32 thoughts on “Svenska kyrkan inkluderar vid kyrkovalet…

  1. På radio Sörmland säger nu angående kyrkovalet Christina Södling att S behövs där för att allas lika värde ska gälla. Hon är SKAF:are och hennes tidigare chef, ombudsmannen hånskrattade åt oss när vi var fattiga pga. arbetslöshet. Någon A-kassa fick vi aldrig. Men det kanske är det S menar med allas lika värde. Nu går jag likt Uggla ut o lägger en pizza. Usch!

  2. För att ett valresultat skall vinna laga kraft borde minst 50% av dom röstberättigade ha röstat. idag ser det ut som en klubb för inbördes beundran. Vanligt folk skiter i kyrkan.

  3. Om Monty Python planerar en comeback så kan de bara ta med kamerorna till Sverige och filma vår verklighet. De behöver inte ens skriva manus, de behöver bara trycka REC.

  4. Svenska kyrkan fungerar ungefär som polisen , högst upp i toppen sätter man en idiot, som inte begriper varför folk lämnar kyrkan, att det beror på hennes fjäskande för Irrläran Islam .
    Figurer med en kommunistisk grundsyn har inte i kyrkan att göra!.

    Och i Polisledningen sitter en herre som inte begriper polisernas frustration över att deras jobb med att beivra grova brott känns meningslöst och många av dem lägger av.
    Polisen har ingen nytta av en Sosse politruk, enbart Skada!

  5. Varför har man inte Svenska människor i olika offentliga sammanhang.?Vad är det för fel på oss?Är jag för vit eller ful?Jag är så trött att se massa etnicitet i offentliga sammanhang.Vad har dom för värdegrund när man gör muslimer till reklam för kyrkovalet.Vad fan skall vi vita svenskar göra , skämmas för att vara vit ?Eller är jag rasist för att jag råkar vara stolt för att vara svensk och vit.Nej fy fan ursäkta språket.Mvh. Adolf .Skärpning ,för övrigt ,svetsarn släng dig väggen med din värdegrund .

    • Jag är så trött på alla dessa halvsvenskar=ickesvenskar som förekommer i annonser. Vit kvinna, skäggig neger i sängannons, likaså i samband med hela familjer, alltid något barn med mörkare hud och krulligt hår, halvneger, skall väl indikera ett blandäktenskap över rasgränserna, och detta : en muhammedanska i slöja inför kyrkovalet! Skulle inte tro hon är medlem i Svenska kyrkan! Jag själv gick ur Svenska kyrkan för ca 45 år sedan och jag får inte rösta. Är det också i detta val speciell gräddfil för muhammedaner så att de också har rösträtt.

  6. Vad gör en muslim i slöja på Svenska kyrkans infoblad?
    En muslim är inte medlem i Svenska kyrkan och har därför inte rösträtt.
    Har kyrkans ledning blivit fullständigt galen?

  7. På en busskampanj står det ” Vad vill DU att kyrkan ska göra? – rösta i kyrkovalet” ( eller något liknande) och en bild på en man med utländsk härkomst. Jag tror Svenska kyrkans ledning dvs politikerna, uppfattar dem som en stor välgörenhetsorganisation med massa pengar att dela ut. Gud eller Jesus känns inte tillräckligt ”inne” längre där….

  8. Kristna gullar med muslimer. Och inte bara i det desillusionerade landet Sverige. Muslimer har ihjäl kristna och har så gjort i evig tid. Mussar och Logik är två helt oförenliga begrepp. Men man kunde väl ändå få begära lite mer förstånd av de våra. (de kristna alltså).

  9. Svenska kyrkan? Är den verkligen svensk?Jag är kristen men lämnade kyrkan för mer än 25 år sedan. De ledare man valt representerar inte min kristna tro och de delar inte heller min värdegrund. Jag ångrar inte mitt val. Jag tror ändå på en Gud men jag ville inte ingå som medlem i svenska kyrkan, då den uppenbarligen leddes av fåntrattar
    Likt Sverige i övrigt om man tänker efter.

  10. Jag har faktiskt inte gått ur Svenska kyrkan men tanken har föresvävat mig, både en och två gånger. Nu är jag ändå med i leken, trots allt. Jag kommer givetvis utnyttja min demokratiska röst. På vadå, kanske ni undrar? Det är hemligt men det blir ingen högoddsare den här gången heller. 😉 Puss och kram, Sverigevänner!

  11. Grejen är nog att vi ska rösta fram en Mullah och en Böneutropare. Kyrkan är redan utbytt mot moskén. Därför är en av muhammed´s alla fruar representerad.

Kommentera