Gick ur svenska kyrkan 1990, satsar sedan dess på annat t.ex.

En organisation som jag sedan länger stödjer ekonomiskt och genom att sprida ordet är:

https://www.open-doors.se/

https://www.open-doors.se/vart_arbete/flyktingrapport/

Flyktingrapporten_2017

P.S.

Islam som är problemet kommer med människor.

Islam kan inte reformeras eftersom det inte finns en instans som har rätt att godkänna någon som helst reform.

Hur många känner ni till som lämnat Islam i det ”fria” Sverige, kallar sig ex-muslim i det offentliga och/eller aktivt bekämpar denna våldsideologi? Själv känner jag ingen personligen men Mona Walter är en av en handfull.

Hur borde detta ha styrt flyktingpolitiken från allra första början?

Konformitet med den Gyllene Regeln, den viktigaste grundstenen i vår civilisation, måste avkrävas alla.

Gyllene Regeln finns i två tappningar ”gör mot andra som du själv vill bli behandlad” resp. ”gör inte mot andra som du själv inte vill bli behandlad”.

Som vi alla förhoppningsvis har förstått måste den andra tappningen tillämpas eftersom den innebär en förpliktelse som måste följas av alla.

Den första tappningen däremot motsvarar ”om ni gör er till lamm, äts ni av vargarna”, en variant som leder till ett samhälle som inte kan försvara sina barn, ett sådant samhälle har ingen framtid och inte heller ett nu.

Sharia_Non-Muslim_look_inside

 

 

2 thoughts on “Gick ur svenska kyrkan 1990, satsar sedan dess på annat t.ex.

  1. Mycket pengar en fattigpensionär kan spara genom att t ex gå ur kyrkan, skippa TV licensen säga upp lokaltidningen ej köpa nån kvällstidning. Tyvärr är ju många så dumma att dom betalar för all onödig propaganda i de flesta fall helt omedvetet.

    • Att äldre människor har svårt att överge invanda mönster kan jag förstå men att välutbildade medelålders och ungdomar inte gör det är för mig en gåta.

Kommentera