Borlänge levererar – fotbollsdomare slutar

INVANDRARVÅLD. Under seriefinalen mellan IF Vikapojkarna och Ezid SK i division 6 inträffade en incident som fick domaren att avbryta matchen när det var 25 minuter kvar. Det var droppen efter mer än 20 år som domare. Respekten spelare mot spelare och spelare mot domare har blivit allt sämre och de senaste 2-3 åren har det eskalerat. 

-Pettersson säger inget men vet att det inte är ens fel när två  träter men sådana här problem fanns inte när jag sparkade boll även om det ibland var hårda tag och fula ord. Något nytt har tillkommit.

Från Dalarnas Tidning men de har betalvägg…

Tidigare på bloggen…

11 thoughts on “Borlänge levererar – fotbollsdomare slutar

  1. Etniska fotbollsklubbar är ett typiskt svenskt fenomen.Inget som direkt förekommer någon annanstans i västvärlden.Det är klubbar för de som vill visa upp sin särart och behålla det så.Vi och dom och absolut ingen integration.Befintliga svenska klubbar varken duger eller passar för ockupanterna.

  2. Är det någon, som är förvånad? I Mena-länderna gör man ju upp genom att använda våld.

  3. Vem är förvånad, med tanke på artikeln?
    Och vem är förvånad med tanke på nedanstående länk?
    http://www.expressen.se/kvallsposten/kriminella-gangen-satter-skrack-pa-akuten-de-har-ingen-respekt/
    Det är förstås dysfunktionella mönstret av primitivt beteende. Har man växt upp i en miljö, som om man inte satt sitt land i brand har bromsat upp all utveckling, så fortsätter man väl enligt släktens och förfäders medeltida uppfostran, vart man än bosätter sig. Jag trodde det var ett medvetet val av regering och riksdag, som hatar allmänheten så mycket, så man gärna belastar dem med dessa krigs och våldsvana existenser utan anknytning till vad demokratiska värderingar betyder. Det finns vissa ensidiga särintressen som kan tillgodoses, men på en omfattande historisk bekostnad av allmänheten.

  4. Tack för att ni valde Sverige. Vad skall vi tacka för,våld ,laglöshet,våldtäkter, bränder,sjukvårdkris osv?.Skall vi verkligen tacka för det?MVH Adolf

  5. Nja, jag tillåter mig nog att anföra en viss invändning mot det klassiska påståendet att det inte är ens fel när två träter.
    Vi begriper alla att det inte är tekniskt möjligt att vara knogstödjarligorna till lags, vare sig i idrottssammanhang eller andra sociala kontexter – trots etablissemangets skamlösa servilitet inför samhällets asociala element.
    Andreas 🙂

  6. Kollade ibland på fotboll på gräsrotsnivå i Tensta. Detta var på 80- talet men trenden var tydlig redan då. Migrantlagen var helt diciplinlösa, aggresiva, våldsamma, ja allt som inte bör förekomma på en fotbollsplan skedde. Det är samma sak i resten av samhället. Dessa människor förstår inget annat än hårda tag. Att som i Sverige använda lämpor är helt fel väg att gå, polisen är helt bakbunden. Det enda som biter är utvisningshot då blir det lite bättre, men som det ser ut nu är det på väg åt he…te!

  7. Gör väl inget, sluta med bidrag till idrott. Nedmontering av Sverige har pågått sedan 1970 talet.

  8. Har man inte ens respekt i domstolar kan ingen förväntas sig att de här individerna ska ha respekt för fotbollsdomare.

    Inte ett dugg märkligt att länderna i Mellanöstern och Afrika inte fungerar.

Kommentera