Socialdemokraten Veronica Palm verkar bitter för att hon inte är partiledare

INRIKES. Idag avgick moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra som ni vet. Spekulationerna är igång om vem som ska bli efterträdaren.

– Pettersson slänger in en högoddsare som har meriter så det räcker – Carl Bildt. 

Annars tycker jag det är synd att inte Veronica Palm blev socialdemokraternas partiledare, då hade S knappast varit kvar i riksdagen…

24 thoughts on “Socialdemokraten Veronica Palm verkar bitter för att hon inte är partiledare

  1. Moderaterna fick min första röst. Jag såg dem som ett alternativ mot vänstern. Det enda alternativet. Lurad är jag, Herr Reinfeldt och hans polare tog makten i Moderaterna och bytte namn för att även imbecilla ska förstå Nya Moderaterna.
    AKB grät när hennes ledare avgick. Hen är vald av FR och fortsätter att utföra hens arbete, en billig lakej.
    Samtliga som suttit i Alliansen är inte längre trovärdiga utan måste granskas av en tribunal. De har sålt vårt land och det som kommer går inte att stoppa. Kamp är det som kommer.
    Nya Modeerateerna behövs inte längre, detsamma gäller för övriga allianspartier.

  2. Jag skulle gärna se Veronica Palm som sosseledare. Hon skulle ge partiet den definitiva dödsstöten.

  3. Värre globalist än Bildt går väl inte att uppbringa. Han sitter helt i knä på utländska krafter och han kommer fullständigt riva ner svenska samhället om han får chansen.

  4. Det är nu så ont om kompetent folk i sossepartiet så till och med Veronica Palm skulle kunna komma på tal? Alla är lika dåliga.

  5. Som parti kan du inta ha en person som partiledare, av typen som i jämförelse med Blinda Olsson i Opinion Live (SVT) och där Olsson skulle framstå som konservativ och intelligent i jämförelse med denna person, Med Veronica Palm skulle (S) bli mindre än (mp). Titta bara på henne i sändningar i TV, skulle det funka. Inte mycket….. psykopatvarning.

  6. Reinfeldt måste vara skurken, han lade grunden till splittringen. Låt den vänsterliberala halvan drunkna, välkomna den andra till SD.

  7. Som en socialdemokratisk kvinnlig pamp en gång sade:” Ja kan vi inte få tillsatt en kvinna på den posten, då vill vi åtminstone ha en som är bra”!

  8. Veronica Palm är sin egna lustiga historia. Stefan och hon ligger på ungefär samma nivå.

    Håller inte med Pettersson i val av ny moderat partiledare. Finns ingen.

    Den som var lämpad har precis avgått. Det beklagar jag.

    • Du kan inte ha en partiledare som inte svarar på frågor hon får av reportrar och i debatter. Som slingrar sig och svarar på annat än vad frågan egentligen var. Som inte törs säga nåt substantiellt för att ingen ska kunna konfrontera denne efter två veckor, två månader eller två år senare med vad vederbörande tidigare sagt. Då går det som det går som för exempelvis AKB. Att mediaträning kan vara bra, ja, men ingen överträning…. Och du kan inte stå i intervjuer och rabbla upp saker och ting som en lobotomerad robot, till synes utan känslor och kall som en död fisk.

  9. Palm måste få akut vård för sitt hat
    Denna kossa som avgick i rätt tid för att lyfta riksdagspension vilket misslyckat sosselu…

  10. Har herr Pettersson glömt Bildts suspekta agerande när Estonia sjönk. Hur han snabbt som ögat försvann till USA medförande hemliga uppgifter om Sveriges inre status. Bildt som är permanent medlem i Bildebergsgruppen och knuten till Henry Kissingers sfär för att bedriva politiskt spionage. Kan en sådan man komma ifråga som partiledare? Vi har tillräckligt och mer än nog av Deep State utan herr Bildt.

  11. Hon är grann.hon veronica…men ärligt talat skiter nog dom flesta i om det är en man eller kvnna som är ”högsta hönset” i en redan nergången hönsgård……

Kommentera