Thomas Bodstrm (S) blir landshövding i Stockholms län

INRIKES. Thomas Bodström, 55, tar över som landshövding och chef för länsstyrelsen i Stockholms län, skriver regeringen i ett pressmeddelande.

”Även om jag trivs bra som advokat är det här en chans som jag inte kan missa”, skriver han i pressmeddelandet och fortsätter: ”Att därtill få jobba i ett län som har en av världens vackraste huvudstäder är fantastiskt”.

Han tar över efter Chris Heister den 1 november och kommer ha rollen fram till den 31 oktober 2023. Bodström är advokat och var under åren 2000 till 2006 justitieminister i den Socialdemokratiska regeringen. Han har också varit riksdagsledamot och ordförande i justitieutskottet från oktober 2006 till oktober 2010.

-Pettersson undrar om den gode socialdemokraten Thomas Bodström som tillhör partiets adel kommer att nöja sig med  landshövdingslönen på 100.500 kronor i månaden under sex år eller om han tänker driva advokatfirman parallellt som han gjorde när han var justitieminister.

Thomas pappa, Lennart Bodström var socialdemokratisk fackpamp (TCO), kompis med Palme på Fårö, utrikesminister under Palme, utbildningsminister och ambassadör i Norge.

Minns jag inte fel var det en massa bråk kring bygglov och strandtomt på Fårö, men det löste sig efter att Palme ringde byggnadsnämnden på Gotland. Det är ju länge sedan så Thomas Bodtröm och Palmes som Mårtens inbrott i strandkiosken, så det får väl närmast ses som pojkstreck…

13 thoughts on “Thomas Bodstrm (S) blir landshövding i Stockholms län

  1. Sosseriet belönar de sina. Denne man satt i TV4 och berömde Expressen för sina hembesök och trakasserier av oliktänkande. Det stinker om honom.

  2. Blir det fylleslag i Tessinka Palatset ? Claes Borgström , Bodströms vän och kompanjon ser väldigt sliten ut , och har den röda näsa + röda kinder man får efter hårt bruk av starka drycker.
    Även Bodström själv er ganska hängig ut..
    En typ som Bodström passar bättre i moderna lättstädade lokaler .

  3. O T
    Ni måste bara lyssna, ge er tid cirka en halvtimma det finns en del 1 också fantastiskt vilken klarsyn som debattören besitter !
    Han har dessuton en mycket behaglig röst, lyssna !

    Ett djävla haveri, 65 miljoner flyktingar i världen, inom den närmaste tiden cirka 350000 anhöriginvandrare till sverige, bara i sverige i miljon bidragstagare och inte att förglömma 365000 fattigpensionärer.
    https://www.youtube.com/watch?v=IdTBcKoTyb0&feature=youtu.be
    Han väver samman det hela på ett klokt sätt, fakta med förnuft och kunskap.
    (Vad som inte togs upp var barnbegränsning !)

    • Karl Olof Arnstberg driver tillsammans med Gunnar Sandelin en blogg som heter Invandring och mörkläggning,jättebra och intressant .Herrarna har också skrivit flera böcker som är viktiga och läsvärda.Karl Olof Arnstberg är professor i Etnologi och oerhört kunnig i ämnet och har dessutom studerat romer i många år och skrivit en bok om dem som heter Romer i Sverige,mycket intressant och faktaspäckad bok jag själv läst och fått mer insikt i hur romerna lever och tänker.Men stockholms universitet gillade inte den faktaboken så KOA fick inte vara kvar där,en stor skam och förlust anser jag.Att säga sanningen och fakta är enligt Pk landet nr ett Sverige förbjudet och fult medan man premierar,uppmuntrar och stödjer lögner,förtal,förskönande och myter om det psykotiska och katastrofala läget landet befinner sig i pga totalt oansvarig massinvandring av id lösa människor från tredje världens värsta dysfunktionella klankulturer.I Sverige har ont gjorts till gott och gott gjorts till ont.Sjukt är bara förnamnet.

      https://morklaggning.wordpress.com/2017/08/26/den-slutgiltiga-losningen/#more-16753

  4. Nomenklaturan i sovjet hade aldrig någon lön, behövdes inte för allt vad de önskade och gjorde var redan betalt av folket som svalt.
    Bilen var där, maten på bordet, kläder efter smak, bostaden fanns och sommarhuset med all service var redo, dessa monster behövde inte ens tänka på pengar.
    Sossarna har ännu inte nått ända fram……………………………….

  5. Och det finns fortfarande folk som tror att Sverige är en demokrati där inte korruption existerar?
    Sverige och svenska folket behöver inte Thomas Bodström.
    Thomas Bodström behöver det korkade hjärntvättade svenska folket för att kunna leva som en politruk i lyx och flärd. Champagne frukost till sossepamparna är ett måste.

  6. Den rödimpregnerade S-maffians nonchalanta nepotism mankerar icke i första taget och vi avstår utan svårighet från alla ansatser till applåder med anledning av denna tjänstetillsättning.

    Ha en fortsatt trivsam lördagskväll, mina vänner!
    Andreas.

Kommentera