Vänstern och ”flyktingbarnen” ska våldta Hanif Bali och hans flickvän, mor och far

INVANDRING. Hanif Bali, från Iran och moderat riksdagsman, har råkat i onåd hos vänstern och ”flyktingbarnen” för att han tycker att svensk lag ska följas och att de som fått avslag ska åka hem. Minns ni när Vänsterpartiets Rossana Dinamarca lyckades sätta en man i fängelse tre månader för att skickat sex-sms till henne. Här ska Hanif Bali plus hela hans familj våldtas plus mycket mer, men det är rätt lugnt i media. 

Hanif Balis Twitter

-Pettersson vet att Aftonbladet, Expressen, Anders Lindberg och många fler brukar uppmana SD att ta ansvar för sin svans. Undrar vilket ansvar hatmedia har för sin svans?

 

28 thoughts on “Vänstern och ”flyktingbarnen” ska våldta Hanif Bali och hans flickvän, mor och far

  1. Jag tycker hanif Bali är ett skithus.man skriver inte så där.han vill bara vinna poäng.så hanif fuck you little man.vilka djävla idioter det finns. Han får skylla sig själv.djävla pucko.

  2. Bra kommentar där:
    ”Märklig argumentation från araber. De föraktar homosexuella men utövar gärna homosexuella tjänster som straff!”

    Isabella Lövin (MP) säger idag att (M) måste stänga dörren till (SD). ”-Vi får inte vara naiva. Vi får aldrig ge högerextremisterna politiskt inflytande.”

    Jag undrar vilka som är värst:
    de som vill beskydda Sverige eller de som vill importera våldtäktsmän, mördare och lycksökare?

  3. Hanif Bali tack för din korrekta analys av den blodtörstiga vänstern . De är vämjeliga i sin trångsynthet . Tach fördin kamp mptt mörkrets lakejer . Ps ber för beskydd för din familj fast jag inte tror att du är troende så uppskattar jag din rakrygghet och det bästa jag tror jag kan göra för dig är att be för dig och din familj . Därför gör jag det kram mvh Roland

  4. Vilken veritabel orgie i psykopatiska och undermåligt formulerade hot!
    Vad allt tvingas inte dessa arma människor utstå i fråga om mediala attacker, avfyrade från socialt och mentalt dysfunktionella individer?

    Hanif Bali torde vara begåvad med ett särdeles imponerande mått civilkurage och vanligt djävlar anamma för att hålla stånd mot de fientliga styrkor som överhuvudtaget inte skall befinna sig inom rikets hank och stör.
    Andreas.

  5. Vem betalar för deras mobiler….skriver man så idiotiskt så kan man knappast betala för en mobil .eller abonnemang eller vad det nu än är.

    • De har väl ”lågbudgetleverantören” Halebop. Bara reklamen för Halebop visar vilken målgrupp man vill ha!

  6. Att hitta på det mest vulgära och insnöade språk bekräftar avsändarens
    intelligensnivå! Att vänsterelementen sjönker är det inget tvivel om. Pajas-konster! Födda med två fungerade hjärnhalvor kan inte låta bli att tricksa
    med reptilhjärnan.

  7. De har därmed bekräftat nivån på sitt engagemang i ett samhälle. De är oönskade överallt och det är inte svårt att se varför.

    Och avslöjar synen på Sverige som en gottebutik som alla ska ha rätt att ha fri tillgång till.

    Säpo borde intressera sig för dem och skyndsamt sätta dem på en plats de förtjänar.

    För mig är det obegripligt varför de inte åtalas för bedrägeri gällande hur de utgett sig flr att vara under 18 år i syfte att komma i åtkomst till ekonomiska förmåner. Det språk de har kring synen på sex känns inte som något de utvecklat genom svensk kultur. Den har drag av kvinnoförtryckande kultur som härrör från en tid vi lämnat bakom oss. Nolltolerans.

    What you see is what you get! WYSIWYG

  8. Intelligensnivån hos dem, som hotet är nog imte mycket att skryta med.
    De ingick ju i det, som regeringen kallade kompetensregn.

  9. Stå på dig Hanif !!! Moderaterna behöver en stark ledare . Ynkligt att läsa sådan skit ! Det bästa för detta land eller rättare sagt för att rädda riket är att slänga ut invandrare som inte vill anpassa sig eller göra rätt för sig . Dessutom allt vänster pack o miljöpartister för dom vill inte heller att Sverige ska må bra !!!!

  10. Dinamarka är inte Sveriges dinamarka, vem fan vill ha sex med Henne? Möjligen ensamkommande gubbarna.Hon kan dra till Kuba med sina gubbar.Mvh Adolf

  11. Är det inte snart dags för DUMVÄNSTERN som fungerar som rövslickare till Islam att skriva sina hotelser på Arabiska,? Skulle det vara så illa att Islam får makten i landet, så kommer alla små vänster löss bara att få
    agera tjänstepersonal som skoputsare eller på sin höjd Te kokare, fast det begriper inte vänstern, det som så mycket annat!

    • I Iran hängdes kommunisterna i lyktstolparna när revolutionen var klar och islamisterna inte längre hade nytta av dem.

    • Påminner om Iran! Vänstern fick agera som islams nyttiga idioter, för att sedan dingla från lyktstolparna när dom inte längre behövdes!

  12. Skrämmande.

    Kämpa på och stå upp mot de odemokratiska krafterna, Hanif Bali.

    Förslag till Rossana Dinamarca och Veronica Palm, som nu bör nu starta en manifestation för Hanif Bali.

    Om de nu har någon som helst heder kvar i kroppen.

  13. Det är konstigt att våra så ”välutbildade pensionsräddare” inte har något annat att hota med än att ”kn..la alla ” verkar inte särskilt intelligent tycker jag. Men det har vi ju sett ända sedan de började välla in att sex i alla former på allt levande är det enda som existerar för dem. Om moderaterna väljer Hanif Bali till ny ledare kan jag börja fundera på att gå tillbaka till M men endast då. Stå på dig Hanif.

  14. Ja vad kan man säga. Vänsterns slödder är inte att leka med. Moderaterna har ju tagit hit de små liven=krigsmaskinerna. Lycka till 7 klövern.

  15. Stå på dig Hanif.
    Med tanke på debatten om näthat, om straff som delats ut till de som hatar, finns inga andra åtgärder än fängelse för dessa importerade glin.
    Ha koll på hur polis och andra myndigheter hanterar detta.

Kommentera