14 thoughts on “Tips till Stockholmspolisen

  1. Visst är det fruktansvärt alla övergrepp mot oss Folket. Vi skriker i öknen. Tidigare tyckte jag illa om S,Mp o V. Nu är det hat o förakt jag känner. Allt grundat i deras bortvända ansikte. Pack är snällt sagt

  2. Bildebergarna, där agerar S politikerna knähundar har kommenderat folkets undergång därför får galningar härja. Med tanke på våldet mot vår fana borde vi strax få en kommentar från vårt sk kungahus. I detta fall, Åt h-e med att ”konsten ska stå fri” Det finns gränser i helvetet, Sanningen ska tala var så säkra.

  3. Tänk vad msm hade gjort. Tänk vilka hoden som hade rullat i poliskåren…

    Allas hoden utom eliassons givetvis.

  4. Svenska poliser vågar bara ge sig på fyllon o fortkörare…inte ens klottrande barn vågar dom ta.

  5. Mycket effektivt. Svenska dialogpoliser har en hel del att lära. En dusch likt den italienska över de strejkande ”afghanska barnen” skulle göra susen.

  6. Håller med ,spola rent på medborgarplatsen.Vissa av dom fått avslag flera gånger då skall dom hem.Med flator och byfånarnas i regeringen blir det som det blir.Mvh Adolf

  7. Lyssna till trädklättrarnas bröl och oljud.Vilka missfoster.Genetiken har verkligen spelat dom ett spratt.Avlivning är en human lösning.

  8. Jag tycker det borde provas även i Stockholm.

    Med lite tur så står där även lite B-kändisar och politiker som åker med i vattenkaskaderna…

      • En regering som tar hänsyn till batikhäxor och PK fjompar kan nog aldrig ha tillräckligt hårda nypor för att få slut på asylmissbruket.
        Man skulle mycket väl kunna bestämma sig ; officiellt meddela i alla kanaler att ; efter ett visst datum kommer alla utan giltig ID att gripas och placeras i läger i väntan på deportation.
        Om man vill…går det att ordna..

Kommentera