Vänsterpartist vill tipsa arbetsgivare om oliktänkande…

Per Markus Risman är född 1995, från Enköping och studerar vid Uppsala Universitet. Han representerar Vänsterpartiet i kommunfullmäktige, upplevelsenämnden och landstingsfullmäktige! Champagnesocialis. Tar revolutionen ett protokoll i taget. 

Risman Twittran under namnet Vinhaggan och han är ledamot av demokratikommittén, trots detta med demokrati så tycker herr Risman tydligen att människor med avvikande åsikter ska var arbetslösa. Det kanske är bra att veta för er som eventuellt funderar på att rösta på vänsterpartiet.

Nu är herr Risman rätt ung så han begriper nog inte att troligen är en hel del av dem som demonstrerade mot de illegala afghanerna på Medborgarplatsen arbetsgivare och majoriteten av resten skattebetalare som försörjer honom, afghanerna och många av de andra på trappan…

20 thoughts on “Vänsterpartist vill tipsa arbetsgivare om oliktänkande…

  1. Angivarmentaliteten tar man inte miste på bland de rödimpregnerade och våldsförhärligande lekstugelektorer som vill undervisa allmänheten i frågor de själva endast äger ideologiskt förvridna och förnuftsresistenta begrepp om.
    En annan gemensam nämnare för dessa spotska salongsstalinister och KGB-imitatörer är den distinkta frånvaron av vägledande espri och briljans samt deras tragikomiska brist på såväl vuxet omdöme som proportioner.
    Andreas.

  2. Man borde varna ev. arbetsgivare för denna kommunist. Sånt skit vill nog inte de flesta ha kring fikabordet på jobbet.

    • Jag tro inte att Arbetsgivare tycker så mycket om Kommunister, så risken är väl att han förlora jobbet, om han nu ha ett arbete

  3. Sovjet, DDR vill snorungen at rät Sverige ska bli likadant. Lär sig ungdomen ingenting nu för tiden, jag trodde att rödvinsvänstern alla var på torken.

  4. ”upplevelsenämnden” – vad är det för nytt påfund?
    Har det med den påtvingande ”kulturberikningen” att göra?

  5. I sammanhanget kan man bara förundras över regeringens totala handlingsförlamning, när det gäller de sk ”strejkande afghanerna”
    Sätt in polisens insatsstyrka, rensa området, förpassa alla som vistas här illegalt tillbaka till den plats de kom ifrån. Vi skall inte behöva se ”zigenarläger” växa upp i våra städer.
    Tiden för dalt är över. Se till att rensa upp.
    Vi måste få en sverigevänlig regering snarast. Kanske kan då en viss ordning återskapas i vårt land!

  6. I demokrati får alla finnas,till och med nassar och kommunister.Skall vi registrera politiska åsikter då skall vi registrera alla politiska inriktningar.Att folk inte lär sig ,vi har haft kommunism i några länder det gick åt pipan.Vi vet hur roligt är i Nordkorea, Kuba, och Venezuela .Nej åt helvete med kommunister.Tack för mig ADOLF

  7. Knappt torr bakom öronen men hos kommunisterna marscherar man snabbt och får en maktställning omgående.
    Tex. sitta i kommunfullmäktige,kommiteer etc.
    Han tror att han är viktig och kan förändra världen på en röd sekund.
    Låt honom fortsätta att drömma!

  8. Risman vill åsiktsregistrera människor.

    Han vill ha en öststats- bevakning där man tjallar och förtalar andra människor, som lever och arbetar i landet.

    Risman är dessutom med i demokratikommittén………???

    Vilken stolle till vänsterpartist. En otäck person.

    Hälsar en kille från den riktiga och solidariska arbetarklassen.

    • Markus, i västvärlden har vi fortfarande demokrati= rätt att uttrycka våra åsikter så länge vi inte skadar någon. Den dagen ditt lag är det ” icke politiskt korrekta” får även du säga din åsikt ute på gatan. De flesta är överens om att nuv asylinvandring inte fungerar och vågar stå för det även om du mailar deras chef och facebookvänner! Jag är säker på att de som inte vågar stå för sin åsikt mår sämre än de som demonstrerar som du vill ange till deras chef och vänner!

  9. Kan vi hjälpas åt att identifiera kommunister och fråga deras arbetsgivare . hyresvärdar och grannar vad dom tycker om att ha en mordisk kommunist i sina led ??? Lika för lika

  10. Socialistjuntaledare Löfven är knäpptyst som vanligt när sjukklöverligans kommunistiska fotsoldater tar allt större plats i det offentliga rummet, och blir allt fräckare ,brutalare och grövre i truten ,de beter sig som härskare.
    Vill majoriteten av svenska folket att Sverige skall fortsätta vara DDR 2.0?

Kommentera