Clark Olofsson åter svensk medborgare och är välkommen hit

GALENSKAP. Daniel Demuynck, 70, mer känd som Clark Olofsson, dömdes till livstids utvisning. Han flögs till Belgien för 100 000 kronor och skulle portas från Sverige för all framtid. 

20170822_180932.png

Clark sade själv upp sitt svenska medborgarskapsade 1996 efter att ha blivit medborgare i Belgien, vilket han fortfarande är.

Men nu när han snart släpps från belgiskt fängelse kan han ta ett direktflyg tillbaka – han har fått tillbaka sitt svenska medborgarskap.

Och här väntar hela det sociala skyddsnätet, med garantipension och bostadstillägg, på Sveriges mest ökände bankrånare.

– Pettersson är inte förvånat. Galenskapen härskar…

Wikipedia

9 thoughts on “Clark Olofsson åter svensk medborgare och är välkommen hit

  1. Finns det någon Pursvensk som verkligen tror att detta land någonsin kommer att bli något som kan liknas vid normalt? Det är nog lättare att plocka ner månen än att detta kommer att ske.

  2. Stockholmssyndromet har sitt ursprung i norrmalmtorgsdramat ,bankrånet med gisslantagning som Clark Olofsson utförde där.Gisslan kände sympati för denne brottsling,verkligen sjukt.Man hör utländska journalister och andra med jämna mellanrum tala om just Stockholmssyndromet så det är vida världskänt uttryck.

  3. Som undertecknad tidigare nämnt – det är inte för intet Sverige givits de föga hedervärda attributen kriminal- och parasitparadis!
    Etniska svenskar brukar i regel icke omhuldas av etablissemanget, men då det rör sig om en samhällets fiende med väldokumenterad antecedentia inom den undre världen, är han givetvis välkommen till denna fristad för all världens bottenskrap.
    Andreas.

  4. Vad kan man förvänta sig av landet som har ett av Världens högsta skattetryck och också minst respekt för hur man hanterar dessa pengar!

  5. Varför inte? Sverige har ju blivit en avskrädesplats för hela världens kriminella mördarpack.

  6. I jämförelse med vissa andra – jihadister som predikar jihad, eller ”kulturpersonligheter” som predikar för en kommunistisk revolution, verkar han ganska oskyldig. Och om man kommer undan med 50 timmars ungdomsvård för att man våldtagit ett barn,,,
    Hade han bara konverterat till islam så hade han fått skattebetalda toppjobb.

  7. Ja, varför inte? Till Sverige är ju världens alla andra gangsters och skitsövlar välkomna.

Kommentera