Ej framgångsrikt att fosterhemsplacera en ung kristen flicka hos muhammedaner


Kristen femårig flicka placerades på ett fosterhem med Burka-bärande muslimska vårdare, som tog bort hennes krucifix och hindrade henne att äta bacon. Flickan var förtvivlad

Den kristna flickan uppmuntras att lära sig arabiska och hindrades från att äta carbonara,

Hon tillbringade sex månader i fosterhem i två muslimska hushåll.  Den ung flickan var väldigt upprörd och skulle gråta och sa: ”De talar inte engelska”

Barnet, som är en inhemsk engelsk talande, tillbringade de senaste sex månaderna i två muslimska hushåll efter att ha placerats i fosterhem i Tower Hamlets, East  London.

Lokala myndighetsrapporter beskriver hur den lilla tjejen surade och bad om att inte återlämnas till hennes niqab-bärare och sade till en socialarbetare: ”De talar inte engelska.”

Hennes mamma erbjöd sig att skicka tillbaka henne från ett hembesök med sin favoritmåltid – spaghetti carbonara – men flickan sa att den var förbjuden eftersom den innehöll bacon – vilken muslimer inte äter.

Till flickan sa de muhammedanska kvinnorna att ”jul och påsk är dumma” och att ”europeiska kvinnor är dumma och alkoholiska”.

DailyMail

 


17 responses to “Ej framgångsrikt att fosterhemsplacera en ung kristen flicka hos muhammedaner

 • Jhonsson

  Nej, naturligtvis inte. Det är väl bara godhetsapostlar, som kan tro det.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Storbritannien, Tyskland och Sverige.
  De humanistiska stormakterna!

  Gilla

 • William

  Ja jag har själv varit fosterbarn.blev utsatt för grova övergrepp.man får sår för livet.likaså den här flickan.

  Gilla

 • introvert

  Storbritannien och likaså i Sverige kan myndigheterna behandla barn hur
  dom vill, många olika övergrepp under åren. Många fosterföräldrar är ej
  lämpliga som föräldrar. Vanligtvis, borde ju vara att placera barn i en miljö
  likt deras egen.Det här fallet med femåringen visar på stora brister och
  även godtycklighet.

  Gilla

 • Mia

  När sociala myndigheter ska väljaa ett lämpligt fosterhem bör de väl åtmintone se till att fosterbarn och fosterföräldrar talar samma språk.
  I Storbritannien är man inte så noga med hur barn har det. Förut fick man slå sina barn och det gjorde man också. Vet inte hur lagarna är idag. troligen ingen skillnas.

  Gilla

  • Lena

   Mia
   Det har förts en mycket märklig politik i UK under flera decennier.
   Unga flickor såg till att blev gravida för då ordnades det social housing för dem, ett boende bekostat av skattemedel.
   I UK så arbetades det inte för att barn skulle växa upp med två ansvarstagande föräldrar detta gällde i högsta grad för barn med redan en dålig start.

   Gilla

   • Mia

    Ja en bra uppväxt för varje barn är något som står högst på min prioritetslista.

    Gilla

   • Lena

    Mia
    Nästan alla de flickorna som har blivit så grymt utnyttjade av de pakistanska gängen i UK , inte riktigt alla men flertalet kom från trasiga familjeförhållanden. Istället för att satsa resurser och pengar på pakistanierna så kunde UK ha tagit tag i problemet med engelska barn som far illa !
    Muslimerna utnyttjar sällan sina egna men det gör zigenarna i UK, polisen fann flickor så unga som 12 år och gravida.
    De flesta problemen i UK är regionala, den norra delen som aldrig har hämtat sig efter att industrierna lades ner och där vissa städer som ”bradistan” (bradford) är närmast som islamabad.
    Socialister tycker om makt och makt skapar de med splittrade familjer, familjer som håller ihop blir starka och inte beroende av bidrag, de röstar inte vänster i allmänhet !

    Gilla

  • OPete

   Som sagt Mia . Du tänker och snackar som äkta sossar . Bra uppväxt för barn eller hur . Gäller inte det då för våra svenska barn eftersom du röstar på massimport ? Du och dina jämnlikar kommer att ha mycket o stå till svars för !!!

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Jag förstår inte varför inte flickan kan bo hos sin mamma! Om hon vill skicka med henne sin favoritmåltid måste hon väl kunna ta hand om henne med stöd! Verkar skumt! Vilka tragedi det finns!

  Gilla

  • Tanten

   Socialtjänsten där verkar ha samma intresse som i Sverige. Ta bort barnen från mamman!!!

   Gilla

   • Tomas

    Ja, du Tanten. Trist att du glömmer Barns rätt till sin Pappa.

    Jag har sedan ungdomen benämnt det som övergreppsindustrin.

    Så länge inte medborgarna förstår så tjänar systemet politisk makt genom att röva barn från föräldrar. Barnarov är ett brott av samma dignitet som dråp. Likartad straffskala.

    Korruptionen i Se och Dk är genomförd. Det innebär att brottslingarna i Sveriges Offentliga Makt (=myndigheterna) inte åtalas och straffas.

    Under 1990-talet berövades ca 30 tusen Pursvenska barn minst en förälder varje år. ”Fallet Axel” är ett exempel. Googla på det.
    Tomas.

    Gilla

  • Lena

   Främst ensamstående mammor sparkade ut sina barn så fort de funnit en ny man, så många unga både flickor och pojkar drev vind för våg runt i den stad som jag bodde i.

   Gilla

 • ossie

  Avancerad barnmisshandel !!

  Gilla

 • Joy

  Det går inte att förstå att islam får styra små barns liv såhär. Den västerländska kulturen får inte tvingas på någon, men tvärtom verkar det vara okej. Jag orkar snart inte läsa fler nyheter om vanvettet som sprids. Vad har vi gjort för ont?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: