hycklare, tjuvar, korrupta, skrupelfria, falska djävlar med horn, hovar och svansar.
    SveTsaren är värst av alla, om han tillåts fortsätta överträffar han Ceausescu och andra diktatorer.

  14. För sossarna så går det ner och ännu längre ner, de gör en saltomotal och försvinner ner i osanningarnas bottenlösa djup !

  15. Sverige får allt fler fattigpengsionärer i en rasande fart och detta är Ruinfeldt juntan med fd finansminster Anders Borg och nuvarande Löfven juntans finansminister Magdalena Andersson högst skyldiga till och ansvariga för.
    Socialistjuntans mena import klagar på att de har för lite bidrag när de får allt precis allt gratis och minst dubbelt så höga bidrag som Sveriges alla fattiga,sjuka ,utförsäkrade och fattigpensionärer får och politikerhelvetet skiter i de allt fler fattiga svenskarna pga att de bedriver en totalt ansvarslös socialistisk massinvandring av id lösa män från dysfunktionella klankulturer i tredje världen.Sverige är ett skammens land.
    Läser man Fn agenda 2021 -2030 så förstår man vad som pågår,och målet är att Sverige skall bli västvärldens första u land 2030, som kommunisterna/socialisterna raserar allt i vårt land så kommer det gå mycket snabbare att göra Sverige till U land.

  16. De flesta svenskar vet att socialdemokraternas värsta fiender är sanning och verklighet.
    Vem tror att hela skocken ministrar visste om IT- fadäsen men inte statsministern?
    Finansminister Andersson har idiotförklarat hela svenska folket med sitt påstående.
    Och varför har Löfven gått och gömt sig? Han älskar ju annars att höra sin egen röst. Och varför måste Magdalena Andersson försvara honom?
    Klarar han inte själv av att sno ihop en lagom lögn?
    Vi behöver en sverigevänlig regering och det fort.
    Vi vill inte bli förda bakom ljuset av ljugande politiker

  17. Socialdemokraterna av idag vet bäst, har en fläckfri historia och kan aldrig tänka sig att tala med SD om vårt lands problem. Eftersom i sossarnas värld finns det inga problem. De påstår att det aldrig varit så lugnt som nu, allt annat är enligt svetsaren käbbel. De påstår också att massinvandringen är en lönsam affär bara plus inga minus.
    Att vi har oerhört stora problem i ett 60-tal kommuner tiger de om. Att våra kvinnor blir våldtagna och att förövarna får lindriga straff samt slipper utvisning p.g.a. påstådd psykiska problem tycker de tydligen också är ett tecken på välstånd.
    Varken Alliansen eller sossarna vill ta tag i de problem som de själva skapat, förmodligen av rädsla för vad de omhuldade muslimska grupperna skulle tycka.
    Läs på, tänk och rösta rätt 2018.

  18. Ska Magdalena Andersson säga.djävla skurkärring som gick på katedralskolan i Uppsala och rökte marijuana.vet många som såg det.förbannade sossekäring som ska försöka rädda idioten löfven.vilken soppa.

    • Det är så att den idiot som springer omkring och kallar sig statsminister är samma person som iscensatte den s.k. IT-skandalen.

  19. Sossen och finansministern Magdalena Andersson fortsätter själv på lögnens väg.

    Hon ljuger om att statsministern inte skulle ”ljuga svenska folket rakt upp i ansiktet”. Maggans minne har sina brister.

    Det har han gjort flertalet gånger.

    T.ex………. ”Stefan Löfven utlyser extraval” ( 3 december 2014)

    ”En ny valrörelse stundar i Sverige efter att Stefan Löfven oväntat beslutat att utlysa nyval. Beskedet gav han på en presskonferens efter att den rödgröna budgeten fallit i riksdagsomröstningen.

    Beskedet kom på en presskonferens i regeringskansliet klockan 16.50 i dag.

    Ledamöterna i Socialdemokraternas partistyrelse fick beskedet i en telefonkonferens minuterna innan budgetomröstningen i riksdagen.

    – Jag har hela tiden tagit ansvar,

    Stefan Löfven gjorde sedan klart att han är glad över att det är han som fattar beslut.

    – De borgerliga och SD har upprepat sitt mantra: Det där är Stefan Löfvens ansvar. Och jag har tagit ansvar. Jag tänker ta det ansvaret i dag. Jag är glad att de bekräftar att vi fattar beslut, sa han.
    Därefter kom beskedet: ett extra val utlyses.

    – Den 29 december kommer jag att utlysa ett extra val. Det ska hållas den 22 mars nästa år.”

    http://www.expressen.se/nyheter/stefan-lofven-utlyser-nyval-i-mars-2015/

  20. Som jag har förstått så skulle hon enligt ett uttalande låta Sverige gå under hellre än att samtala med SD.

    Det betyder att hon skulle agera så här oavsett vad som händer med Sverige.

    Som en termometer som visar plus 25 oavsett om folk skulle frysa ihjäl. En sådan mätare är fullständigt oanvändbar. Det är helt irrelevant vad hon säger. Hon har omyndig förklarat sig själv. Hon har gjort sig okänslig för förändringar i omgivningen.

    Jimmie brukar ha rätt. Det är därför de vill utmåla honom som om han vore mindre tillräknelig.

    Om de i stället ägnade sig åt att uppdatera sig på sin egen kompetens. För givet hur det ser ut idag verkar de inte ha lockat till sig de mest lämpade att ta ansvar för andras liv.

  21. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Finansministrisen kastar sten i glashus. Sanningen kommer alltid fram oavsett om man gillar den eller inte. Sossarna har gjort det berömda i det blå skåpet. Nu är de i förvarsposition. Fram med popcorn å whisky!

  22. Stefan Löfven är ett ljugeriet´s prakt-arschle. Så pass omfattande att han har eget postnummer.

  23. Precis som med fjanten Aschberg så är M. Andersson också hon en utmärkt värdemätare. Jag skulle nog bli allvarligt orolig om hon berömde SD och Åkesson!
    Att hon däremot ogillar honom ska han därför ta som en mycket fin komplimang!
    Janne

  24. Det är så man vill spy när man ser och hör denna inkompetenta vidriga skata. Vi får hoppas att TS affären utvecklar sig till en ny Watergate affär så hela sosseriet går i graven.

Kommentera