Polisen: Hjälp oss identifiera mannen på bilden

INVANDRARBROTT. Polisområde Malmö önskar hjälp med att identifiera mannen på bilderna. Mannen är misstänkt för ett sexuellt ofredande på buss nummer sex mellan Värnhem och Triangeln under tisdagen den 11 juli mellan 14:40 och 14:52.

I samband med att en medresenär försöker avbryta det sexuella ofredandet blir mannen aggressiv och försöker misshandla denne.

Tips och information om vem mannen är och var han kan finnas tas tacksamt emot på telefonnummer 11414.

-Pettersson hjälper naturligtvis till men undrar varför inte bilderna finns i varenda media i Sverige…

13 thoughts on “Polisen: Hjälp oss identifiera mannen på bilden

  1. Hjälpa till och hjälpa till…. Ibland känns det som om alla skulle skita i detta, med att hjälpa till, alltså. Då skulle det bli ett värre kaos än det redan är. Och även den mest sinnesslöe vänsterväljaren skulle börja fatta varthän detta till slut kommer att bära. Det är bra om överklassen drabbas också, typ babbar i deras kvarter, då kanske det blir nån ändring..??

  2. Ringer man 11414 måste man bereda sig på att kötiden är lång väldigt lång. Jag ringde detta nummer för 2 månader sen och hade då plats 40 i kön. Man kunde trycka ett för att bli uppringd men fram till dags dato har detta inte skett.

  3. Varför bilden inte sätts ut i alla media beror på att det handlar om en helig ko och dom skall vi inte skända med att visa upp i massmedia för då är vi nazister.

    • I den del av landet jag bor så sker ”sådana” identifieringar via ”fejan” å har du inte den så skickar vi ”röksignaler” !!!
      Sedan är folket vakna och ”ringarna sprids på vattnet” ………..

  4. Jaha, har man nu börjat brunpixla bilderna från polisen. På bilden ser vi nån typ av svartskalle. Och såna gör ju inte sånt där, det har vi fått lära oss. Så egentligen är det typ, Nils 35 år, de letar efter i stället. Men eftersom den typen ofta gör det här, har de valt att brunpixla personen i stället.

  5. Mellanöstern dominerar vid den här typen av obehagliga och grova brott.
    Men han kan ju vara en svensk som inte tvättat ansiktet och ser skitig ut tror säkert journalisterna i hatmedia.

  6. Därför att #sydsvenskan och #expressen stöder och uppmuntrar kriminella – eftersom ju fler brott, desto fler klick och lösnummerförsäljning. Media lever i symbios med det kriminella samhället.

Kommentera