De har stöd från partiet

Minns ni det uppmärksammade fallet med två nyanlända grabbar som våldtog en ung flicka på en sunkig toalett och de ansvariga lät förövarna gå kvar i skolan och lät offret byta?

Kommunrevisionen i Lund riktade nyligen skarp kritik mot Barn- och skolnämnden. En av de tre nämndemännen avgick redan i mars, när skandalen uppmärksammades. Två satt kvar.

Lars Hansson (L) valde den förnuftiga vägen och avgick. Monica Molin (S) och Yanira Difonis (Mp) valde istället att sitta kvar, uppbackade av partiet. Molin (S) har valt tystnadens väg, Difonis (Mp) har svarat och erkänt sitt misstag.

Varken Molin eller Difonis tänker avgå från sina poster och har fortfarande fullt stöd av sina partier, Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

Sydsvenskan

Ann Heberlein skrev ett dräpande inlägg om fallet på Ledarsidorna och var bara en i raden av människor som reagerade. Pressen blev så småningom för stor och skolförvaltningen tvingades tvärvända och flyttade istället de två våldtäktssvinen till en annan skola.

6 thoughts on “De har stöd från partiet

  1. Med sådana politiker är Sverige totala förfall inget att förvånas över.
    Men att det svenska folket valt tokar som sina politiska företrädare förvånar mig.
    Vi behöver en ny och sverigevänlig ledning i vårt land. Snabbt!

    • Ditt inlägg var bra trots att, du blev förvånad hur dumsvenskarna röstade och röstar. Vad mig själv beträffar är jag icke det minsta förvånad. Om du studerar Albert Einsteins teorier skall du upptäcka att, svenskingarna klassas, som idioter.

  2. Ska andra flickor drabbas nu på en annan skola? De borde sätta våldsverkare i skola, i fängelset!

  3. — eller så var/är de trogna ”Reinfeldtsmoderater” och har öppnat sina hjärtan?
    Det tyckte väl att invällarna skulle få fördriva tiden med något trevligt.

    Att våldta våra svenska flickor är väl helt naturligt för dem?

Kommentera